Gdje sam ja u toj čitavoj priči??? Sram vas bilo...
Sele je Zmaj u pećini! Voli da jede ostale stanovnike Kraljevstva time što ih prvo napadne avatarima, pa ih pojede onako omamljene. :D
Buahahahahaha....Mere, mere.....Sviđa mi se...
...A hrani se rasparčanim embrionima posle abortusa...
I nakaradnim krastama sa koljena...
...od baba
Ja sam http://www.deezer.com/track/12242!
Pa da vidim koji će kraljević ili neka slična pičkica samnom da se kači...
raspisuje se konkurs za kraljicu, nikako Kurd da se odluči ko će ta srećnica biti, te smo odlučili da izaberemo umesto njega.
dakle, devojka koja nije deo dvorske vlastele može da se prijavi a vojvotkinje i princeze će odlučiti ko je buduća kraljica. Srećno :D
'OĆU JA DA BUDEM QUEEN!
A ja? Mene si zaboravila. Lepo, lepo... Bas lepo :)
pa mnogi su naknadno ubačeni, tako da, kada nađemo kraljicu ti ćeš biti njen brat :D
Nema mene! :šok:
Kako bre nema ti si moja savjest, tj. zmajčuga iz potaje!!! Mada ja i dalje ne znam o čemu se radi u ovoj priči....
I dodje vitez i ubi zmaja! I njegovu savest...
E, da je to tako lako....Zmaj i savest su face...Ne možeš ih se tek tako otarasiti...
Ja sam tvoje savesno šesto čulo. Iz potaje.
Da, taman kada pomisli da promeni avatar i stavi neku macu ili kucu ili pače, ti je savesno opomeneš da se vitez Piro plaši klovnova i eto.... :'(
Mogu ja da budem dvorska luda?
Naravno.
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Gdje sam ja u toj čitavoj priči??? Sram vas bilo...
Sele je Zmaj u pećini!
Voli da jede ostale stanovnike Kraljevstva time što ih prvo napadne avatarima, pa ih pojede onako omamljene. :D
Buahahahahaha....Mere, mere.....Sviđa mi se...
...A hrani se rasparčanim embrionima posle abortusa...
I nakaradnim krastama sa koljena...
...od baba
Ja sam http://www.deezer.com/track/12242!
Pa da vidim koji će kraljević ili neka slična pičkica samnom da se kači...
raspisuje se konkurs za kraljicu, nikako Kurd da se odluči ko će ta srećnica biti, te smo odlučili da izaberemo umesto njega.
dakle, devojka koja nije deo dvorske vlastele može da se prijavi a vojvotkinje i princeze će odlučiti ko je buduća kraljica.
Srećno :D
'OĆU JA DA BUDEM QUEEN!
A ja? Mene si zaboravila. Lepo, lepo... Bas lepo :)
pa mnogi su naknadno ubačeni, tako da, kada nađemo kraljicu ti ćeš biti njen brat :D
Nema mene! :šok:
Kako bre nema ti si moja savjest, tj. zmajčuga iz potaje!!!
Mada ja i dalje ne znam o čemu se radi u ovoj priči....
I dodje vitez i ubi zmaja! I njegovu savest...
E, da je to tako lako....Zmaj i savest su face...Ne možeš ih se tek tako otarasiti...
Ja sam tvoje savesno šesto čulo. Iz potaje.
Da, taman kada pomisli da promeni avatar i stavi neku macu ili kucu ili pače, ti je savesno opomeneš da se vitez Piro plaši klovnova i eto....
:'(
Mogu ja da budem dvorska luda?
Naravno.