Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
SAD JE MENI JASNO, ČOVIĆ TEMPIRA FORMU ZA EVROKUP, HOĆE DOSVOJI, I ONDA OP ZVEZDA U EL, HAH JES VRAGOLAN!
Није глупост. Видећу га већ од следеће сезоне шта ће да прича.
ČOVIĆU LEGENDOOO BEKO!
DU JU FIL DEVOUŠN?
јеси ти уопште свестан колико сада кошаркаша игра евролигу, а колико све те еврочеленџе и домаће лиге? онако процентуално, отприлике?
Aj pomozi Bože
Solidan Jović
Dobijamo 7 razlike, zapamtite ovaj post pičke.
ETO KOŠARKA U AMERIKAMA PROPALA JER IMA SAMO NBA I SAMO TO ONI IGRAJU I NIKO NEĆE DA TRENIRA KOŠARKU JER NE MOŽE U NBA, JEBIGA TEŠKO JE
Lagano gubim živce gledajući Psetovog Guduru.
Cirbes jebe standardno. Opet se gubimo minut ipo pre kraja četvrtine. Jebote,radonja traži tajm aut i mi gubimo loptu posle 3 sekunde u sledećem napadu. Guduri se opraša mlad je naučiće.
ŠTIMARAAAAA
JEBAĆE IH LUDI ŠTIME.
Lagano gubim živce gledajući Psetovog Guduru.
Nemoj tako brt kakav si to čovek jbt dečko je kosovar nema ni 100 kvadrata i pasata po članu porodice a ti mu pljuješ igrača kojeg gura.
OTIŠAO SAM PIŠATI NA PLUS 5! ŠTA RADIMOOO???
NE ZNAM BRT EVO NJAMKE!
Štimara prekinuo seriju od 16 uzastopnih promašaja sa linije za slobodna bacanja.
Jebo ti ja mater Radonjicu kad drzis 7+ minuta u igri retardiranog Rebica a Mekel ni u protokolu
Povređen je Mekel sine
U odbrani kriminal, prolaze nas laganini, bez bloka, solo.