Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
PA ja sam to da bih ispao fin da ne vidi Vesna da imam PTSP i da puknem za pet sekundi i pobijem celo vijetnamsko selo... A za martinke pa mogu da cimnem ortake tu sa stadiona da dođu da ti pokažu svoje marttinke takođe :D
ĐES MALOLETNA
CENO NE PI KAFU IZRAŠĆE TI REP
Pa gde ste vi? :D
Nisam vas videla sto godina. :D Nešto sam smorena, pa reko' da vidim šta vi radite. :D
Des maloletna... :)
Ceno, brate, uživaj, ti treba nešto?
Maloletna mene nisi videla nikad u života ali to može da se sredi :)
Нисам те сконтао. :Д
Ау, Лоле, зар не смеш један на један? Без екипе. ;)
Hahahahahahhaha. :D Zapravo, nisam videla nikog od vas. :D
Upravo sam se deprimirala, dve godine nisam porasla ni milimetar, a sada imam oko metar i po. Ostaću zauvek mala i postaću gremlin. :/
MAloletna devojke trebju da budu niske to je zato što su lepše i pametnije ;)
Krotitelju mogu ja bez ekipe ali to su Forsi oni ne vole kad ih neko isključuje iz peglanja :)
Ne beri brigu.Pa šta ako si mala?Ima još vremena da porasteš...
Opušteno... Bolje gremlin, nego Guliver... :)
LnulaL...Jaoooo.... :D ^_^ (ziljavi neki smajli)
Малолетне девојке треба да имају сеси и педу, ја сам шатро стручњак за малолетнице, нисам имао малолетну девојку у шивоту лол
Imam 16 godina...nema nade. :D A onda sam pronašla slike moje babatetke koja je bila normalna u mojim godinama. Do tridesete se ugojila kao lopta i počela da liči na gremlina.
Užasavajuće!
JANKO TROŠI MILFAČE
Maloletna :ziljavi smajli koji šmekerski diže obrve: Nećeš biti debela vidi ti se po slikama da nemaš takvu konstituciju :)
Jebači i huligani su nam okupirali temu...
Džanki je imao samo punoletne devojke. :D
Pa sta ste vi mislili? Džank blefira? :)
Па није баш милфаче...
Џанки се ложи на моје малолетне другарице!
Вазда, кризирам у мом габорском одељењу, јеби га.
Čekaj, a ja vas ovde ne znam sve. :D