КК Црвена звезда

  1. Još ništa za neko pojačanje? Kinsi mačka, Pargo..bilo ko?

  2. Јаево пола сата тучем рифреш по разним вијестима не би ли искочило нешто, али за сад ништа.

  3. Bolje tuci po @misko4raznatovic jer ako dolazi igrač, dolazi Miškov to je bar jasno. lol, postadosmo Mega umesto Mege.
    https://www.youtube.com/watch?v=hNQSuaB9rag

  4. опустите се долази раденовић

  5. или неки сличан леш

  6. Ili Sava Lešić! (u top3 najkorisnija igrača Abe)
    EDIT:
    http://static.mozzartsport.com/img/news/2/5/3/14512978998987.jpg
    :/

  7. ДОВЕДИ НАМ ЋОКИ КОБИ БРАЈАНТА, КОБИ БРАЈАНТА, КОБИ БРАЈАНТА!

  8. шта ће вам појачања кад видите да зарађујете паре од сваког отказа? још кад се узме у обзир зарада од играча који су дошли, а не играју, има да купите три А лиценце ако треба.

  9. Haha, pa kako da dajemo otkaze igračima ako ih ne potpisujemo? Samo lova da se vrti, čuj mene muti, dok obrću se repa.

    Onomad kad smo doveli Divca na utakmicu dve, tad smo nagrtali para, još ima.

  10. Па откуд знам, нисам ја стручњак за то. Потпишете, па што пре дате отказ и зарадите паре. Што скупљи играч, већа зарада.

  11. Ove godine kao da ja vodim transfer politiku.

  12. Skauting nam razbija, najveći uspeh im Simonović hahab

  13. Jel to dolazi Erceg?
    Majku mu jebem ustašku.

  14. Loži nas. Nevaspitan je.

  15. Jbt kolko sam danas nabio preleda internet portalima u rubrici sport/košarka.

  16. Ryan Thompson

    Doveden iz redova sampiona Nemačke, Bamberga, kao pojačanje na pozicijama SG i SF, a oteran posle pola sezone zbog užasnih igara.
    Odigrao je nešto manje od 30 utakmica i nije uspeo da se nametne i izbori za duži boravak u klubu iz prostog razloga što je za sve vreme provedeno u klubu igrao ispod nivoa koji je prihvatljiv i zbog koga bi možda i vredelo sačekati ga.
    Zvezda nema više šta da čeka, prvih 10 utakmica u ABA ligi na terenu je prosečno provodio preko 20 minuta (34 protiv Cedevite to mu je ujedno najbolja utakmica koju je odigrao) da bi mu kasnije trener kratio minutažu a te minute su počeli da koriste bivši kapiten Marko Simonović i mladi prospekt Marko Gudurić. Imao je Ryan svetle trenutke i na evro sceni gde je zablistao na otvaranju protiv Strazbura i u meču sa Fenerbahcheom ali kada se pogleda kompletan utisak stvarno su brojke ispod svakog kriterijuma za beka koji je doveden da unapredi ofanzivu.
    Naime, Thompson je za 17 mečeva u ABA ligi tek jednom bio dvocifren što se poena tiče, a svoj mandat u Zvezdi završio je sa 4.4ppg uz 16/41 šut za 2p i 6/28 šut za 3p. Ukupno 32%fg a van linije 6,75 svega 21,4%. Složićete se, skromno.
    Dalje, što se tiče zalaganja pod obručem, skokova i ukradenih lopti, to izgleda ovako. Hvatao je tek 1 skok po meču u defanzivi i skok na svakom drugom meču u ofanzivi (1,6rpg ukupno), beležio je i 0,6 ukradenih lopti i nešto manje od jedne izgubljene. Imao je i učinak od jedne asistencije po meču.
    U Evroligi je imao 19:32 minuta prosečno u igri i beležio je nešto bolje brojke nego u regionalnom takmičenju. Njegov šut za 2 je ostao na 50% (15/30) što eto i nije toliko loše ali da je pogodio svega 4 trojke na 10 mečeva a šutirao je prosečno nešto više od 2 puta po meču to je stvarno katastrofalno. Dalje 1,6rpg (0,7off 0,9def), kao i u ABA ligi malo manje od jedne asistencije i po jedna izgubljena lopta.

    E sad, to zalaganje, koje pominju onima kojima je krivo što je čovek oteran, ja sam primetio u par navrata i za to mu skidam kapu ali to je krenulo tek u poslednje vreme kad je ukapirao da mu gori pod nogama i da Ćoki baš i nema mnogo strpljenja da ga čeka jer ima 2 dobre utakmice na 30 i ničim ga nije zadužio. Trud, zalaganje, sve to skidam kapu i cenim što je uradio za svoj boravak u klubu ali ovako očajne brojke za dvojku (ili trojku kako god želite) su stvarno smešne i nedopustive za jednu stabilnu evroligašku ekipu kao što je naša Zvezda.

    Sve najbolje Ryane gde god da odeš

    Naravno, statistika i brojke su mu nazadovale kako je sezona odmicala jer mu je minutaža takoreći prepolovljena i nije imao kad da popravi kolone. Ali i za tih 10-15 minuta koje je igrao u 2. delu mogo je da zabije koju tricu više da malo opusti ruku.
    Sve u svemu da nije bilo njega i loših igara ne bi sad Gudurić imao toliko minuta i možda ne bi postao bitan faktor naše igre.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.