ma ja postavim po neku pesmu,ili komentar na grupe,ne pričam ja tamo.....ovde mi je postalo bez veze...nema one stare grupe:))
da, nedostaju neki :( Ali ima i novih koji su super :)
nema Peđe,retko...nema Đavolice......ne znam nove,ma jasam pre mesec ipo dana bio ovde.....a pre toga,isto retko...jbg treba živeti izaći u realan svet,nije ovo...ok,ako prihvatiš kao nešto bez čega se ne može!!!
može se uskladiti ;)
može,tebi to odgovara,zbog male......jbg...ja imam vremena....ima dana kada imam samo po dva časa....
da, meni je trenutno teže da se družim uživo :(
znam...tebi ovo odgovara..mala spava,ti si tu...ovi moji su odrasli...
hehe.. tvoji na netu :)
ma da....svako ima svoj komp...nisu kod mene u listi,na fb,da ne bih video šta rade...i onako prave gluposi po školi!!!;)
..pre su bili na listi
jesu,videla si?da na početku....pre nego što sam stavio pravo ime i sliku...
aha, sećam se.. lepa deca :))
hahahah...na tatu,pa videla si..profil...ala si se zapanjila kada si videla da sam otvorio profil?!hahah
ja sam te na to zlo i navela ako se ne sećaš :) imao si avatar deda mraza :O
hahaha,jesi ali koje sam ja tamo likuše....prihvatio za prijatelje..e da umreš od smeha!!!bolje da smo otvorili skajp....:))
najbolje da se otvorila zemlja :))
pa najbolje da se nigde nisam ni ubacivao,ni ovde ni tamo....i tamo sam imao slične probleme kao i ovde......ma život u živo..pa ko hoće..hoće!!
oči u oči :)))
daaaa,ako nešto cenim to je to....oči u oči!!!!!pa ko ostane bez oka....hahahah;)
Hahaha :))))
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
ma ja postavim po neku pesmu,ili komentar na grupe,ne pričam ja tamo.....ovde mi je postalo bez veze...nema one stare grupe:))
da, nedostaju neki :( Ali ima i novih koji su super :)
nema Peđe,retko...nema Đavolice......ne znam nove,ma jasam pre mesec ipo dana bio ovde.....a pre toga,isto retko...jbg treba živeti izaći u realan svet,nije ovo...ok,ako prihvatiš kao nešto bez čega se ne može!!!
može se uskladiti ;)
može,tebi to odgovara,zbog male......jbg...ja imam vremena....ima dana kada imam samo po dva časa....
da, meni je trenutno teže da se družim uživo :(
znam...tebi ovo odgovara..mala spava,ti si tu...ovi moji su odrasli...
hehe.. tvoji na netu :)
ma da....svako ima svoj komp...nisu kod mene u listi,na fb,da ne bih video šta rade...i onako prave gluposi po školi!!!;)
..pre su bili na listi
jesu,videla si?da na početku....pre nego što sam stavio pravo ime i sliku...
aha, sećam se.. lepa deca :))
hahahah...na tatu,pa videla si..profil...ala si se zapanjila kada si videla da sam otvorio profil?!hahah
ja sam te na to zlo i navela ako se ne sećaš :) imao si avatar deda mraza :O
hahaha,jesi ali koje sam ja tamo likuše....prihvatio za prijatelje..e da umreš od smeha!!!bolje da smo otvorili skajp....:))
najbolje da se otvorila zemlja :))
pa najbolje da se nigde nisam ni ubacivao,ni ovde ni tamo....i tamo sam imao slične probleme kao i ovde......ma život u živo..pa ko hoće..hoće!!
oči u oči :)))
daaaa,ako nešto cenim to je to....oči u oči!!!!!pa ko ostane bez oka....hahahah;)
Hahaha :))))