Tinejdžeri vukajlije

1. Nema ničeg goreg nego prehlada usred leta... i to nedelju dana pred ispitne rokove...

2. Odjeban. Vratio sam vam se.

3. Imam neki osećaj da tema nijednom nije bila ovoliko aktivna od kako smo prebačeni na Igre!?
    Pozdrav :)

4. Pozdrav i tebi.Upravu si.pre igara smo umeli da sljuštimo po 20 strana za noć. Uništili su nas.

5. Uništili su nas.

Jesu!
    #$$#&%/#$#%&

6. Nemam pojma.Znam da sam se uništio.

7. Hujo, tebra, moje saučešće, večeras ti palim sveću. I to mirišljavu.

A Ceno, jebiga... Šta reći... Srećno? Ne, to nije to... Razbij se i za mene! E, to je!

8. Čvare, ti to zbog operacije?
    Špijuniraš me na fejsu decxko?

9. Nemam pojma o čemu vi to, ali da vas pozdravim.
    Nedostaje mi tema.

Je l' vi mislite da se muškarci neprestano bave šemama, orgijama i ostalim gnusnim zanimacijama koje su me preplašile samim svojim postojanjem?
    Mislim, nije u redu, o čemu oni razmišljaju ako stalno srljaju u besmisleni seks bez osećanja? To je totalno neknjiževno i antipoetično!
    Raskalašani ljubitelji bluda mi kvare moje poimanje umetnosti!

10. Maloletna, ne želiš da znaš o čemu mi to. Dovoljno je brutalno da ga zaslužuje da ga jogurt definiše.

Elem, da si mi to pitanje postavila pre pola godine, rekao bih da da.
    Al' u međuvremenu sam se zaljubio i postao romantik, tako da je moj odgovor tvoje prvo pitanje NE. Još nisam potpuno obljutavio, ali, priznajem, LJUBAV POSTOJI!!

11. A Ceno, jebiga... Šta reći... Srećno? Ne, to nije to... Razbij se i za mene! E, to je!

Jea! Ljetu je kraj i neću da se trijeznim!

Je l' vi mislite da se muškarci neprestano bave šemama, orgijama i ostalim gnusnim zanimacijama koje su me preplašile samim svojim postojanjem?
    Mislim, nije u redu, o čemu oni razmišljaju ako stalno srljaju u besmisleni seks bez osećanja? To je totalno neknjiževno i antipoetično!
    Raskalašani ljubitelji bluda mi kvare moje poimanje umetnosti!

Pa ja mislim da je ljubav sidjaisjfisdjfgsjdigsidjgiksgkdpso...PIVO!

12. Ispali nas dete, postavila pitanje i zapalila. a taman mi neko romantično čeljade trebalo da me teši.

13. Dobro, nastaviću da pričam sam sa sobom pošto me svi kulirate. Jel' se na sedam postova za redom beše dobija ban, Smrade?

14. Reklo bi se da je tako, Hujo, pičko jedna pederska zaljubljena. Idi slušaj Nika Kejva i crkni tužan dok ja jebem.

15. Molim? Kako si me nazvao?

16. Nisam tebe nego sebe, prekinuo si me usred filozofske rasprave: Jebati ili Voditi ljubav
    Smrad bi da jebe, a Hujo bi da vodi ljubav.

17. Kontam da bi trebao kod doktora ali kome se to ne desi da ima podvojenu ličnost ponekad.Samo veselo.

18. Veseo sam, al' onako histerično.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.