Ne sjećam da sam rekao da je u pitanju djevojka?Ček nisam to uopšte rekao.Naime htjeo sam otvoriti temu.Zašto kada ljudi čine ono što žele odmah ih proglasimo čudnim?
Ali, Cenooooo. Mi želimo da čujemo zašto je čudan/na :DD
A sve što nije stereotip je ljudima koji jesu čudno. Ja sam danas došla sklopljenih boja (a inače sam k'o papagaj obučena) i drugarica mi je rekla da će da pa'ne snijeg. I njima sam čudna jer nisam na isti šablon napravljena. Nego, ja mlatim o sebi a čekam da čujem za tu osobu.
Ali ja takođe nisam rekao da djevojka nije u pitanju.Ostaviću vas u nedoumici u vezi pola.Dakle tu osoba se može nazvati čudnom jer čini ono šta želi.Tj. kada želi da pjeva ona pjeva makar to bilo nasred časa.Obuče papuče kada je vani snijeg do koljena.Jer želi da ih obuče.I to je to...
Ja imam kul papuče al' ih ne mogu nositi napolje, uništila bih ih :(
Al' meni se to sviđa. Kad rade ljudi ono što vole i jer oni misle da tako treba, a ne jer je neko tako rekao.
@Čvarak
Volim ja i nes, nekad sam ga pila svakog dana ali kad treba da se razbudim turska jebe! :DD
@L0L
Baš si bio blizu.
Ne.Imam plavu kosu i sklanjam šiške.I mrzim ljude sa stavom "nije fer".Nije fer pa šta.Idemo dalje.
Значи омиљени глумац: Драган Николић :Д
CENO JE PLAAAAAAAAAV???
Plavu? :) A ja sam mislila da je smeđa :D
Kako je to divnoooo. I plave oči? Ili su zelene?
Oči su mi zelene.Ustvari nije ni bitno.
Danas sam se našao na autobuskoj stanici sa jednom zanimljivom možda pomalo čudnom osobom...
@Milica
Veruj, Nes plodi. :)
@Ceno
K'o i ja :trep, trep:
I? Po čemu je čudna? :)
@Čvarak
Znam, znam :D Još sa šlagom... :D
@Milica
I slamčicom... :D
@Ceno
Ni ne znaš koliko si imao sreće, recesivne osobine su jako retke čak iako su ti oba roditelja plava...
CENO JE SREO DEEEVOOOJKUUUU????''
Што се ова малолетна изненађује на све Ценине потезе ахахахаха
А ти Цено опиши особу и зашто је чудна :)
@Čvarak
Ukratko :D
http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/4280/4280,1156544947,1/stock-photo-nescafe-drink-served-on-wooden-bar-table-1740967.jpg
@L0L
Šta ćeš, žene oduševljene plavušanima lolololol
Ceno nas zapali za ovu čudnu osobu i ispali. A ja radoznala.
Ne sjećam da sam rekao da je u pitanju djevojka?Ček nisam to uopšte rekao.Naime htjeo sam otvoriti temu.Zašto kada ljudi čine ono što žele odmah ih proglasimo čudnim?
Dečko? CRNI CENO! :D
@Ceno
Zato što... smo možda MI čudni! :D
@Milica
Nemoj, Milice, brate, sad mi se pije... :)
Ali, Cenooooo. Mi želimo da čujemo zašto je čudan/na :DD
A sve što nije stereotip je ljudima koji jesu čudno. Ja sam danas došla sklopljenih boja (a inače sam k'o papagaj obučena) i drugarica mi je rekla da će da pa'ne snijeg. I njima sam čudna jer nisam na isti šablon napravljena. Nego, ja mlatim o sebi a čekam da čujem za tu osobu.
Ја никад ником нисам рекао да је чудан не волим тај израз јер су мени говорили да сам чудан кад сам на +35 у 'ладу одбијао да ошишам гриву :)
Ali ja takođe nisam rekao da djevojka nije u pitanju.Ostaviću vas u nedoumici u vezi pola.Dakle tu osoba se može nazvati čudnom jer čini ono šta želi.Tj. kada želi da pjeva ona pjeva makar to bilo nasred časa.Obuče papuče kada je vani snijeg do koljena.Jer želi da ih obuče.I to je to...
DEVOJKA JE I SVIĐA MU SEEEEE!!!!!!!!!!!
Ja imam kul papuče al' ih ne mogu nositi napolje, uništila bih ih :(
Al' meni se to sviđa. Kad rade ljudi ono što vole i jer oni misle da tako treba, a ne jer je neko tako rekao.