U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Теби ник стоји више него икоме овде. ДАКЛЕ ЕВО ЦРТАМ САМО ДА ОТВОРИМ ПЕИНТ:
Kizo skontao.
Imenuj ga manijace :)
онај што стално вришти по форуму како ти се види пичка! Тулимбаћ
Нисам могао да се одупрем а да не цитирам.
Просеравање. Многи људи пуше зато што воле. Шта није бацање пара када погледаш?
У праву си. Нобеловци попут Мартија Ахтисарија, која част бити у његовом друштву. Ни ја не волим драму коју људи дижу око тога, али то не значи да животињама не треба помоћи, када му неки болесник из Медака одсече све 4.
Ево нацрто. Важи за све друге видове самочашћавања.
http://i242.photobucket.com/albums/ff170/En_Dotter/ddasds.jpg
Шта курац Ћеро... леба ти, шта је ово?
А постоји тема о пушењу између осталог.
Što mi poznata ova ženska sa slike...
Treba pomoći, jašta, ali ne i dizati frku oko jednog običnog kera koji bi ionako umro na ulici i hteti zaklati, zapaliti il' šta već lika koj' je to uradio. Isto važi i za slične slučajeve.
Шта курац Ћеро... леба ти, шта је ово?
Како му каже име, ментално је изазван и не капира неке ствари и ужасно ми се пење на курац својим глупим коментарима (или сам ја преглуп да их укапирам), па сам решио да му нацртам.
Eh, što vole, a koliko njih se žali kako nema para i kako im je loše. Zbog toga kažem proseravanje. Mnogo stvari je bacanje para, ali ima onoga što je korisno. Kao kupiti nešto za kućanstvo, odeću, obuću i tako to.
Брате он је клинац, тек треба да оформи своје ставвове и да сам са собом разреши неке ствари у глави, није неопходно да ти због тога покушаваш да му покажеш да ли је глуп ил није, ипак он има 16 година... ћерооо
Ако ја примам плату од 500 евра а ти 200. Шта мене боли курац? Што бих ја гледао друге и на основу њих трошио своје паре? Која ти је то логика мајке ти?
Брате он је клинац, тек треба да оформи своје ставвове и да сам са собом разреши неке ствари у глави, није неопходно да ти због тога покушаваш да му покажеш да ли је глуп ил није, ипак он има 16 година... ћерооо
НЕ знам колико има година, и не интересује ме, али ово је тема намењена просеравању или шта већ, а он ме тако гађа у жицу да ми дође да га смождим. :Д
ахаххахахаа Сможди га :))))))))))))
Biće da jesi.
Ja mislim da su moji trenutni stavovi u redu. A to što imam 16 godina nije toliko bitno. Koliko ljudi ima koji ceo život nisu skontali neke stvari.
Nevjerovatno. Tako moćan izraz kao što je "smožditi" je samo jednom definisan. Kud ide ovaj svijet.
Није поента дал су у реду или не. До двадесете ћеш да их промениш још шест пута. Можда и пропушиш.
Ko ti je kriv, Fejze, što pišeš sranje definicije. Lololo