Tinejdžeri vukajlije

1. Kapiram ja da ti voliš tovja sočiva.
    Ali ne mogu sočiva da se voli ko što se voli ovo
    http://i54.tinypic.com/xcq64n.jpg

2. Njah, one bi bile prevelike za moju glavu. :D

3. Jooj da.Zaboravio sam na detalj da su samo glavonje kul kad nose avijatorke.
    Isplati se biti glavat.

4. Prostor i vrijeme su dvije baš čudne stvari.Hteo sam da cjelo veče provedam na Vuki a zapravo sam čistio svoju sobu...

5. I sad kad dođeš,mi odemo da gledamo kesića.Tužna je sudba tvoja.

6. Ceeeenooo! ^_^

Ako, valja sređivati sobu. :D

7. Miliceeee! :maše:
    Znam da valja Milice samo to ne volim raditi...

8. Ko voli. :D
    Ja volim da održavam haos. Međutim uskoro dobijam novu sobu, i ta će morati da se sređuje. :D
    Tužna sudbina. :D

9. Jebo kesića,doveo neke dve matore rokuše.Vraćam se ja vama.
    Da se nastavim na temu,ja sobu delim sa mlađom švecom,ali je na i oko mog stola kreativni haos.Ostalo teram malu da sredi.

10. Hmmm...ljudi su tako bezbrižno glupi.Kad to vidim dođe mi da se neprestano udaram po glavi i tako izbijem neurone.

11. Ja nemam kreativni haos
    Samo obican jer me mrzi da sredjujem sobu :(

12. vratice se.
    odakle si ti?

13. Ugasila mi majka internet juče ujutro :D Sad mi upalila jer sam naučila jedno poglavlje iz fizike lolololol
    Šta vi radite, kako ste?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.