КК Црвена звезда

  1. Rakoč je bio dobar obzirom da su na njega koncentrisali odbranu. Druga je stvar što ostali vola u guzicu nisu mogli da ubodu. Sve "važne poene" Rakoč je dao ili je asistirao. Više treba da brine kad pajvan promaši oba slobodna bacanja ili kad protivnički plej 16 puta provede loptu kroz reket. Doduše, nije nam pomoglo ni to što su oni imali 346% šut za tri poena.

  2. Ја га нисам дизао у небеса. Кад стрпа двајес поена, кажем свака час, усрало га је и то је то. Мада, колико шутира, и тих 20 је мало.

  3. И да, Шешуме напуши ми се курца.

  4. Sta, pukli smo i u rukometu? Zabole me iskreno, to je meni najgluplji sport jer nit je tuca nit je neka igra, nesto izmedju. Da ponovim pitanje, jel se gleda kos razlika ili medjusobni skor u slucaju istog broja bodova u Aba ligi?

  5. Међусобни скор.

  6. E jebiga. Pohvale za Savovica i Raska Katica. Nelson je takodje imao svoje trenutke, ali je i gresio...

  7. Ја га нисам дизао у небеса. Кад стрпа двајес поена, кажем свака час, усрало га је и то је то.

    усрало га је и то је то.

    усрало га је

    усрало

    Много пута кренем да ти одговарам неким километарским постовима, али одустанем, јер капирам да нема поенте и да си непоправљив. Ево овај твој коментар је доказ колико си ти оперисан од кошарке и спорта уопште. Да не причам како си много активнији на темама о Звезди када не иде. Када може да се пљуне увек си први. Када треба да се каже свака част, или те нема нигде или си ту да напишеш нешто слично као сада за Ракочевића...

  8. Много пута кренем да ти одговарам неким километарским постовима

    Много пута кренем да читам, али се сетим да ме у ствари боли курац за то шта ти пишеш.

  9. То што тебе боли курац шта ја пишем је ок. То што ти вређаш моју (не само моју) интелигенцију сваким својим коментаром није. И то што си тачно онај тип стручњака из фотеље, који се посере по свима када не иде, а опет је убеђен да би он могао боље када иде је ок. Разлика између тебе и тих таквих стручњака (којих нема мали број) је та што ти своја говна веома често делиш са нама. То што их делиш и што немаш намеру да престанеш није ок. То мени диже притисак, јер толико небулоза колико их ти напишеш некад, немам прилику нигде да чујем и прочитам...

  10. У праву је Обожавалац јеби га. Готиван је лик Јебач овако, али много зна да сере када је Звезда у питању :)

  11. Amin. Mnogo kenjaš kada je Zvezda u pitanju.

  12. Ljudi, opusteno nemojte se nervirate. Tri ucesnika F4 se vec znaju,a za cetvrtog bih voleo da bude Radnicki, cisto da bismo se popisali po hrvatima..

    U evrokupu ce vam ici malo teze jer konacno igrate sa timovima,a ne sa kojekakvim skupom amera koji daju po 30 poena po tekmi.

    I da, nista se vasa igra nije bitno promenila. Jedino sto se promenilo je to sto vam je procenat suta opao za nekih 20%. Uvek ste vi primali 80ak poena, fora je sto ste davali preko 85.
    Ali, to je sasvim normalno, ne mozes imati celu sezonu odlican sut koji je vas krasio od trenutka kad vas je Vukoicic preuzeo, Tad su igraci bili rastereceni, imali ste seriju poraza, i u fazonu - sta god da urade bolje je od toga.
    I vasi igraci su od krvi i mesa, i oni osecaju pritisak,a nemojte da zanemarite ni uticaj umora. Partizan je nekoliko tekmi ispusio upravo zbog ritma cetvrtak - nedelja, a realno, posto su vam protivnici u evrokupu mnogo tezi, sasvim je logicno da se vise trosite, i da se to oseca u ABA ligi.

    Mozda su vam preambiciozne bile izjave da osvajate Evrokup ko iz picke, i tako te fore. Ipak ste vi realno boranija za neke od timova koji se tamo takmice. I partizan je bio isto to u EL ove sezone.

    Sve u svemu, gledajte stvari realnije i manje cete kukati. Nije poraz sramota, a pogotovo ne od Igokee koja igra strasnu kosarku. Cak i iznad realnih mogucnosti.

    I da, provalili dodikovci ko su vam pokretaci igre, zautavili rakocevica i malo obuzdali camuge, i odmah ste poceli da trokirate. Na tome im svaka cast.

  13. Лепо рече Анђус онда кад смо имали серију победа: ,,Све је то лепо али да их видим кад дођу утакмице за титулу или Евролигу".
    Тачно тако. Пунимо тамо неке леваке, преко 90 поена сваки други меч, Ракочевић погађа тројке на +20. Онда када дође важна утакмица, он наравно промаши шут. Затим против Партизана водимо 20 разлике против емотивно, а и физички истрошеног тима и замало да изгубимо на крају да су гробари имали снаге.
    Партизан ове године са неискусним и тек формираним тимом, губе 3 утакмице на једну лопту против Барсе, ЦСКА и Бамберга. 3 кључне утакмице против тимова који би онај несретни Галатасарај добили без проблема, а од којег смо ми изгубили 17 разлике у паклу Пионира. Јесте, и Партизан је изгубио од Игокее и то са 25 разлике али у потпуно неважној утакмици. Да видим на фајнл фору кад се састану шта ће бити? Уништиће их Вујошевић јер његов тим игра срцем. Млади су, имају жеље сваким даном да се доказују, а кога ми имамо? Истрошеног Ракочевића, Радивојевића, Катића и Нелсона који не уме лопту да води. Једини у овом тиму који вреде су Савовић и мали Цветковић којем за годину дана неће моћи воду да носе Ракочевић и остали. Сада се можемо пронаћи у недавној изјави Кобија Брајанта када је реко: ,,губимо јер смо матори као говна". Каквог мотива има Ракочевић у 35 година? Човек је освојио све што се освојити може.
    Све ћете ово видети када дођу утакмице са Партизаном за титулу. Искрено бих волео да прекинемо ту њихову доминацију али то се не може догодити преко ноћи. Да би Звезда била шампион и играла Евролигу, потребно је створити систем и чекати још доста.

  14. Брате, нервира и мене претерани оптимизам па не серем овде вама као ви мени. Шта да напишем кад се изнервирам због идиота? Ја сам живчан, ван интернета поломим неки део намештаја, овде не могу па зато морам да јебем мајку играчима. И ако нису криви, морам некоме. А вечерас су итекако били криви, поготову Ракочевић који ми иде на курац одавно.

  15. Ma dajte, realno, pored 15+ izgubljenih lopti, pogodjene 1+ trojke i promasenih xy bacanja, sta se ocekuje? I pored toga smo mogli da dobijemo prvu ekipu lige! Forma je losija, utice poraz od Galate, ne moze da ne utice, tesko gostovanje...jbg, da je pogodio Rakoc, bilo bi to majstore, daj da ti lizemo jaja, ovako se pljuje. Covek je legenda, drzi ovu ekipu, i dobio je vecinu utakmica sam, tako da ne treba kenjati preterano. Ja sam isto bio iz fazona, koji kurac za 3 poena, ali sta sad..Da su Savovic,Lazic, Radivojevic, Subotic i ostali dali 1,ponavljam JEDNU trojku od svih pokusaja, imali bismo produzetke...ovako, svaljivati odgovornost na Rakocevica je glupost. Steta je, mislim da smo najvaklitetniji u ligi, skupo nas kostaju porazi sa pocetka sezone...Bilo bi lepo da zavrsimo prvi, ima jos da se igra,ali treba biti realan, i EL traziti kroz F4, gde treba da pokazes da si najkvalitetniji na terenu... U losoj smo formi, ali proci ce i to. Treba im podrska, i treba napuniti Pionir sledecu tekmu, usrati se 20 razlike u protivnika i dici moral ekipi...
    I da, Jebac, glodjes kurac konstantno...

  16. Боже помози Звезди са оваквим навијачима... Ево ти неколико небулозних контрааргумената вођених твојом логиком у овом коментару (илити сагледавање ствари са друге стране).
    1)Који тимови којима смо ми дали 90+ поена су леваци? Ево сад сам погледао и видим да су то били тимови: Сасари оба пута, Улм, Сплит, Кахасол, Партизан, Орлеан, Солнок.
    2) Колико је Ракочевић бележио просечно поена у овој сезони? Ко је углавном најзаслужнији за ту разлику од 20+ поена?
    3) Партизан био емотивно и физички истрошен против нас, па их ми добили 14 разлике, јер они нису имали снаге. Ми били физички и емотивно истрошени против Игокее она нас добија тројком у последњим секундама.
    4)Партизану свака част за утакмице са Цска и Барсом, на тим утакмицама су показали прави потенцијал свог тима. Тако могу да играју ако им се неке коцкице склопе за пар година, овако су само још млад, перспективан и неискусан тим и зато су толико мечева ове сезоне и изгубили у последњим секундама. Слажем се да играју срцем и као тим и ту ће тражити своју шансу до краја иако још тај њихов таленат тимски није преточен у квалитет.
    5) Ако се водиш логиком да смо ми пукли 17 разлике од Галате кући а гробари са Барсом играли на једну лопту и самим тим хоћеш да кажеш шта би нама Барса урадила, може на то да се гледа исто овако... Ми смо Динамо Сасари добили оба меча а они су на табели своје лиге испред Сијене и прошле недеље их добили 30 разлике. А Сијена један од главних фаворита за највиши пласман у ЕЛ. Са највероватније МВП-ијем ЕЛ ове године као вођом екипе. Значи ми би брат брату по тој логици сабили Сијену неких 40 разлике отприлике.
    6) Што се тиче важних и неважних утакмица у лиги то ми тек није јасно. Свака лигашка утакмица је важна, да је Партизан добио ту утакмицу сад би ситуација на табели била вероватно доста другачија, сигурно на другом месту, можда и на првом. Ако ћемо да се водимо по истој тој логици не разумем како утакмица Партизана са првим тимом на табели и у том тренутку није важна утакмица, а наша утакмица када смо скоро сигурно обезбедили фајнал 4 јесте. Свака наша утакмица у првом делу Еврокупа је исто тако била важна, као и ова са Галатасарајем, као и наредна са Униксом.
    7) Што се тиче играча, ја Цвелета обожавам као и Савовића, али рећи да Цвелету неће моћи воду да носи један Ракочевић, је стварно небулоза. Цвеле може да постане нешто приближно само уз Игора као учитеља, што се и види ове сезоне где је поправио шут, иако му је и даље испод просечан за једног плеја. Дефанзива и преглед игре су му фантастични, али шут и решавање неких акција мора много више да вежба. Немој да ме погрешно разумеш Цвеле је велики таленат, али за оно шта је играо Игор у његовим годинама и шта је касније постао је потребан велики велики рад.
    8)За фајнал 4 и то да л' ће гробари да нас убију остаје да се види, али је мени лично нормалније да верујем у тим за који навијам пре него да се усерем већ сада тима који смо у првом делу сезоне добили. Овиме не потцењујем Партизан, само кажем да нема никакве потребе убеђивати некога да ће нас убити, јер ако смо могли једном да их добијемо, да се не лажемо, без већих проблема ја верујем да можемо опет.

    Е да за крај, да вас спречим мука да не тражите линк...
    http://iforce.co.nz/i/13i4buyu.fok.gif

  17. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/01/didnt-read-lol-chicken-gif.gif
    E, ali prosto je neverovatno šta sam zapazio: ja kad god sam rekao 'AJDE IGRAJTE SAD ODBRANU ONI PRIME TROJKU! Da ne poveruje čovek. Baš mi je jebeno krivo. Još mi je luđe što će jebena Igokea igrati sigurno Evroligu.

  18. E jebem mu, stvarno smo neki cudan narod. Pre utakmice sa Galatom svi su bili heroji, cim vezu dva poraza odmah su to poluamateri koji znaju samo da sutiraju i kad ih sut nece mogu da ga duvaju. Pricajte vi sta hocete, ovaj Zvezdin tim mi je po prvi put u poslednjih 5 godina dao razlog da pratim domacu, pa i evropsku kosarku. Jebi ga, lepo je videti Partizan kako se nadmece sa najjacim evropskim timovima i gubi ili pobedjuje sa 2-3 razlike, ali to nije klub za koji navijas. Iskreno, bilo bi veoma glupo kada bismo dobijali svaku tekmu. Ovako osecamo sve sto bi pravi navijaci trebalo da osete - radost, tugu, bes, nadu... Bodrimo Zvezdu do kraja, vec smo imali jako losu seriju na pocetku lige, pa smo se vratili. Imamo tezak i iscrpljujuc raspored, ali kada sve sumiramo, u dosadasnjem delu sezone smo: dobili Partizan 15 razlika, dobili Cedevitu 25 razlika, dobili Olimpiju 15 razlika u gostima, zavrsili prvu fazu Evrokupa sa 5 pobeda i porazom (tekma koja nije imala narocit znacaj za nas), pri tom jednom Sasariju ubacili 200+ poena za dve tekme (ekipa koja je razvalila Sijenu u ligi i koja je u samom vrhu italijanske kosarke), dobili Cibonu u Zagrebu, dobili Radnicki 10 razlika, usli u top 16 Evrokupa sa realnim sansama da mozda odemo i dalje, ostvarili niz od 11 pobeda u svim takmicenjima, dosli do drugog mesta u ligi koje ako zadrzimo vodi u Evroligu ako F4 osvojimo mi ili Igokea. Slazem se, bilo bi pravo razocarenje ako sledece sezone ne bismo igrali Evroligu, ali sanse da se plasiramo su tek neznatno manje nego sto su bile pre Galatasaraja. Igokea nije ime koga se treba plasiti, ali ono sto su uradili ove sezone je za svaki respekt.
    Igraci sad moraju da se ohlade i ako uspeju ponovo da vezu par pobeda u nizu, Evroliga ce ponovo postati vise nego realan cilj. Ko se tome nadao pre godinu dana kad smo prezivljavali najgore momente u istoriji kosarkaskog kluba Crvena Zvezda.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.