Tinejdžeri vukajlije

1. PA ja sam to da bih ispao fin da ne vidi Vesna da imam PTSP i da puknem za pet sekundi i pobijem celo vijetnamsko selo... A za martinke pa mogu da cimnem ortake tu sa stadiona da dođu da ti pokažu svoje marttinke takođe :D

ĐES MALOLETNA

CENO NE PI KAFU IZRAŠĆE TI REP

2. Pa gde ste vi? :D
    Nisam vas videla sto godina. :D Nešto sam smorena, pa reko' da vidim šta vi radite. :D

3. Des maloletna... :)

Ceno, brate, uživaj, ti treba nešto?

4. Maloletna mene nisi videla nikad u života ali to može da se sredi :)

5. :potpuno neopažen pije kafu:

Нисам те сконтао. :Д

Ау, Лоле, зар не смеш један на један? Без екипе. ;)

6. Hahahahahahhaha. :D Zapravo, nisam videla nikog od vas. :D
    Upravo sam se deprimirala, dve godine nisam porasla ni milimetar, a sada imam oko metar i po. Ostaću zauvek mala i postaću gremlin. :/

7. MAloletna devojke trebju da budu niske to je zato što su lepše i pametnije ;)
    Krotitelju mogu ja bez ekipe ali to su Forsi oni ne vole kad ih neko isključuje iz peglanja :)

8. Ne beri brigu.Pa šta ako si mala?Ima još vremena da porasteš...

9. Opušteno... Bolje gremlin, nego Guliver... :)

10. devojke trebju da budu niske to je zato što su lepše i pametnije ;)

LnulaL...Jaoooo.... :D ^_^ (ziljavi neki smajli)

11. Малолетне девојке треба да имају сеси и педу, ја сам шатро стручњак за малолетнице, нисам имао малолетну девојку у шивоту лол

12. Imam 16 godina...nema nade. :D A onda sam pronašla slike moje babatetke koja je bila normalna u mojim godinama. Do tridesete se ugojila kao lopta i počela da liči na gremlina.

Užasavajuće!

13. JANKO TROŠI MILFAČE

Maloletna :ziljavi smajli koji šmekerski diže obrve: Nećeš biti debela vidi ti se po slikama da nemaš takvu konstituciju :)

14. Jebači i huligani su nam okupirali temu...

15. Džanki je imao samo punoletne devojke. :D

16. Pa sta ste vi mislili? Džank blefira? :)

17. Па није баш милфаче...

18. Џанки се ложи на моје малолетне другарице!

19. Вазда, кризирам у мом габорском одељењу, јеби га.

20. Čekaj, a ja vas ovde ne znam sve. :D

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.