КК Црвена звезда

1. IMAM KECA NA GLAVNOM TIKETU, JER SAM U MOGUCNOSTI! KVOTA 1.10!

2. Biće interesantno gledati štimca budaletinu na ovoj utakmici, kako se loži kad zakuca na +12 i viče "jevi paetiuan vaaaaa".
    A najviše ću milera da ispratim, ja očekujem da bude zver na ovoj utakmici sa nekih 13-15 poena.

3. nek dovedu vilija bar da zove napade ako već ne može da igra

4. Phahahah, ja igrao ovog Milutinovica glibavog minus, on nam zavaraio dve trojke.. Uzasna odbrana, jos gori napad. Treba sad pojacati keca, sigurno je 1.3.

5. Ok, ja sam već zavoleo milera, Z V E R.
    Ja sam očekivao do 15 poena, on može do 20 i kusur glat.

6. Ko prenosi? Strim neki ili nešto

7. Ne jebe živu silu dečko, kad je slobodan zategne, kad vidi prostor ide, za jedno dva meseca biće lagano ubedljivo najbolji igrač u zvezdi.

8. Arena1, boh. Trebalo bi da ima i na fromsport.com

9. Милер је класичан атеншн хор.

10. Mrvta Arena. Hvala Coa

11. Kako je usrano ubode jebemti, šutne u četvrtoj sekundi napada i usere ga da ubode od table, jebem mu seme.
    A pre toga opet izigrava nešto u odbrani, nego ima sreće pa anđušić izgubi loptu kad ga je već prošao. Uf, kako mi ide na kurac mrtvak.

12. dal komentatori nisu izvalili da je skija dao trojku o tablu il sam ja istripovo

13. rajan tompson - košarkaški lazar marković

kvinsi je dobar i nije pička, mada ima malo slabiji šut nego što sam mislio

14. kvinsi je dobar i nije pička, mada ima malo slabiji šut nego što sam mislio

jer je ocenjivanje posle tekme i po mudra stvar

15. Simonovic kad uzme loptu ne bi ga ni tornado pomerio sa mesta, kakva majmuncina

I da, usralo ga od tablu

16. mozda su bili uvidjavni kole i edin lolo

17. Pa nego šta nego ga je usralo. Još će da ga usere par puta tako i eto novog ugovora, aupičkumaterinu.

18. Kakva je ložana Kvinsi, već sad se vidi. Ali idealan za ovaj tim kome fali muda.

Poezija u pokretu gledati Kostu Perovića kako trči sprint i zabada glavu u parket.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.