Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Milice hoćemo li se i mi razilaziti ili...
Ma svi crtaći su kul. :D
Ovo miriše na neko vaćarenje hohohohoho
Мирише на АРЧЕЊЕ
I tako. Ceno, ima li devojaka?
Kecmane ajmo Conqvizsadora.Ja sam Cenotaph ko i ovde...
Taj rad! :)
Ajde, sa' ću napravim sobu...
Ima.Postoje već 15 hiljada godina ako je vjerovati naučnicima.
оћу и ЈА КОНКВСИТАДОРАО
Jao, Ceno. :D
Pa tvoj sarkazam, to je nešto...predivno...
:D
Hahahahahhahah. :D
Ceno ajde uđi, napravio sam sobu, ja sam tamo DimitrijeMan.
А ЈА ?
Milice upravo sam odlučio da ne gledam film nego da se družim s tobom pošto ovi pametnjakovići idu da proveravaju ko ima veći... Pa ću da ti pravim društvo :)
I to je to.Poražen sam.A sad odoh.I čuvajte se vogonski krvožednih zvjeri sa Kralla.Motaju se unaokolo u ova doba...
Оћу ја КЕЦМАНЕ ДУШАНЕ
Jao, LnulaL ^_^
Važiiiii :D
Vidiš kako sam neviđeno fin o^^o
Paaa naravnoo :D
Боље сит гладан -
Iako mi se čini da bi ovaj razgovor bolje prošao na PVT-u jer vidim ovaj Džanki gleda okolo perverznjak mali XD
Hahahahahah. :D Možemo da pređemo, iako ne vodimo nikakve preverzne razgovore. :D