КК Црвена звезда

1. Evo još malo vesti od druga mog. Lagao nas je jednom, budite obazrivi

- Bili smo u kontaktu sa Eliot Vilijamsom, ali nas je odbio, neće doći

- Raskida se ugovor sa Mekelom kad se vrati Markus

- Kalinić na pozajmici u Zvezdi od decembra

- Ovo poslednje sam slagao

2. Маркo

добро, бар ће престати дауновци да му коментаришу слике на инстаграму

ух, добро је...

3. хаха ма изнервирам се сваки пут

4. Haha Slepi ne zna se ko je jači on ili Grof.
    http://www.sportnetwork.rs/play/81929/bozovic-o-pobedi-vuletu-publici-kafi-
    Još jača je ona kad je pričao o parama, i kaže "pogledajte Vukašina vidite mu patike", onako kao da je Vu. beda najveća.

5. хахах дада, гледао сам и Грофа, прељута главица

Једина два Црногорца која готивим су он и Радоња.

6. Pa ovo je sada vec druga prica, mwill znacajno menja situaciju hehe ja sad kao dao analizu hehe jer nisam rekao ociglednu stvar hehe daj nam coki i stefa karija hehe

7. добро, бар ће престати дауновци да му коментаришу слике на инстаграму КАМ ТУ БЕЛГРЕЈД ПЛИЗ РЕД СТАР ФАК ПАРТИЗАН

Mrš majmune jedan. Pratiš me po internetu debilčino ej!

8. Мекел, Маркус, Милер, Томпсон, Цирбес... Цирбес добио наш пасош или би требало да га добије, тако да ћемо имати опет 4 странца. А имамо 17 играча. Али пошто се Данга враћа, Симон лети напоље, онда ће остати 16. Лука ће тешко пре марта да се врати, чак и да почне у јануару да тренира (како рекоше на Арени). Дакле, Бориша ће остати макар до домаће лиге, а очекујем да ће Томпсон или Мекел до јануара добити шут-карту. Мада можда се деси да Ребића пошаљу на позајмицу, али ми је реалније да се решимо неког од странаца.

Је л' беше може да се пријави 14 или 15 играча за домаће првенство?

Ја сам пишнуо у гаће од среће. Замисли комбинацију Вили и паљевина Квинси. Значи Боже.

Биће лудница. Једва чекам.

9. DA VAM ČESTITAM PRVU POBEDU U DERBIJU POSLE MNOGO GODINA

10. FALA BRATE DUŠANE, RED BI BIO I DA NAM POŽELIŠ PRVU TITULU NAKON 18 GODINA!!!

11. I TO NARAVNO SACTE POSTALI PUNOLETNI RED JE

12. ХВАЛА ТЕГИ, МИСЛИМ ДУШАНЕ!
    НИЈЕ ЛАКО ПОБЕДИТИ ИГОКЕУ ЧАК И КАД НИСУ ТУ САЛО, ДУЛО И ПЛЕЈ!

13. СИМОН МОЖЕ ЈАКО И ПО СРЕД, И У ИВИЦУ ТАБЛЕ, А МОЖЕ И ЈАКО ПРЕКО ОБРУЧА У ПУБЛИКУ!

14. Čović za Mocart:

Drago mi je zbog prve četvrtine koju je dobio Partizan, volim utakmice kad rivalu pružiš nadu, a potom dodaš gas i ispuniš cilj.

Pola Vojvodine bih dao da vidim facu autora @vucicupederu kad pročita ovu izjavu xDDD

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.