Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Hahahahahaha. :D
Ništa. Onda sigurno ima neki drugi. Samo ne znam, zaboga, odakle sve te lepotice iskaču. :D
Drugari, samo da vam se javim u prolazu, imao sa olujni dan, jedva gledam, nadam se da da vam je raspoloženje na zavidnom nivou i da uživate u nečemu, klopa, piće, vuka, šta god. Meni fali malo nirvane ovih dana, nikako da dođem do nje. Muzika Kurta Kobejna nije u potpunosti adekvatna zamena. :)
Ti nisi dumro?!?!?
Nema nam te jako dugo.
Cullleeeeeeee! :D
Pa nemoj ići! :D
Ćao Culle,brate.
Umirem ja svakoga dana, više puta, pa se reinkarniram, kad ukapiram da vredi, a stalno se pitam vredi li, i stalno ukapiram da vredi, a ne znam zašto mislim da vredi, valjda zbog godina.
IIiii u daunu sam. Daunov sindrom. Kraj.
Laku noć.
P.S Milice, poseban pozdrav za tebe :))
Ajd laku noć pesniče.
Culle ^_^
Očaravajuće.
Culle bre najdubokoumniji tinejdžer.Nema zajebavanja.
Zar nije? ^_^
Kako to obara s nogu.
Khm, izvinjavam se. :D
A ja kad citiram Njegoša,pa mis'im.:)
Mojne ti da se uvrediš.Dubokoumna si i ti.(E BAŠ NEĆU DA STAVIM SMAJIJA,KOLIKO GOD DA PO PRAVILIMA SRPSKO-FEJSOVSKOG PRAVOPISA ON OVDE IŠAO).
Hvala.(Neću ni ja da stavim smajli).
Trololo ono je bilo namenjeno Maloletnoj,al nisam vid'o da citiraš Njegoša.Duobokoumna si i ti.
Ja gotivim smajlije. :D
Naročito one retardirane.
Ma nema veze,znam da nijesam,ja sam totalno obična i jednostavna.
Jasno da ih gotiviš,kad ti je u nicku smajli.
Ja koristim samo onog sa cvidžama.Zato što sam ćorav.A i njega samo kad moram.
I ja sam ćorava. Al' ja nosim sočiva. :D
Ja sam hteo da se prebacim na sočiva,ali sam u međuvremenu nabavio i RayBan za sunce,a sa dioptrijom,pa mi zbog njih žao da se prebacujem na sočiva.A mrzi me da se cimam da im menjam stakla,plus što bi me koštalo boga oca.
Ja volim moja sočiva. Po prvi put vidim svet jasno iz svih uglova! :D
Inače, dioptrija mi je straaašnaaa.