U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ja prolazim 4,53 uz žestok nolajferizam.
Ma prolazila sam ja 5,00 u osnovnoj. :D
Dobro to, ali ja NIŠTA NE UČIM. To je fora.
Nisam ni ja. :) Al' fora bila da kad već imam luču da je ne kvarim u osmom i nagurah je i te godine. Srednja je već priča za sebe.
Što jes' - jes'.
Ma i srednja je sprdnja, videćeš. Ne moraš da učiš ništa više nego u osnovnoj i pašćeš na 4.00
Ček samo da počneš. :D
Ja sad bre nista ne ucim u srednjoj, samo puskice i to je to...
Matematička gimnazija, i prvu i sad drugu završavam sa 4.5, jedino što sam učio to je istorija i to imam ekstra profesorku pa glat imam 5!
Kontam da nije bilo zemljotresa i štrajka da ne bih baš tako lako prošao odličan, ali sreća prati hrabre :)
Kurćinu,ako si u prvoj beogradskoj.
Zato lepo upises Politehniku i jebe ti se, ako volis struju, onda je sprdnje :)
Ја уписујем економску, пуна је риба овде у Нс.
ИМА ЛИ КОЈА ТИНЕЈЏЕРКА ЗА ХОТОВАЊЕ СА НАПАЉЕНИМ ДЕЦХКОМ?!?!?!
Svuda su pune riba, valjda zato što su glupe :/
Ekonomska puna glupih ljudi...
Ма да, најмање бодова за упис неког смера у економској је 87. Па ти види да ли их има.
Kako mene boli kurac.Ja sam upisao turizam.
Kod mene u odeljenju niko neće da nastavi taj nesrećni turizam, a verovatno ni ja. Škola ubija volju!
Kod nas u razredu je neka nihilistička atmosfera.Profama je teško da nam objašnjavaju a nama je teško učiti i tako prolaze časovi.
Koji si smer? Turistički tehničar?
Aha.