Kraljevina Vukajlija

1. Ali kako da intrigišem, aferišem, i preljubništavam bez moje vatrene krave?
    Chicks digg fire cows. :)
    PS: Smem li ja, kao vitez, da intrigišem, aferišem, i preljubništavam?
    Ili kao vatreni vitez smem samo da idem okolo i PALIM.

2. smesh piro, ali ne krave

3. Ne smem da palim krave?
    Ali to je vatrena krava? Njoj ne smeta...
    Ja i moja verna vatrena krava (zvaću je Jovanka) idem u sveti pohod da pronađemo Svetu defku...
    I da PALIMO! Buahahahaaha!!

4. e nemoj da te chuja Artemida, ona kao da je iz Indije.. Zato cuti Pirolizo, shh!!! krave se ne diraju!!!

5. Ma ja i Jovanka se super slažemo, i neću da je diram jer nije moj tip...
    Ima prebiše debele noge, a istinu da ti kažem: Ponekad je baš krava!
    :)

6. bolje ti je da cutish, chula sam ja za onu tvoju aferu sa jednom vojvotkinjom, zato.... shta imash reci u svoju odbranu?

7. Nemaš dokaze!!!!!!!!!!
    PS: Jedna? Na koju od njih misliš...?
    pššš... svašta! "Jedna"....

8. odao si se, znachi bilo ih je vishe... zanemela sam...

9. Ahem... pripazite kome pričate o tome, gospo, jer se može desiti da se vaša kula, posedi, i omiljena kokoška spontano zapale.
    Buahahahaha!!!!!

10. ja sam dvorska dama, i ja i nina smo najmladje na dvoru (pored mladog lude vulishe).. a i moj otac je odvazhni vitez Neja, majka vojvotkinja Monique. nemoj meni da palish kokoshinjac!!!

11. Znas kakav sam sa vojvotkinjama... hehe. ;D
    Nemaš ti protekciju od mene i vatrene Jovanke!

12. Vojvotkinjama ili nekom odredjenom VOJVOTKINJOM!? :)))

13. Ahe, ahe, ahe... :)
    (mali, samodopadljivi, nedovoljnoubedljivi smeh)
    Ja i Jovanka krenemo da palimo i žarimo i.... PALIMO!
    Ode pohod u propast...

14. Ja sam vam ono trubadur koji peva pesmice na trgu i psuje kralja i vladu...

15. a jaaaaaaaaa? ja mogu da budem isto neki trubadur ili muzicar druge vrste...

16. Pa valjda sam i ja neki kurac ovde? Ja cu biti onaj na vratima momak, onaj što diže ona golema vrata/most, naravno pod uslovom da zakupimo neki dvorac.

17. sutra stiže updejt nase kraljevine :))))

18. imal ko ovdje rizle ba!

19. Nema swed, sve se popilo.

20. " Da bi bila prava kraljevina, NEOPHODNE su intrige, afere i preljubništva koja se dešavaju noću... Neki u dvorištu, neki u sobama...
    A krave ne dam, nisu na prodaju, one su mi nadahnuće "

Ја волим интриге... П.С. Надам се да Артемида чита ово :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.