КК Црвена звезда

  1. Усро је, јебем му мајку. Што мора стално он да шутира за победу кад није у животу погодио?

  2. Videste li ovo. Navlačile su sudije to jeste, nerešeno, naša lopta, rakoč je drži, koji kurac šutira za tri? Što je ne uze Nelson jebo ga ker, ceo meč nas je vukao, nego hoće Rakoč. za TRI?! Što za tri Sunce mu žareno?! da je ušao lepo kao čovek, ovako omaši još oni u kontri daju trojku. (isto ne znam što je šutirao za 3).
    Onaj njihov crnac u 6.75 ne daje ništa, kad izađe, ne maši!
    a u kurac.

  3. ЗАТО ШТО ТО СМРАДИНА РАДИ ЦЕО ЖИВОТ! Е! ПА БОКТЕЈЕБО ДОБАЦИ ЈЕДНО МУ ЖИВОТУ НЕКОМ ДРУГОМ КАД НЕ МОЖЕШ ДА ПОГОДИШ! ИМБЕЦИЛУ!

  4. Navlačile su sudije to jeste

    Navlacile za koga???

  5. Jel me jebeš? Za Igokeu, Lazić u skoku prebaci loptu, oni sviraju preko pola, Savović vraća povratnu za tri, oni sviraju faul u napadu, čim Igokea izgubi loptu, automatski mora i Zvezda da je izgubi. I ono bedno simuliranje faula što je trebalo da se kazni tehničkom, to ništa... To je samo za 4. četvrtinu, mrzi me da kucam dalje!

  6. Dosad nisam, ali za onaj faul u napadu pri kraju Dodiku ću da se najebem mame milosne.

  7. Lazić u skoku prebaci loptu, oni sviraju preko pola

    Cista lopta preko pola, mora krociti nogom na protivnicku polovinu da se ne bi sviralo, cisto ko suza

    Savović vraća povratnu za tri, oni sviraju faul u napadu

    Kontakta je bilo i to se svira po pravilima

  8. Jebo njima pas mater!!! Evo sad pucamo i protiv Uniksa. Protiv koga igramo sledeće kolo, dobro bi došao sad neki Solnok, MZT ili Zadar.

  9. Наравно да пуцамо против Уникса, шта сте мислили да ћемо да урадимо са оваквом игром?

  10. Kontakta je bilo i to se svira po pravilima

    Svira, ali kao faul odbrane, čovek se kretao momački.

  11. Mozete sada traziti izvlakuse i tom navodnom sudijskom navlacenju, ali njega nije bilo ako u sustini sagledate nego Igokea igra odlicnu odbranu a i kod vas onaj camuga jedini odigrao utakmicu kako valja...ljudi vas ubise trojkama, a vasi umjesto da igraju zonu krenu covek na coveka i izgube se negde izmedju ....

  12. Anarhisto, čini mi se da kk partizan ima svoju temu. Idi tamo komentariši kako je nama došo šeik, a vama nije, al vi imate dušu, a mi igramo za pare.

  13. Lazić u skoku prebaci loptu, oni sviraju preko pola
    Cista lopta preko pola, mora krociti nogom na protivnicku polovinu da se ne bi sviralo, cisto ko suza

    Savović vraća povratnu za tri, oni sviraju faul u napadu
    Kontakta je bilo i to se svira po pravilima

    Ne lupaj, isto je i kod auta, a za drugo je da odbranbeni igrač mora biti ukopan, obe noge u mestu, a on je trčao unazad.

    Gubimo sigurno od Uniksa, mada njih malo i boli uvo, znaju da će glat proći, pa se nadam da ih iznenadimo, dobrom igrom, za razliku od ove danas.
    Fajnal for će biti mnogo teško za osvojiti. Prvo mesto nam je pobeglo sad za 3 pobede, mnogo kume...

  14. U suštini boli me kurac za sudijama, ali mi bezveze da komentariše nezainteresovana strana, na fazon, došao sam da vam se ispametujem i to što vi pišete nema veze s vezom.

  15. Poraz cu i prezaliti, ali igrali smo tragikomicno. Sut za tri poena je bio katastrofalan, promasivali smo otvorene suteve, ja vise dam trojki kad igram ulicni basket sa ortacima. Slobodnjaci u prvom poluvremenu smejurija, svi su gresili,cak se ni Rakocevic nije video, osim par solidnih asistencija. I pored ocajne odbrane (dopustili smo im jedno deset sutreva za tri bez skoka) imali smo realne sanse da u poslednjim sekundama izborimo makar produzetak, a Rakocevic pukne tricu umesto da se u akciji islo na faul. Ne kazem, bilo je par diskutabilnih odluka, ali sa ovakvom igrom u Evropi necemo daleko stici cak i da nam sudija bude naklonjen. Igokea se sada zesce odlepila, cini mi se da se gleda medjusobni skor na kraju regularnog dela, pa moramo da se nadamo da ce Igokea 4 puta da pukne, a mi sve da pobedimo. To je nerealno, ali ono sto je realno jeste solidno drugo mesto. Tu ce biti zestoke borbe sa grobarima, a licno ne verujem da ostale ekipe imaju kapacitet da se pridruze toj borbi, mi od jacih ekipa imamo jos Partizan, Buducnost u Pioniru, Radnicki u gostima i Cibonu kod kuce koja je ocajna ove sezone, a kontam da cemo ove Makedonce dobiti. Ako budemo drugi u ligi, sanse za Evroligu su velike - potrebno je da F4 osvoji Igokea ili mi, u suprotnom idemo u kvalifikacije. Ako pak budemo treci, sanse za Evroligu su minimalne i zato sto pre zaboraviti ovo i nadajmo se da cemo u Kazanju gledati onu Zvezdu pre Galate.

  16. Ako mene pitate, Lazic i Skot su sjebali tekmu. Rakocevic je lose odigrao, ali kada sve saberem, da Lazic nije pravio one bespotrebne faulove i da je Skot pogodio makar neki od gomile slobodnjaka ili poludistanci druga bi prica bila...

  17. Ма готово је сад. Досад смо имали лошу одбрану и примали велики број поена, али смо и били шутерски расположени и давали још већи број. Сад нас шут служи као кита осамдесетогодишњака и можемо да се поздравимо и од Европе и од домаћих титула.

  18. Upravo to, ali nije jos gotovo kada su Evropa i domaca liga u pitanju. Sad sam video raspored Igokee, imaju oni jos i Partizan, Cedevitu, Olimpiju, Skoplje, Cibonu, Zadar... Jos se igra.

    Edit: jel se gleda medjusobni skor u slucaju istog broja pobeda i poraza ili kos razlika?

  19. Шта кењате за Ракочевића, кад нико није смео да иде на кош он је решавао. Да нам није њега сад бисмо били на средини табеле а са Еврокупом бисмо највероватније завршили. Лоше одиграо последњи напад и шта сад ? До јуче сте га дизали у небеса, а сад одједном не ваља. Колико смо лоше играли толико је њих срало у шуту за три поена.

  20. Пошто нема теме за рукомет само да поручим Шешуму да ми се напуши курца.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.