Kapiram ja da ti voliš tovja sočiva. Ali ne mogu sočiva da se voli ko što se voli ovo http://i54.tinypic.com/xcq64n.jpg
Njah, one bi bile prevelike za moju glavu. :D
Jooj da.Zaboravio sam na detalj da su samo glavonje kul kad nose avijatorke. Isplati se biti glavat.
Prostor i vrijeme su dvije baš čudne stvari.Hteo sam da cjelo veče provedam na Vuki a zapravo sam čistio svoju sobu...
I sad kad dođeš,mi odemo da gledamo kesića.Tužna je sudba tvoja.
Ceeeenooo! ^_^
Ako, valja sređivati sobu. :D
Miliceeee! :maše: Znam da valja Milice samo to ne volim raditi...
Ko voli. :D Ja volim da održavam haos. Međutim uskoro dobijam novu sobu, i ta će morati da se sređuje. :D Tužna sudbina. :D
Jebo kesića,doveo neke dve matore rokuše.Vraćam se ja vama. Da se nastavim na temu,ja sobu delim sa mlađom švecom,ali je na i oko mog stola kreativni haos.Ostalo teram malu da sredi.
Hmmm...ljudi su tako bezbrižno glupi.Kad to vidim dođe mi da se neprestano udaram po glavi i tako izbijem neurone.
Ja nemam kreativni haos Samo obican jer me mrzi da sredjujem sobu :(
Gde cete bre?
Ja sam tu.
a ostali :(
Zajebaše nas.
vratice se. odakle si ti?
Iz Beograda.Dorćol.Ti?
Dođoh.
Dugo nam te nema.
Ugasila mi majka internet juče ujutro :D Sad mi upalila jer sam naučila jedno poglavlje iz fizike lolololol Šta vi radite, kako ste?
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Kapiram ja da ti voliš tovja sočiva.
Ali ne mogu sočiva da se voli ko što se voli ovo
http://i54.tinypic.com/xcq64n.jpg
Njah, one bi bile prevelike za moju glavu. :D
Jooj da.Zaboravio sam na detalj da su samo glavonje kul kad nose avijatorke.
Isplati se biti glavat.
Prostor i vrijeme su dvije baš čudne stvari.Hteo sam da cjelo veče provedam na Vuki a zapravo sam čistio svoju sobu...
I sad kad dođeš,mi odemo da gledamo kesića.Tužna je sudba tvoja.
Ceeeenooo! ^_^
Ako, valja sređivati sobu. :D
Miliceeee! :maše:
Znam da valja Milice samo to ne volim raditi...
Ko voli. :D
Ja volim da održavam haos. Međutim uskoro dobijam novu sobu, i ta će morati da se sređuje. :D
Tužna sudbina. :D
Jebo kesića,doveo neke dve matore rokuše.Vraćam se ja vama.
Da se nastavim na temu,ja sobu delim sa mlađom švecom,ali je na i oko mog stola kreativni haos.Ostalo teram malu da sredi.
Hmmm...ljudi su tako bezbrižno glupi.Kad to vidim dođe mi da se neprestano udaram po glavi i tako izbijem neurone.
Ja nemam kreativni haos
Samo obican jer me mrzi da sredjujem sobu :(
Gde cete bre?
Ja sam tu.
a ostali :(
Zajebaše nas.
vratice se.
odakle si ti?
Iz Beograda.Dorćol.Ti?
Dođoh.
Dugo nam te nema.
Ugasila mi majka internet juče ujutro :D Sad mi upalila jer sam naučila jedno poglavlje iz fizike lolololol
Šta vi radite, kako ste?