U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Pa na mojih metar i po, je dosta! :P
L0L ^_^
ахахахаха ИЈАООО ХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА ИИИИ ХААХХАХАХ ЈАО ЈАО ЈАО ХААХХААХ 40 КИЛА ЈЕБО ТЕ АХАХХААХХАХА ПА МОЈ БРАТ ОД 5 ГОДИНА ИМА 30
Ajo koji ste šmekeri pogotovo ovaj Janko nolajfer niko kompliment ne zna da udeli udeli pa prozivaju devojku PU!!!
Ne daj se ti Milice omesti :D
ЛнулаЛ ја кад би стао изнад ње она се не би видела, јеботе 185 цм сам висок а 95 кг тежак, једино Сос тежи од мене у НС. :)
To je normalna težina za moju visinu!
Imam drugaricu koja je visoka 170cm, a ima 49 kila. :P
:aplauz: Bravo...
+ i omiljeno neko najzad da koristi nauku na ovom sajtu... U pravu si :)
Milice udeli Loletu neki kompliment.Vidiš kako se momak trudi...
Pa udeljujem ja njemu komplimente. :D Nije da ne udeljujem. ^_^ A čak stavljam i ovog ziljavog smajlija. :D
I ja gledam bezdušno dete ja je falim k'o majka ludu ćer'u a ona nište :(
Lole ja mislim da bi trebao odustati.Kontam da je Milica već zauzeta...
Nemooooj L0L... naravno da reagujem na tvoje komplimente. :D
Eto, pa rekla sam ti da smatram tvoju visinu savršenom! :D
Ceno, otkud bih bila zauzeta? :/ Ništa. Ič.
E da to sam propustio pokušavam da nagovorim Messalinu da mi baČi nešto na naslonu :D
Hvala ti na komplimentu :)
Jel igrate conquiztador? Jel 'oće neko?
Predpostavka.Kad te na Vuki ovoliko muvaju koliko te tek muvaju u real lajfu.
to se zove ovako
Hahahhahahahahahhahaha. Da.
Niko ne želi da ima posla sa detetom od metar i po i 40 kila.
Kriminal.
A ja sam, plus, ekscentrični namćor.
Slušaj Milice kloni se ako neko želi da ima posla sa ekscentričnim detetom od metar i po i 40 kila to je bolest xD
Ali nemoj da se kloniš vršnjaka koji žele da imaju posla sa ekscentričnim detetom od metar i po i 40 kila :D
EDIT:
Glup sam ja za to :)
Divno.A ja sam mislio da sam jedini te vrste.
Mogu ja kratku partijicu...