Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Životinjština.
Цоа, ел ти ради оно са НБА теме? Мени не шљака, а не успевам да нађем нову која ради, скидам нека срања, усраћу комп неким вирусом на крају лол
Jebemliga, kad vidim kakve je procente imao, izgleda da su mu sve poene u NBA karijeri skupili na ovaj video. Vidim i da pravi dosta rolinga a la Mekel, pa nam je i broj sviranja koraka dupliran. :)
E ne znam, stevane, proveriću posle kad banem za laptop, sad gledam utakmice. Na areni. Na teveu. xDDD
Šalabajzeru, to i ja kažem, da ga istrpimo prvih mesec dana s tim koracima, a biće ih sigurno. Ili će da bude jako stegnut u početku da ih ne bi pravio, a to je još gore.
Liči mi na Durenta za sirotinju, što odlično je xD
Inače, kidao je ligamente pre tri godine, to mu je dosta sjebalo NBA karijeru. Predominantno mi izgleda, videćemo. Još Papanikolaua nekako da dovedemo... :D
Prvi sam izmislio da je adetokumpo za sirotinju, ne kradi mi slavu, malinaru ogavni.
Stec, ne radi, proverio sam sad. Jbg. Naći će valjda papitmaster novu.
Торима је окачио, не Папет.
Čitam i da su mu predviđali dobru karijeru. Eto, što reče Šomi, ligamenti su ga jebali. Valjda će nam biti od koristi ova životinjka. Još kad se Vilijams vrne, eh...
A ja do sad mislio da je PM, verovatno jer je pisalo "kanali za papeta", pa mu se i zahvalio tamo, ha.
Pise da ce 200 soma do kraja sezone primati. Znaci milion i 800 hiljada.
Ovo mu je pizdurina inače.
https://pbs.twimg.com/media/CMx0PWcUAAA8HoS.jpg:large
Jebote zamislite ovog crnca i ovog drugog naseg crnca kad krenu da kucaju jedan preko drugog ima da polome SVI obruci u efempe industriji!!
Ali igra se jaka odbrana u ABA, nece moci ovako lako da kuca preko ljud...
Još Tompson nije pokazao šta zna, tu se krije naše najveće pojačanje. Ovaj Lermi ne izgleda loše na snimcima, ali na snimcima mi je i Lipovij izgledao dojajčano.
Za prvi deo se slazem. I da se tompson uklopi i da sofo nabije malo kondicije. Sve u svemu posle januara jebemo karamo prdimo zato bi bilo dobro da se kako-tako umuljamo u top16
ау кака порнићарка ова га ломи у себи
Добро је! Бранчило је нови капитен!
http://www.kkcrvenazvezda.rs/tihi-heroj-novi-kapiten-crvene-zvezde-21-10-2015.html
http://www.srbijadanas.com/clanak/bukvalno-nikada-ne-biste-pogodili-koliko-brace-i-sestara-ima-novo-nba-pojacanje-zvezde-21-10
Ових има к'о Вилотића, јеботе! Има их између 10 и 160.
slušao sam neke intervjue ovog milera, pravi crnjo. dok je bio u srednjoj školi bio je baš hajpovan - tipa jedan od najvećih talenata u generaciji na njegovoj poziciji. i tako se i ponašao, arogantno crnačko jedenje govana, nego dobro, još je dete bio. posle imao tu povredu, pa je zbog toga lošije prošao na draftu. u svakom slučaju, bolje mu je bilo da je ostao na koledžu još koju godinu, al ko ga jebe. čini mi se da bi sofo mogao najviše da profitira od ovog lika, iako je sofo propo mnogo pre nego što je došo u zvezdu
edit: kakav imbecilni post sam iskucao, zlo. hteo sam da kažem da je lik streč četvorka i da ima bolji šut od mitra, pa bi mogao da napravi više prostora u reketu za guzičenje sofoklisovo
Томас слободан играч. Ови на спортске.нет се питају да ли ћемо и њега ангажовати.
нећемо, јер се већ захвалио звезди на понуди и ту рек'о да су били близу договора, али да ипак жели да се избори у нба, и вероватно је скуп да се плаћа и он поред милера на истој позицији на коју се сад враћа тејић.
Кад ће Теја бити опет у тиму, за викенд?
не бих знао богуми, можда већ с металцем у понедељак, можда тамо у току следеће недеље.