Kul.Nego gdje je tema ''Fotografije Vukajlijaša''?
Mislim da je zaključana i zabranjena vo vjeki vjekova. Mrzi te da brišeš histori pa bi da onanišeš po vukajliji?
Ma jok nego izlazim u gugl pikčrs kad kucaš ime teme, pa bi da neutrališem sliku.
http://vukajlija.com/forum/teme/14290?strana=38 izguglo sam za tebe. Kolko sam samo 'rso.
Fala.
Пропустих време кад је живнула ова тема. :шмрц:
Njah, dečaci, nisam znala da će mi se neko odazvati. Smor! -.-
E, a da zahtevamo mi da nam stave temu, ili puste da otvorimo novu, u nekom drugom podforumu?
Ma kak'i, ne daju. Bla bla, znaš i sama da ne mere to tako ič'.
Ne, ne znam, zašto nas diskriminišu? Oni mogu da kače svoja sranja na sve strane i onda još spemuju po tome?
Ja ću te podržati ako probaš, ali realno, šanse da uskrsnemo iz pepela igara na forumu su nam ravne nuli.
Hujo, brate moj, nemam ja pojma o čemu ti pričaš, nego videh da si odjeban, pa rekoh, ajd' bar ja da te utešim, jebiga... Decxko.
Za sam, ali gde bismo bili? U razno?
Džoni, upoznavanje, koliko se sećam.
No, no, no, no... You're doing it wrong, dechko!
Meny je owaco zyljawyje. xD LOL OMG WTF WTP
Edit: Mirišljava droljo, dovlači dupe ovamo!
Dovuko sam guzcu, al' ste se vi raspisali! Ja sam i psihički i fizički skenjan, dakle ima da blejim ovde još dugo vremena. Maloletna, izvini, ali meni on zvuči k'o težak kreten. Ko neko sa kim bi bila devojka koju želim.
Osećam se loše jer ogovaram. Ukloniću dokaze. Ne valja raditi takve stvari.
Sve devojke žele da budu sa kretenima. Bolje da vam ne pričam o raznoraznim taktima kojima misli da će me navući na seks.
Da, videla sam za operaciju, Hujo, nadam se da ćeš se brzo oporaviti. :(
Jebi se, sad opet pričam u prazno.
EDIT: Rekoh kad sam video da si obrisala dokaze.
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Kul.Nego gdje je tema ''Fotografije Vukajlijaša''?
Mislim da je zaključana i zabranjena vo vjeki vjekova. Mrzi te da brišeš histori pa bi da onanišeš po vukajliji?
Ma jok nego izlazim u gugl pikčrs kad kucaš ime teme, pa bi da neutrališem sliku.
http://vukajlija.com/forum/teme/14290?strana=38 izguglo sam za tebe. Kolko sam samo 'rso.
Fala.
Пропустих време кад је живнула ова тема. :шмрц:
Njah, dečaci, nisam znala da će mi se neko odazvati. Smor! -.-
E, a da zahtevamo mi da nam stave temu, ili puste da otvorimo novu, u nekom drugom podforumu?
Ma kak'i, ne daju. Bla bla, znaš i sama da ne mere to tako ič'.
Ne, ne znam, zašto nas diskriminišu?
Oni mogu da kače svoja sranja na sve strane i onda još spemuju po tome?
Ja ću te podržati ako probaš, ali realno, šanse da uskrsnemo iz pepela igara na forumu su nam ravne nuli.
Hujo, brate moj, nemam ja pojma o čemu ti pričaš, nego videh da si odjeban, pa rekoh, ajd' bar ja da te utešim, jebiga... Decxko.
Za sam, ali gde bismo bili? U razno?
Džoni, upoznavanje, koliko se sećam.
No, no, no, no... You're doing it wrong, dechko!
Meny je owaco zyljawyje. xD LOL OMG WTF WTP
Edit: Mirišljava droljo, dovlači dupe ovamo!
Dovuko sam guzcu, al' ste se vi raspisali!
Ja sam i psihički i fizički skenjan, dakle ima da blejim ovde još dugo vremena.
Maloletna, izvini, ali meni on zvuči k'o težak kreten. Ko neko sa kim bi bila devojka koju želim.
Osećam se loše jer ogovaram. Ukloniću dokaze. Ne valja raditi takve stvari.
Sve devojke žele da budu sa kretenima.
Bolje da vam ne pričam o raznoraznim taktima kojima misli da će me navući na seks.
Da, videla sam za operaciju, Hujo, nadam se da ćeš se brzo oporaviti. :(
Jebi se, sad opet pričam u prazno.
EDIT: Rekoh kad sam video da si obrisala dokaze.