Tinejdžeri vukajlije

1. Meni je matiš noćna mora.Ne podnosim ga.
    Ovaj premet koji se ne spominje nije težak jer se on uči.Matiš moraš znati da primjeniš.Nije kao ostali predmeti.Zato se je divim ljudima koji znaju matematiku ikako
    Edit Otišao sam.Mah-mah.

2. Meni je matematika laka. Skoro da ne idem na časove, ili i kad odem zaspem, pa pojma nemam o čemu se radi al' pred kontrolni/pismeni odem na 2-3 privatna pa to po'vatam. Al' danas zablokirah, nisam znala sabirat'.
    Al' ja sam jedina koja ne može da nauči predmet koji se ne spominje. Svi mogu da ga nabubaju osim mene. Inače, sjutra odgovaram, to mi poslednja šansa. -.-'
    I sad odoh da učim taj divni predmet.
    Zdra'o.

3. 'Auh prvi kec iz matiša ? Ja nemam pojma kako sam taj predmet prošao, svaki predmet koji je zahtevao mozganje je kod mene bio čista propast...

4. Meni nije. I fiziku i hemiju lako naučim al' me to smara pa imam 2-3.

5. Pa da ja jedva 2 izvlačio, stvarno se nisam snalazio u gimaziji...

6. Jej.
    Kako ide mladi tinejdžeri ?

7. Dje ste hajduci! Sta ima?

8. Nema ništa... Evo četujemo...

9. E jbg. Ja sam to postavio još na informatici u podne :)

10. Ja bila do grada, tek sad viđela. :)
    Odoh sad na neku predstavu, mama me vodi. ^^

11. Super. Lepo se provedi. :)

12. A ja sad odoh da jedem tortu, vraćam se za 10-15 minuta, Milice lepo se provedi.

13. Sad jesam, ima previše čokolade.

14. Jaooo sad se i meni jede. Ja živim ceo dan na jednom pivu, i to malom što mi donela kuma iz Češke.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.