Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Isto. Mi imamo praksu po hotelima, gde nas teraju po cigarete i doručak, i po agencijama gde nas puste odma'. Ništa ne naučimo. U agenc. je na primer mali promet. U svakom slučaju ta praksa je potpuni promašaj.
А који курац сте ви тамо?
Kolko ste vi ljudi ispali pametni.
Mene jebe ova škola.Juče mi je latinka dala keca na domaći, iako nisam bio u školi.
Mi smo budući recepcioneri, radnici po hotelima i agencijama, a neki i vodiči, al za to se polaže dodatno nešto. Uglavnom go kurac.
Sinak, ako si štreber, ne znači da si pametan!
A i 87 bodova je ništa, ja nisam tak'o ni jednu zbirku za prijemni, pa sam imao 109!
Bas kurac!
Ja sam mehatronicar, ni ja sam ne znma sta je to.
Pavle, ti si zlatan.
Ja im'o praksu cele nedelje u Slavija Luxu. Sad kad krenu ove zadnje 3 nedelje da pitaju... uff... Ništa pipno nisam. Vratio se sa rođusa u 5 ujutru, večeras Goblini. Kako divim, neće se ni učiti...
Jebi ti nju! Ionako je to samo faza.
Agreed.
Ja sam prva godina tako da nemamo praksu još.Ali dzabe kad znam šta me čeka.Da sjedim u učionici 7 časova sa suicidalnim mislima.
Jocko PVT.
Ja upisala Gimnaziju jer mi je najbliža.
HOĆU DA OŽIVIM OVU TEMU.
Ali mi ne ide.
Oću da stavim drugu profilku...
hm...
kakvu sliku recimo?
Ma meni treba neka riba za jebanje u rch!
Pa nađi je.
ТИНЕЈЏЕРКЕ ЈАВИ_ТЕ СЕ ЗА ДИСКРЕТНО ДРУЂЕЊЕ!!!!
ЈА ЈЕБЕМ!!!!!!!1111
ТЕТРА ТЕТРА ЈЕБ!!!
Mjsd, otkad nam je umrla tema više ne jebemo ođe.
Ha, treznim se. Majku mu jebem, votka kida bre.
Svi piju vermut neki, a ja votku! :D
Necu da jebem, ocu samo Desanku moju!
Moja poslednja defka u odabranim...
Super je.
Kako nije xD :D
Salim se!
A mislio sam da ce u odabrane, ima kvaliteta!
Jebem li ga, koliko mi je dosadno, zelim da se kuckam sa nekim!
Jel ima nekog?
<3