КК Црвена звезда

1. Vidi, sve ovo što si naveo je možda i tačno, znam za sebe da sam sklon da mrzim igrača ako mislim da mu je prva želja da nabije sebi statistiku.

Ipak ponavljam, on je doveden da konsoliduje tim u Evroligi, za sad je tu očajan, ali užasan, bez ikakve hiperbole. Drži loptu u posedu više nego što bi trebalo po meni, a svakako je loš u odbrani. Živi bili pa videli, ako u Evroligi ponovi 2,3 ovakve partije kao danas i tim pobedi priznajem da sam pogrešio. Do tad, po meni je teški prosek od igrača, a prima platu da bude jedan od vođa i to mi je dovoljan razlog da ga pljujem.

2. ЕВО ГА МАРКУС

3. ПЕНИМ ОД СРЕЋЕ

4. САД И ЗВАНИЧНО МОЖЕ ДА КРЕНЕ ЛОЖЕЊЕ
    https://www.youtube.com/watch?v=I-mhZ-YSOhg

ИДЕМО НА ФАЈНАЛ ФОР АЛО

5. Zbog cega se radujete da se i ia radujem?

6. Izgleda da smo prodali gazivode uspešno, stigle pare.

7. Oprastam ti gazivodeee
    Veceras jebemo haks okk?

8. Nego, sad se postavlja pitanje ko puši od decembra, da li tompson ili mali rebić?
    Pre bih rekao crnjo, pa kad je mekel na terenu, markus će na dva, kad je jović onda će uglavnom na keca.

9. Ја сам пишнуо у гаће од среће. Замисли комбинацију Вили и паљевина Квинси. Значи Боже.

10. Похвалио бих човјека са мог аватара, изгледа му је суђено да пољева Паћу сваки пут, надам се да ће наставити са добрим играма јер је био мало у каналу. Теја брат одличан, лретња без лопте му је била феноменална. Цирбес ми је био нешто слабашан вечерас, контам да је то још од поврједе која се скоро спомињала, али и он у долазећим мечевима може само боље. Свидјело ми се вечерас како је изгледала Звезда у нападу, сем у првој четвртини. Додуше, видјело се да Партизан дише на шкрге већ на прелазу 3/4 и 4/4, кадсмо их и прегазили, али побједи се у зубе не гледа.

11. Ko je ono, osim Jebača, govorio da nema ništa od Vilijamsa, aaaa?

12. Ja, ali ako su lagali mene i ja lažem vas

13. Hehe ćao Dukka kakosi?

Jes troldžija majku mu...

14. Najradosniji sam što se lik vratio

Trolujem jako i do samog kraja

15. добро, бар ће престати дауновци да му коментаришу слике на инстаграму КАМ ТУ БЕЛГРЕЈД ПЛИЗ РЕД СТАР ФАК ПАРТИЗАН

16. Радоња о Вилију на 6:53
    http://www.sportnetwork.rs/play/81975/radonjic-vilijams-je-potpisao
    Какав бог јој животе, цела његова говоранција је хит