КК Црвена звезда

  1. Ти треба да будеш седма Звездина звезда.

    Не разумем чему ова дубокоумно шаљива прозивка, само сам износио своје мишљење, а и не видим да сам некога убеђивао да сам само ја у праву, што ти радиш у сваком јебеном коментару на темама о Звезди.

  2. Ракочевић и остатак тима не схватају да Галатасарај и УНИКС нису Широки Бријег и МЗТ Скопље....

  3. Дај Боже да добију усрани МЗТ сада кад су у овако доброј форми.

  4. Igrali smo katastrofalno loše, ali da na kraju nije bilo -19, od sva tri vezana poraza ovaj bi mi najlakše pao.
    Rakočević je opet zasrao 2 vezane akcije u trenucima kada smo još imali kakvu-takvu šansu za priključak.
    Glupo je pričati o suđenju (ličiću sebi na grobara), ali imam utisak da nam sudije ne bi ni dozvolile da eventualno pobedimo, čak i da smo realizovali da 2 napada koja je Rakoč usrao. Isti kontakt na različitim stranama terena je različito tretiran, ono što su nama svirali kao faul, njima nisu. To ne opravdava kriminalnu igru, posebno u napadu.
    Ipak bogati klubovi se definitivno favorizuju (podređen status kod sudija smo imali i protiv Galate i to kod kuće!). Objektivno to je i Partizan doživljavao u EL, nebrojeno puta. Jbg, tu smo gde smo.
    Slažem se sa Obožavaocem_fanova da su trenutno trojke najveći problem. Skot će nadam se da se prene, a Simonović mora konačno da proigra kao što je do sada u karijeri pokazao da zna. Lazić može da odigra svojih desetak minuta na poziciji 3, ali bez prve dvojice ne možemo. Milutinović je završena priča, i o njemu ne treba ni trošiti reči.
    Iskreno, ne razumem što Mitrović i Cvetković nemaju veću minutažu pogotovo u Evrokupu u kojem smo realno svoju šansu za prolaz u top 8 propustili u prošlom kolu.
    MZT dobijamo u to nemam ni promil sumnje.
    Ovima što pljuju, mogu samo da poručim da je najlakše posrati se na sve. I dalje mislim da odavno nismo imali ovako dobru ekipu. I mnogo jači i skuplji timovi mogu da zapadnu u krizu i pad forme (na primer: Fenerbahče, Makabi...).
    Verujem u momke i Divca, a mnogi pljuvači će, nadam se, već posle kupa da promene ploču.
    Osim naravno YeahBatch-a, on ima takav mentalni sklop da bi nečim bio nezadovoljan i da sledeće godine osvojimo EL.

  5. Osim naravno YeahBatch-a, on ima takav mentalni sklop da bi nečim bio nezadovoljan i da sledeće godine osvojimo EL.

    Не, бићу незадовољан све док не умеју да играју.

  6. U odnosu na to kakav si ti navijač, oni su ekstremno dobri igrači!

  7. Не навијам ја за групу пички које се вуку по терену него за клуб. Са онаквим залагањем треба хала на свакој утакмици да им буде празна.

  8. Рано је за сумирање утисака. Сачекајмо крај сезоне. Можда ћу ти се у мају/јуну извинити, и рећи:"Браво мајсторе, за све си био у праву!"
    Искрено, не памтим сезону у којој сам био сигуран да ће бити трофеја, а у овој сам, од пре два и кусур месеца, сигуран да хоће.
    У евидентној смо кризи, и игре, и резултата (која траје још од прошле серије од 2 пораза).
    Куп је први тест, а што се залагања тиче, ни оно није под знаком питања.
    Видећемо, расплет није далеко.

  9. Брате, извините што мрачим, али ја сам врло танких живаца што се тиче спорта. Уживо ломим делове намештаја кад гледам тако неке пичкетине, овде им јебем мајку писмено.

  10. Pa baš to mračenje mi i smeta (dovoljno mi je što mi igrači živce pokidaše)!
    Ipak prepoznajem da se u klubu par nešto kreće na bolje, pogotovo ove sezone.
    Ni ovaj tim nije malo koštao, a da je bilo love za više sigurno bi i tim bio još jači.

  11. Ljudi glupo je što uopšte raspravljate oko ekipe jer je jasno da ovaj tim nema igrače za igru na dva fronta, naročito ako ih u drugom takmičenju čekaju Uniks i Galatasaraj.

  12. Za iskušenja koja nas čekaju ove sezone tim je dovoljno dobar.
    Nadam se da će sledeće godine tim biti bar za 30% jači.
    Gonzo, je l' misliš da ne bismo prošli u top 16 da smo igrali u EL u Partizanovoj grupi?
    Ako misliš da ne bismo, onda nisi daleko od ocene da smo slabiji od njih, Ja mislim da smo jači, bar za nijansu.

  13. Ја се дивим Партизановој дечурлији на томе како су играли против Барселоне у Пиониру ономад, иако мрзим Партизан ко Тачија, Алију и Фрању заједно. Онако се игра баскет, а не као ови наши против Галате у препуној хали.

  14. Dože mislim da smo mogli da prođemo tu grupu, jedino verujem da ne bismo mogli da igramo mečeve na nož sa Barsom i CSKA samo iz razloga nedostatka iskustva u takvim utakmicama, odnosno sa takvim timovima. Tu je Partizan ipak u određenoj prednosti bez obzira što imaju mlađu ekipu, jer jednostavno neki igrači imaju već dovoljan staž kada je klanica u Evroligi u pitanju.

  15. Ima istine u tome, ali poenta mog pitanja je upravo procena snage ekipe, a ja mislim da je ovo što imamo ove sezone - evroligaška ekipa.
    Galata je sigurno jača od Bešiktaša, Uniks od Bamberga, Ulm nije slabiji od Ljitevusa, ako me razumeš...
    Bešiktaš i Bamberg su u top 16 EL.

  16. Ne tvrdim ja da nam je ekipa loša, jednostavno postoji problem (što je potpuno normalna stvar) da se sve to skocka, na šta recimo odlično pokazuje priča oko pozicije tri u ekipi. Ukoliko bi ekipa uspela da se izbori za EL naredne sezone, a da pritom ostane dobar deo igrača uz neko kvalitetno pojačanje onda bi recimo imao još bolji tim pošto bi u njemu bili igrači koji već imaju zajedničku sezonu iza sebe, a lakše bi ti u takvoj situaciji bilo da uklopiš dvojicu ili trojicu novih.

  17. Tako je. Zato je glavni cilj ove sezone plasman u EL.
    Rakoč je u poslednje 2 utakmice usrao, što ne znači da neće izvući neke možda još važnije.
    Ne volim ga, ali ove sezone, ako zanemarimo te 2 tekme, igra fenomenalno.

  18. Kada se sve sabere Rakoč je ipak bolji nego što je bio kao klinac sa 19 ili 20 godina. Tada je stalno uletao u trojicu, četvoricu. Danas mu se takođe to omakne s vremena na vreme, ali je u globalu mnogo racionalniji igrač nego ranije.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.