КК Црвена звезда

  1. e sad posto nisu tu treba da napisemo sto vise postova kako smo uspeli toliko da ih ubijemo u pojam da su otisli da placu, jer kad neko nije tu onda on ne moze da pise pa ti mozes da pises sta hoces o njemu i govoris u njegovo ime i to bude kul zato sto nema tog nekog da ti uzvrati jer nije tu jelte

  2. kolko košta vujošević. ovo sa radonjićem više nema smisla

  3. jbt to isto ko da kazes posrnuli metalac iz gornjeg milanovca

    pa oni su vas pobedili :(

  4. kako bi nas dulo zagrlio kao rođene

  5. Voleo bih da čović ponudi bezobrazno velike pare koje nemamo duletu ko što je onomad nudio njihovim igračima

  6. pa vi i jeste rodjeni, sa nama se foliro

  7. Ma ne lupaj Gaz ljubav avangarda igranja za kikiriki neveruem ti

  8. Boli vas kurac, mi smo zadnji u evroligi a vi drugi u abi.

    http://i.imgur.com/I2CYN8I.png

  9. gresis bohore, sad je #pomirenje , Dulo je oteran otrkivene su mracne tajne gepekovo, reketiro, kupovo tekme prevarancija ono sto ja mislio do letos evo bogu mi

  10. Jebe im se nit brige nit pameti.
    P O S R N U L I
    O
    S
    R
    N
    U
    L
    I

  11. shomy, cekam da se pozoves na bari i nase trenutno peto mesto jer to je tako in i ozbiljna prozivka

    nego da se vratimo na vecerasnju jebacinu, cuj mene utakmicu.

    kad vam se vraca Wilijams, merete li iscupati top 16 ili mogu vec sad da vam se smejem i za to sto sa najskupljim timom u istoriji ovih prostora niste uspeli da prodjete grupu u relativno smesnoj grupi?

  12. KUĆO ESTE ZADNJI HA HA

  13. e sad posto nisu tu treba da napisemo sto vise postova kako smo uspeli toliko da ih ubijemo u pojam da su otisli da placu, jer kad neko nije tu onda on ne moze da pise pa ti mozes da pises sta hoces o njemu i govoris u njegovo ime i to bude kul zato sto nema tog nekog da ti uzvrati jer nije tu jelte

    Vrhunski si počeo da transferišeš, znoj obliva. Toliko da na Partizanovoj temi kačiš link o tome da je neko Bjlucovo piskaralo postalo PR FK Crvena zvezda. Boli kurac navijače Zvezde ko će da bude portparol.

  14. Nemoj da smaraš brate pls. Grizao bi dupe sebi od muke da možeš da dohvatiš, pena ti izlazi iz svih šupljina, vrtiš neku debilnu priču za koju svakog boli kurac. Moja prozivka je bila apropo tvojih daun prozivki, čisto da bi se osećao prijatno.

  15. gonzo

    Bjlucovo piskaralo

    Informerova Pulicer Novinarcina

  16. Nismo mi zadnji mi smo #posrnuli

    gonzo, transfer je u tome sto je novinar koji je bio "objektivan" postao PR jednog kluba, a moj osvrt je bio na to sto je bilo polemika oko ciganskih novina pa ste nas sprdali za paranoicne grobare jer svuda vide napad na Partizan.

    medjutim, s obzirom da crnogorski strucnjak vise nije na klupi Partizana, da je KKP marginalizovan i da CZT nema prepreke da dominira narednih par godina, nema potrebe da se krije ostrascenost vec se mogu ljudi staviti na prave pozicije.

  17. hahah majke mi mene sramota malo dok čitam tvoje postove brt

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.