U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
pusti to iz sebe shomy, top 16 je daleko a nije Dulo kriv.
HIJENA ALERT
HIJENA ALERT
HIJENA ALERT
Šanse za prolaz imaju još uvek, samo što sami sebi uteruju kurac ovakvim porazima kao protiv Strazbura. Ako je ovo smešna grupa, onda su ostale pravljene za košarkaše u kolicima.
pa ne znam jel sad hoces da umanjis vas kvalitet na papiru ili budzis kvalitet bajernu, strazburu i himkiju.
Budži kvalitet Himkiju ? lol
Si gledao neku utakmicu Evrolige ove godine ? Ne računam utakmice Zvezde, jer znamo da ne propuštaš.
Kvalitet na papiru i kvalitet na terenu su dupe glava, ti to makar trebalo da znaš pošto je na papiru Partizan često imao bulja timove, ali je terilo bilo mera.
Ajde Bajern i Strazbur ok, nisu zaista ne znam kakvi timovi, ali šta tačno fali Himkiju? Nije valjda da su loši.
nisu losi koliko su ishajpovani jer imaju 2 tri bolesno preplacena igraca.
evo taj monija je placen 4 milke evra godisnje, najskuplji u evropi, pa sta ima 10 poena po tekmi.
njma je centar Dejvis, lik je klasican evrokupas.
Imaju tim jaci od vaseg, al nemojte predstavlajti kao da su vanzemaljci iz space jama
hahahaaha ajde beži
FMP je klasicna vasarska ekipa koja moze da dobije bilo koga (dobro zajebavam se, ne moze), mislim moze od ovih Himkija i to, tako da jos imaju neke sanse da donesu drugi krug u predgradje.
http://i.imgur.com/lZLT02F.gif
loool vid nubare što se raduju
samo nek je vama lepo :))))
Da nisam napustio temu ovaj krumpjer ne bi bio na mom stolu
http://imgur.com/RXgTE5s.jpg
Gdje smo stali?
Krompir sa kecapom jedu samo indijanci i zene
Nub alrt
OVO SAM TI ZA STARU SPREMIJO HA HA
Šali se brat, znaš da ti i ja nemamo tu komunikaciju. Tu mi devojka lepi pa njoj za ljubav
Sve kul, ja se vec zabrinuo da te nisu usisali u drustvo director i rasna
газменде зашто поруке синујеш ми јеси ти љут нешта намене брт
Vlažni snovi :d
Човић да нас пријави код Адама Силвера (наследио Дејвида Штерна) као развојни тим. Лололо
Jbt svake godine imamo smesnu grupu iz koje slucajno po dva tima dodju na f4