КК Црвена звезда

1. Od sad igram simona plus i kačim na kladioničarsku temu, da ga izmalerišem.

2. jer je ocenjivanje posle tekme i po mudra stvar

za tu tekmu i po je momak devet puta šutnuo za 3, pogodio je jednom. i to ne mora ništa da znači, al valjda vidiš gde udaraju te lopte, ko da ih jović baca

3. Čisti. Ne znam da li je gori on ili Simon, kolju se.

4. Ali kako večito uvaljuje krompir drugima, pa penim dok ga gledam. Znam da smaram s tim, ali mi je nerealno da neko bude ovoliki govnar i statističar.

5. Tompsona svi izbegavaju, a ja ga igrao na granici 6.5 over :(

6. Lazić besprekoran danas, bez promašaja ne računajući onaj sa 10 metara u poslednjim sekundama 3/4.

7. Kako vam ne dosadi da lupate za Mekela više jbt

8. Meni se ne svidja kao igrac nikako pa to ti je. Kad drzis loptu 80% vremena moras i nabiti statistiku protiv slabijih timova ovako. Jebeno tapka loptu 15 sekundi na vrhu kapice i ako ne ostvari prednost uvali je nekom drugom pred kraj, pa ako prodje dobije asistenciju. Prazna statistika.

Pogledaj kako igra u EL, a za to je i doveden.

9. Koliko je samo u ovoj utakmici na pick n roll namestio igračima čistih pozicija? Što se tiče tog tupkanja, valjda je pozvana neka akcija majku mu, čeka da neki šuter izađe iz bloka ili da neko ostvari dobru poziciju na niskom postu. U ovom meču mu je i ulaz bio dobar.

U Evroligi svi igraju kriminalno, pa i on. I od njega bi dosta toga trebalo da krene, ali na svu sreću, dve utakmice koje nikako nismo mogli da dobijemo smo odigrali oslabljeni i, bez obzira na to ko je sve odsustvovao, amaterski i bez opravdanja. Ali ja još uvek verujem da nije loš igrač i nadam se da se ne varam.

Nije Partizan nikakva ekipa, ali i ovakve utakmice treba da se odigraju i stvarno ne vidim šta je toliko loše odradio ovde.

10. Tompson jako los, da se najuri iz kluba

11. Tejić odograo ko da nije grobar. Miler konačno jedno pogođeno pojačanje. Koja bi komedija bila da neko upari Tompsona sa Aleksejem Nešovićem recimo ahahahaha.

12. Mislim da serete za tomosona. Pa nije dosao vestbruk jbt negi.neki tamo tompson i to pre 15 dana fazon

13. Brate ovde ga je čuvao Cvetković, tako da svaka priča o njemu kao ozbiljnom igraču pada u vodu. Nije se to tapkanje desilo jednom, već svaki napad kada ne uspe da ostvari prednost. Kad ostane 6 sekundi do kraja napada on je uvali nekom drugom i sakrije se da bi sačuvao svoju statistiku, to je glavni razlog što ga ne volim, ukopa nekog drugog zbog sebe. To prolazi u ABA ligi gde igrači mogu da pobede svog čuvara i u tako malo vremena, u EL nema od tog ništa, i zato i igramo ko kurac.

On je doveden da uliva sigurnost drugima u Evroligi. Igra poziciju pleja, sve treba od njega da krene. Pogledaj ovu tragediju. Čime ga braniti? Time što odigra dobro protiv Cvetkovića gde ga unutra čekaju Đumić i Perović? Molim te.
    http://s27.postimg.org/fgnxk92f6/Mekel.jpg

14. Nemoj nikad da molis brate nije to vredno toga

15. Hah ok. Nije mi samo jasno, kao da gledam drugog igrača od nekih odavde.

16. Nije mi samo jasno, kao da gledam drugog igrača od nekih odavde.

Niko ovde nešto specijalno ni ne brani Mekela, ne znam da li si to primetio u svojoj želji da iskreiraš scenario u kojem si ti neki kao neshvaćeni znalac košarke na forumu debila.
    Ni lečki mrav ga ne brani nešto specijalno, tj ne priča da je nešto impresioniran njegovom igrom, nego da misli da je ok. I verujem da većina ljudi misli da je ok, da je loš u Evroligi kao i svi ali da su svi frontovi ipak i dalje u početnoj fazi i da treba sačekati još neko vreme za ocene.
    Kada ti odgovaraju za Mekela, ljudi zapravo odgovaraju na tvoj kiseli hejterski neizvučeni način obraćanja, na usiljeno korišćenje reči židov, na hiperpreuveličavanje, lupetanje prozašlo iz želje da ga nacrniš i laganje tipa mekel svaki napad tapše loptu 15 sekundi pa uvaljuje krompir, igra nba mode i slično.

17. +1 na gvozdena

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.