Kraljevina Vukajlija

1. Artemida sve čita i vidi, bez brige :)

2. JA HOCU DA BUDEM ZLA VESTICA!

3. Trubadur je zapevao :
    "Ova zemlja spasa više nema,
    kada našeg kralja Kurda boli...
    Intrige se ovde stalno množe,
    dok se velikaši stalno glože,
    koji će da ima veču popularnost.
    Dole Vlada Vukajlije..."
    Trubadur se malko napio...

4. Cccc.... i već smo došli do teških intriga....
    Dok je vojvotkinja Monique na pomorskom putu/pohodu, njen zli manijak od muža vitez Neo, je vara sa nikim drugim do njihove ćerke Krisstine.....
    Čak se i oženio njome.
    Narod je zgranut, ali to je samo još jedan danu u Kraljevstvu Vukajlije.
    :D

5. Vatreni vitez Pirus je poliven kofom hladne vode, vratio se iz stanja krajnje navarenosti bezbolnim travama. :))

6. Ja? To je gnusna laž, servirana od strane iskvarenog viteza koji hoće da skrene pažnju sa svojih grehova!!!

Mada kao vatreni vitez volim sve što može da GORI!!!!!!!!!!
    Buhahahahaahaaa!! ;)

7. a dvorska luda Vulisha je povalio jednu seljanku koja se spremala za svadbu i tako je obescastio pa sad njen nesudjeni muz me juri da me ubije. :) hehe

8. Molim kolege vitezove da se polivaju kantama hladne vode zardjace im oklop.
    Drugo: proglasavam se vrhovnim vitezom! Niko nema prava da ospori moju odluku. Ko pokusa bice razalovan i umesto maca dobice prutic po pozadini!
    Kao zenski Vitez i kao vrhovni Vitez, obracanje meni se izvodi na slededi nacin:" Serlady Crying Knife, mogu li da pijem vode?"
    Trece: Zla vestica unapredjena u vracaru i isceliteljku, pa kad se neko posece macem, mora da ljubi da prodje!

9. I mene si zaboravila Kristinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

10. I to sa tačkom na kraju umesto uzvičnikom. :)

11. dodala :)

a sada... nastavite sa poslom xD

12. ko je za to da Dunjica bude dvorska konkubina? xD

13. koliko ja znam to je ona koju svi.. pa.. kao našu dunjicu.. voze :P

14. U kraljevini je u međuvremenu zavladala epidemija salmonele i ostalih crevnih sotona, jer je lokalni diler svinjetinu uvozio iz Hejtonije, pa Matilda i ostatak vidara imaju pune ruke posla, a manjak kofa i noćnih posuda, ako znate šta mislim...

15. Konkubina je kraljeva ljubavnica.
    Niko sem kralja nju ne sme da ".. pa.. kao našu dunjicu.. vozi :P".

Mat, kao vatreni vitez ponosno predajem svoj šlem da ti posluži kao noćna posuda!
    Pazi, malko je vreo, i možeš dobiti plikove... :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.