КК Црвена звезда

1. @RD
    Pošteno. Mada ja i na prethodnoj stranici nisam bio oduševljen lol. Šta naši skauti rade s tim strancima, nije mi baš jasno, u poslednjih 15 godina su petoricu normalnih uboli. Posle prve utakmice uživo se videlo da ne zna levo da ide i da nema šut, a sigurno su gledali sate i sate snimka. I za Sofoa se manje više znalo da nije pola igrača što je bio, a svejedno mu dadoše najveću platu. Uvek su nas grobari šili sa strancima.

@Dionisio
    Sećam se toga, da ne zaboravim da pomenem hah.

2. Drugar vodi na fejsu stranicu mislim kk crvena zvezda beograd, tu je i onaj daba i ti likovi, ja ga pitao za mvila koje su šanse da dođe, kaže jako jako male. Eto malo lokalnih tračeva, čisto da se ne nadamo baš previše

https://images.rapgenius.com/8080e2e051078a61c642d5d3c97a69ac.750x511x1.jpg

A tripovao sam jer se MWill gubio stalno Zvezda ooo ooo, pa kači na tnjiteru BRAVO GUDURIC UBICO; ZVEZDA LOST? :'-( i ostale kenjaže.

3. Radonja me prijatno iznenadio sto je pustio klince da igraju, iako ce izbije katastrofa.

Simon sutira trojka kao Kari jebootee... samo sipaaaaa

4. 3:24
    https://www.youtube.com/watch?v=tdrjS9j-Vv8

Кад испаднемо из Евролиге, ногирати Мекела и довести Вука.

5. hahaha jebeni strazbur se posro u usta feneru

6. 21 разлике... Па мнооого је куме...

7. 21 разлике... Па мнооого је куме...

8. Реал убацио 112 поена Кошаркашком клубу Тенерифе. Црвена Звезда > Тенерифе. Благота Секулић постигао за гостујући тим 12 поена и имао 6 скокова, уз фрапантан податак да има тек 33 године. Брате, млађи сам свега 8 година од Благоте Секулића... Блажич дао 15 Уникахи, добили их у гостима.

9. Odlichno zapažanje.

10. Izgleda da ide djembeli.

11. Bač? Seli se kod žene? XD

12. Hahah dobra doskočica ;oD

13. Не бих се превише уздао у информације са Спортанда, углавном лупају глупости. Истина, уболи су пар ствари током прелазног рока, ал и ћорава кока убоде неко зрно што би реко наш народ хехе

Оно што мене интересује је шта ако се ово испостави као истина и дебели стварно оде? Ћемо до краја сезоне да играмо само са Швабом и Настићем? Шта тј ко је алтернатива хм хм

14. necu da se mesam, ali zvezda se samo moze nadati progresu sad kad su se ratosiljali Mitrovica i Sofoklisa.

15. чуј ово као изгледа да иде софоклис. а ја говорио има десет дана. па после утакмице против реала опет. и сад они као "иде софоклис". па лол.
    александаркг >> спортандо

само што спортандо једе говна да звезда тражи некога, и да тражи не може никога да нађе, једноставно нема, играћемо с настићем мртвим и цирбесом и то је.

16. само што спортандо једе говна да звезда тражи некога, и да тражи не може никога да нађе, једноставно нема

http://image.webtv.rs/v_50_251036703.jpg

17. хахах :Д
    само још гагић и таман, настић-гагић тандем снова, не треба нам четворка, играмо 12355.

зна ли се шта више о скраћењу евролиге са 24 на 16, и о томе да аба можда губи директно(а) место(а) у аба лиги?
    малопре прочитах неки тодорићев интервју моцарту, ал' штуро нешто, само "прича се". ако стварно тако буде и ако се мора у квалификације с химкијем, уникахом и осталима, онда јебига.

и зна ли ко је ли милер вечерас у саставу?

18. зна ли се шта више о скраћењу евролиге са 24 на 16, и о томе да аба можда губи директно(а) место(а) у аба лиги?
    малопре прочитах неки тодорићев интервју моцарту, ал' штуро нешто, само "прича се". ако стварно тако буде и ако се мора у квалификације с химкијем, уникахом и осталима, онда јебига.

O tome samo piše Sport i niko, apsolutno niko drugi, i svaka naslovna strana im je o tome, obično bude nešto tipa "Bodiroga smrad, ne' d'uradi ništa", baš sam sinoć čitao intervju sa Bartomeuom u Sportu, to je izgleda gotova stvar, a biće objavljeno 3-eg novembra, kao, prenatrpan je raspored pa mora da se skreše broj utakmica.

19. и зна ли ко је ли милер вечерас у саставу?

сад читам брт, софо остао у бг-у наводно због стомачног вируса, не иде у ваљево, и цене да ће милер заиграти вечерас, а јуче је имао ваљда лекарске прегледе, не знам да л' има и један одрађен тренинг с екипом.

20. A virus se zove otkazitis.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.