КК Црвена звезда

  1. Ne kažem da je loše, ali može mnogo bolje. Realno, ima ljudi iz unutrašnjosti koji bi otišli tamo i ostali bez glasa na 15 dana, al nema poente ići kad ne može da se dođe do karata. :)

  2. ГАСИ РЕФЛЕКТОРЕ!

    Таман да се друго полувреме одложи за сутра, Ракоч нам је преуморан. :)))))))))))))))))

  3. Ju ju ju...bogme nas fino trpaju ovi. Sta je sa Cvetkovicem? Zasto deckic nema muda da sutne? :D Sibaju trice ovi, nije im dobro, onaj Rej Alen im je vrhunski igrac...Povraca mi se kad vidim Radivojevica da nam organizuje napad. Treba smiriti igru, pojacati odbranu, pa neka sutiraju sa 10 metara trojke, ko ih jebe...Rekao sam kada smo ih dobili tamo, da su zreli ovde za 20 razlike, realno su indijanska ekipa, ali bicu zadovoljan i sa 10 sada...

  4. Смешно, ови наши се не крећу у јебеном нападу, не смеју да опале тројку. Као да није она екипа од пре два дана.

  5. Stvarno šta je koji kurac sa Cveletom? Pa, bre, baci jednom k'o kamen onako, ući će jedna.

  6. ОЖЕНИ ЈЕЕЕЕЕ ОЖЕНИ ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

  7. Свака част овом лику што је запросио девојку пред 7000 навијача, треба имати муда за то.

  8. Jebaće mu mater kad dođu kući. Ima i prsten da mu vrati i da ga ostavi ako je sad uopšte i "prihvatila" bračnu ponudu. lolo

  9. Al bila bi fora da je rekla istorijsko ne

  10. Већа муда има он него ови наши који тројку не смеју да шутну.

  11. А јебем им мајку у пичку, не могу гледам ово.

  12. Е јбг, изгледа да нема ништа од пролаза даље.

  13. a jebiga, sta da se radi
    ova sezona je vec bolja nego nekoliko prethodnih, a da li ce biti odlicna zavisi od toga da li cemo se konacno plasirati u tu Evroligu
    ako se plasiramo, sve im je oprosteno

  14. Brate, ova sezona je druga najbolja u poslednjih 15, realno.

  15. Jebaše nam kevu, svaka im čast. Ali, ja sam i prije bio za to da se manemo evrokupa, tako da mi nije krivo.

  16. Kad neće u koš, jebi je, okreni se i aj kući. E tako bi i večeras...

  17. Oni da su šutnuli danas iz Ulma dali bi trojku. E sad, prekinuli su nam dvije serije od po 7 0, 9 0 sa takvim trojkama. Prave serije, ne 5 2 i naš napad serije.

  18. Šta podbadaš sa "5-2" serije koji kurac?! Jebote zar ne može niko normalno da komentariše jedan klub bez pominjanja onog drugog?!
    Imali su i seriju 13-3, al džaba, kad je baci čim pređe centar i ona upadne. U kurac krivi.

  19. Pukli smo pod 1 zbog jebenih slobodnih bacanja. Dal je moguće da nas to proda. Al dobro, bilo kako bilo glave gore posvetiti se ligi i toeto. Glave gore.

  20. Onaj Vuk ne može da ubaci slobodno kad se lomi.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.