Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Jel zna neko upuceniji od mene zbog cega daunovci zvizde himnu evrolige ? Zbog Ivkovica, sta ? Koja smo preciganija jebena, tuga je kakav mentalni sklop ide na utakmice. Jos onaj transparent "Beograd brani Kosmet" lol blamcina.
Ja sam ubedjen da ti vise pratis FMP, cuj mene Zvezdu, FMP od 90% ljudi ovde. Nemoj te price.
Zbog ivkovica, da
A i ovo drugo da
bila bi do jaja fora transparent PSETO88 BRANI KOSMET
Al ste se izlozili na Gudurica, nije vam dobro. Ja vise volim te crnce i simone, nego forsiranje tih klinaca, tipa Mitrovic koji na klackalici proda 3 lopte,a onda na 15 plus dobije muda.
Salim se.I ne.
Cirbes bukvalno bobinira,apsolutno nosi ekipu. Rebron dobio muda, odma sinuo tricu, dajeusla o njemu bi se pricalo! :P Djembeli mi je smesan, ali videcemo.. Zasad pristojno delujemo, mada je Strazbur go kurac. Simon kapiten dostane do kraja sezone i da digne pehar.
Usrase tekmu sa onom retardiranom pesmom kosarkasi nasi, pocepajte mreze. Kao neki grobar da je smisljao...
Ja zadovoljan, al cu da vam kontriram za GUDURU, malo mi se kenja od kovanja u zvezde ckodea.
Decko od danas smo zavrsili.
Послушајте овог коментатора, лолчина. На 1:11 је врхунац.
https://www.youtube.com/watch?v=kENZgrcvBPg
Blajvaga nemaš komentar za efikasnijeg pleja?
какав ретард од коментатора
Decko ce uvek biti Gavric u mojim ocima.
Blagoja-veliki poznavaoc kosarke je
Ne krijem to
Cujem u nekim vestima bila ta neka utakmica, izadjem na 20 metarsku terasu jednog od mojih luksuznih stanova u urbanoj sredini da cigaretu izduvanim... izlazi tu blizu neka kladionica jedan lik panter, ja ga pitam jel to igrao FMP on se bojazljivo smeska i kaze jeste. Pominje nekog Gudurica.
Otkud tebi luksuzan stan u urbanoj sredini? Zaradio si? Nasledio si? Hahahahaha Nemoj nama te priče. Sve kukaš na Vučića a omastio si brke posle 5. oktobra. Ko zna koliko je radnika ostalo bez posla da bi ti imao luksuzne stanove. Među njima je sigurno bilo i grobara. Ko zna koliko si ti dece sa Kosova opljačko siso jedna. Svakom zlu dođe kraj tako da se nadam da će naš veliki vođa da te uhapsi i zapleni imovinu i dodeli je nekom poštenom panteru.
И Вучићупедеру ће се једном јуче звати.
Химки ће изгледа добити Реал, што и није неко изненађење. Него ме нервира Фенер што се мучи са Бајерном.
Gazimudo bojkotuje Fener :(
Dobro je što je fener dobio bajern, bogdan i kalinić nam sačuvali dupe, mada će s njima svakako biti jako jebeno za to 4. mesto, šanse 60:40 za njih.
Definitivno najjača grupa, ne bi čudilo da i real i fener i himki budu na f4.
Šomi, pa ne zajebavaj, kako da ne zvižde Evroligi (odnosno himni iste) kad pored svega što se desilo u Istambulu, oni presude da mi treba da platimo onu silnu kaznu. Nebuloza, zvižduk je najmanje što može da se očekuje. Da je bilo, ne daj Bože, obrnuto, odvalili bi nas, još bismo se pušili.
Ko kad bi aplaudirao UEFI za odluku o dronu.
Odbranu ozbiljno kidamo ove godine, napad mi se ni najmanje ne svidja, što će se još bolje videti protiv neke jače ekipe.
Jebaćemo evroligu
Šta je sa najavljivanim pojačanjem?