Kraljevina Vukajlija

1. Ali kako da intrigišem, aferišem, i preljubništavam bez moje vatrene krave?
    Chicks digg fire cows. :)
    PS: Smem li ja, kao vitez, da intrigišem, aferišem, i preljubništavam?
    Ili kao vatreni vitez smem samo da idem okolo i PALIM.

2. smesh piro, ali ne krave

3. Ne smem da palim krave?
    Ali to je vatrena krava? Njoj ne smeta...
    Ja i moja verna vatrena krava (zvaću je Jovanka) idem u sveti pohod da pronađemo Svetu defku...
    I da PALIMO! Buahahahaaha!!

4. e nemoj da te chuja Artemida, ona kao da je iz Indije.. Zato cuti Pirolizo, shh!!! krave se ne diraju!!!

5. Ma ja i Jovanka se super slažemo, i neću da je diram jer nije moj tip...
    Ima prebiše debele noge, a istinu da ti kažem: Ponekad je baš krava!
    :)

6. bolje ti je da cutish, chula sam ja za onu tvoju aferu sa jednom vojvotkinjom, zato.... shta imash reci u svoju odbranu?

7. Nemaš dokaze!!!!!!!!!!
    PS: Jedna? Na koju od njih misliš...?
    pššš... svašta! "Jedna"....

8. odao si se, znachi bilo ih je vishe... zanemela sam...

9. Ahem... pripazite kome pričate o tome, gospo, jer se može desiti da se vaša kula, posedi, i omiljena kokoška spontano zapale.
    Buahahahaha!!!!!

10. ja sam dvorska dama, i ja i nina smo najmladje na dvoru (pored mladog lude vulishe).. a i moj otac je odvazhni vitez Neja, majka vojvotkinja Monique. nemoj meni da palish kokoshinjac!!!

11. Znas kakav sam sa vojvotkinjama... hehe. ;D
    Nemaš ti protekciju od mene i vatrene Jovanke!

12. Vojvotkinjama ili nekom odredjenom VOJVOTKINJOM!? :)))

13. Ahe, ahe, ahe... :)
    (mali, samodopadljivi, nedovoljnoubedljivi smeh)
    Ja i Jovanka krenemo da palimo i žarimo i.... PALIMO!
    Ode pohod u propast...

14. Ja sam vam ono trubadur koji peva pesmice na trgu i psuje kralja i vladu...

15. a jaaaaaaaaa? ja mogu da budem isto neki trubadur ili muzicar druge vrste...

16. Pa valjda sam i ja neki kurac ovde? Ja cu biti onaj na vratima momak, onaj što diže ona golema vrata/most, naravno pod uslovom da zakupimo neki dvorac.

17. sutra stiže updejt nase kraljevine :))))

18. imal ko ovdje rizle ba!

19. Nema swed, sve se popilo.

20. " Da bi bila prava kraljevina, NEOPHODNE su intrige, afere i preljubništva koja se dešavaju noću... Neki u dvorištu, neki u sobama...
    A krave ne dam, nisu na prodaju, one su mi nadahnuće "

Ја волим интриге... П.С. Надам се да Артемида чита ово :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.