КК Црвена звезда

  1. Nije dovoljno ''veliki'' igrač da iznese to na leđima.

  2. Нисам гледао, је л' одмарао неке играче? Ракочевића, Савовића... односно, јесу Цвеле, Суботић, Митровић и Лазић добили већу минутажу?

  3. Ја лепо рекох после првог полувремена да је требало да угасе рефлекторе и да траже одлагање наставка утакмице за четвртак. :))))))))))))

  4. Prvo i osnovno igrali smo bez Nelsona koji je naš najkonstantniji igrač cele sezone, uz to 1. plej ekipe.
    Svi osim Rakočevića su podbacili. Ne razumem zašto Mitrović nije imao nimalo prostora. Skot je bio igrač koji je pravio greške u trenucima kada smo imali kakvu-takvu šansu za priključak, a to nije prvi put ove sezone. On je važan igrač za ovaj tim, a kao da mu fali samopouzdanja. Jedino me teši što je uvek na visini zadatka protiv Partizana.
    Ne znam da li sam ranije to komentarisao ovde, ali publika ne može samo da peva navijačke pesme sve vreme, već mora da vrši mnogo veći pritisak na protivnika kada je on u napadu, da ne pričam o tome da mora da se začuje huka kad god protivnik napravi nešto sumnjivo, tipa koraci, nošena, dupla, aut, faul u napadu...tako se vrši pritisak na sudije. Juče je bilo par takvih situacija, nešto je suđeno, a najčešće je puštena igra.
    Znam da se ponavljam ali suđenje je bilo sve samo ne domaćinsko.
    Pa mi smo imali bolje suđenje u Nemačkoj, nego u Beogradu!
    Deo krivice za to je i na navijačima.
    Postoji razlika između fudbalskog i košarkaškog navijanja. Zbog "čuvenog" bojkota nažalost ova generacija Zvezdinih navijača jednostavno nema kulturu košarkaškog navijanja. Jbg i to se uči.
    Cvele me je razočarao jer najmanje 3,4 puta nije imao muda da šutne otvoren šut...tako se ne postaje igrač.
    U nedelju ćemo da pobedimo u to ni najmanje ne sumnjam, a očekujem dobru igru od onih koji su nam juče ostali dužni, pre svih od Savovića, Subotića i Samardžijskog...ajde neka bude i od Simonovića (чисто због 4 С).

  5. Zajebi Ulma, da mi namastimo karu za vikend.

  6. Što bi se reklo: Grobari spremite se...pa da počnemo ;-))))))

  7. Cvele pojeo dvije banane u minut i to je pojelo njegovo samopouzdanje, jebiga, mlad je, i matori neki da popije dvije banane bi se usr'o...

  8. Ide kontra, a onaj idiot režiser nam daje kadar na publiku...
    Tu je dobio bananu jer je hteo da odigra za 2+1, i svejedno ne bi dobio bandžu da je položio levom rukom (iako je ulaz bio po sredini, čak malo udesno...ali Rej Alen mu je dolazio s leđa sa desne strane čega je mali bio svestan, i tako bi zaštitio loptu od banane).

    matori neki da popije dvije banane bi se usr'o...

    Ja to valjda i ne mogu da ukapiram jer nikada "nemam problem" da šutnem... ;-)))))))

  9. Ja to valjda i ne mogu da ukapiram jer nikada "nemam problem" da šutnem... ;-)))))))

    Čoviću reaguj, dovodi RD dok je još usnazi! ;)

    EDIT: Plaši me to što, kadgod smo izgubili u Jevropi, vezali smo poraz u ABA, majkumu.

  10. Mogu da vidim da sredim sam sebi preko Vlade (Divca) Vukoičića, ili preko Davora (direktora KK CZ), baš sam ga prekjuče video...
    Dedzone, kasno je za mene, na mlad(j)ima svet ostaje, čitaj: na Rakoču ;-))))

    EDIT: Mene raduje jer to znači da ćemo to sujeverje da razbijemo koliko u nedelju.

  11. Razbijamo prokletstvo i JSD odjednom! JEBI IGOKEE!

  12. Izuzetno smo bili jebani sinoc...Nelson falio samo tako. Jbg, ipak se videlo u ovakvim utakmicama ko koliko moze da doprinese, i da ce trebati jos 2,3 pojacanja za EL ako budemo isli, da nas ne bi neki Ulm guzio kod kuce...

  13. Nas kad neće šut, kolektivno nas neće šut...Majkumujebem promašili smo 10ak zicera, plus trojka Simonovića, mislim da onako neće izaći lopta iz obruča narednih par godina...

  14. Reservoir dog
    Mogu da vidim da sredim sam sebi preko Vlade (Divca) Vukoičića, ili preko Davora (direktora KK CZ), baš sam ga prekjuče video...
    Dedzone, kasno je za mene, na mlad(j)ima svet ostaje, čitaj: na Rakoču ;-))))

    EDIT: Mene raduje jer to znači da ćemo to sujeverje da razbijemo koliko u nedelju.

    Е, јбг. А таман сам замислио како Делије у кризним ситуацијама вичу: "Помози, ДОЖЕ!" :))))))))))))))))))

    Добро је, ове године смо играли дуже у Европи него Партизан. Група је била јака, нису противници наивни поготово што се Уникс и Галатасарај сматрају за главне фаворите за освајање Еврокупа. Поштено нису многи играчи навикнути на овакво навијање, јер пун Пионир и бучне Делије су створиле притисак код већине играча. Сад ће сви да причају како је то стандардни изговор, али стварно јесте то у питању. Често кад желиш најбоље, деси се супротно. Нема везе, идемо да јебемо ЕМТЕЕСОВЕ у недељу.

  15. Jeste li provalili da je sada "Kup Radivoja Koraća izgubio značaj"?
    U stvari to je Homer izjavio unapred znajući šta ga čeka...
    Takve izjave vrede samo kada ih daš posle osvajana.
    Čini mi se da im je i ABA i domaće prvenstvo ove godine obeznačajeno, da se tako neologistički izrazim...
    Što se nedelje tiče, biće i treća-sreća ;-))))))
    Možda nismo juče uspeli da dobijemo trećeplasirani tim nemačke lige, i onomad trećeplasirani tim turske lige, ali bar možemo ponovo da guzimo privremeno trećeplasirani tim ABA lige.
    Smešno mi je nešto. Prvo sam čitao komentare tipa: Otrežnjenje doalzi u novembru, pa u Kragujevcu...sada je nova/stara floskula:"Trofeji se dižu u maju!"
    Kako ko, mi smo izgleda avansno već podigli jedan...al' taj je obezvređen.
    A Božić Pera...Nevera!

  16. Evo da podelim i sa vama šta gugl izbacuje kad se traži " komora za hibernaciju" i to zahvaljujući dzoniju :)
    http://goo.gl/VN1Rq

  17. Čini mi se da im je i ABA i domaće prvenstvo ove godine obeznačajeno, da se tako neologistički izrazim...

    Следеће сезоне кад будемо играли у Евролиги, Гробари ће почети да говоре како ни то такмичење нема више неки значај, како није важно само учествовати, па ће почети да спомињу '92, годину и Истанбул, као ми Бари и Токио.

  18. Ja spomenem Bari kad god kažem groBari...
    EDIT: Imaju mlad tim za "sledeću sezonu", ili neku od "sledećih".

  19. Jebote, nisam znao da mi imamo dve teme posvecene nasem klubu na ovom forumu... :)))

  20. Hehehehehe...Mnogo smo jaČi!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.