КК Црвена звезда

  1. Ма ако ово добијемо слдећа је одлучујућа јер ћемо онда уникс практично избацити из трке за пролаз даље а улм ће тешко моћи нешто озбиљно у београду да уради..

  2. Изгледа да је ове наше само срало до сада. Сад се види колико не знају ништа.

  3. jebem ti sve, pa gde je rakocevic u cetvrtini
    za 5 i po minuta ovi retardi su ubacili 2 poena, ne uspevamo da sutnemo ka kosu

  4. A ja сам дебил кад кажем да су ови го курац... Ево вам га сад Ракочевић.

  5. da ga je ubacio odmah u 4. cetvrtini bilo bi bolje, nego vuk radivojevic vodi jebeni napad i pravi korake
    realno, sad smo ga izduvali u evrokupu, samo cudo moze da nas izvuce

  6. Могу вам рећи да се одавно нисам оволико изнервирао због Звезде. Скочио ми је притисак у стању сам да убијем - прво Ракочевића због оно елејапа, па одма затим изгубљене лопте у тренутку кад се ломио меч. Не могу да верујем колико је ноншалантно завршио контру 2 на 1 у тако битним тренуцима утакмице, уопште не приличи играчима његовог кова. Шта рећи за Радивојевића...Никад га нисам нешто волео, мада умео је, да не грешим душу, некад пријатно да ме изненади, али ето, данас опет иста прича...Дрви лопту, дрви, па онда ували неком коску, направи кораке или шутне са 9 метара (у 95% случајева неуспешно). Савовић - очајан, прва текма у којој апсолутно ништа корисно није урадио. Суботић и Симоновић покушавали нешто, али не иде једноставно, нису се доказали као шутери, не могу да убаце, још они камени обручи. Попиздео сам благо речено. Дају ти најмање 7 шанси да поведеш ЕЈ ДА ПОВЕДЕШ у 4ој четвртини кад смо губили 6 разлике и то не можеш да искористиш. Покушаваш очајнички тројку да даш у првим секундама напада, па не може то тако. Уникс је смешна екипа искрено. Ништа нису показали и зато ми је и криво толико. ШТЕТА!

  7. Кад искулирам мало написаћу своје виђење текме и форме..

  8. Uniks je ekipa koja je igrala cetvrtfinale Evrolige i uopste nije smesna, nego su igrali sa 50 % snage
    mi smo solidno krenuli, igrali dobru odbranu i rezultat na poluvremenu je bio prihvatljiv
    u trecoj su nas lomili ali smo jos bili u igri, a cetvrta je bila katastrofa
    ubacili smo 7 poena i mislim da nismo ubacili nijednu trojku u 2. 3. i 4.cetvrtini
    mozda gresim, ali ovo je katastrofa u svakom slucaju

    kod kuce ih sigurno necemo dobiti 20+ razlika, tu nema price, jedino da pokusamo da ostvarimo bilo kakvu pobedu, pa da se uz pobedu protiv ulma nadamo da ce da izgube i od galate kod kucei od ulma u gostima
    u suprotnom, jedina sansa je da cuknemo galatu u gostima, a to ce biti jako, jako tesko
    dakle, sanse za top 8 su minimalne, a mogle su biti sasvim realne da smo izgubili sa jedno 7-8 razlika

  9. Ја сам угасио тв кад су дали тројку за +9. Па ја не могу да верујем, они нису могли у 4ој четвртини 4 минута да дају кош, а ми дамо 2 поена само. Јеботе, као да је толико тешко гурнути лопту центру и то је то, завршена прича, не, него они морају да дрве па да опале тројку, иако су обручи такви какви су, иако нас очајно служи шут већ четврту текму заредом.

    Uniks je ekipa koja je igrala cetvrtfinale Evrolige i uopste nije smesna, nego su igrali sa 50 % snage

    не знам стварно са колико снаге су одиграли текму, али ме нису нимало импресионирали, галата је боља од њих 3 пута. На почетку 18-10 кад смо водили, они бре нису могли да се опасуље, и уместо тад да се одлепимо, да им одем на +15, ми им дозволимо да дају две тројке и кош са дистанце у последњој секунди напада. Наравно да је било само питање времена кад ће шут да их крене. Много сам попиздео, мнооогоооо!!

  10. Какво виђење, какав курац палац. Одиграли су ко параплегичари сви до једног. Једино Браун одиграо колико толико солидно, али опет ни то није довољно. Ракочевић, колко год да га поштујем је усрао утакмицу. Податак за плакање је тај што смо у две утакмице, против Галате и Уникса дали укупно три тројке! Игра се до краја, али нереално је да прођемо даље јер морамо да добијемо Уникс 20 разлике кући или да се надамо да их Улм добије. Мада, ако наставимо са оваквом игром боље и да не пролазимо даље, да се усредсредимо на трофеј у АБА лиги.

  11. слепчине грбаве које не могу да искористе бар један напад у 5-6 минута и то у последњој четвртини, док противничка екипа маши и самим тим дозвољава да се врате у игру, треба да се одмах повуку из еврокупа јер за исти нису, а и било би финансијски корисно, јер ће у ове две преостале утакмице у београду да плате силу јер ће навијачи, сасвим разумно, да их гађају упаљачима, петардама, а надам се и говнима (то бар не могу на улазу да им узму).

  12. Игра се до краја, али нереално је да прођемо даље јер морамо да добијемо Уникс 20 разлике кући или да се надамо да их Улм добије.

    ako dobiju galatu kod kuce, ne znaci nam ni da ih ulm dobije, jedino ako mi tresnemo turke u gostima
    moja procena je da smo sa ova tri vezana poraza zasrali sve ono sto smo stvarali do sada i da je jedina sansa za tu Evroligu da zadrzimo ovo drugo mesto u Aba ligi i pokusamo da dobijemo grobare u polufinalu F4 (s njima cemo najverovatnije igrati) pa st anam bog da
    ali tesko

  13. Нама је проблем тројка. Не као кош са тројке, него позиција три. На почетку сезоне када су је играли лоши Алмонд и недовољно добри Симоновић играли смо идентичну кошарку као данас. Скот који је заменио Алмонда је покидао првих неколико мечева, а онда мрак, а нема достојну замену. Ми буквално немамо играча на тој позицији уназад 5,6 мечева... Тројка се мора мењати или појачати, јер Симоновића чекамо целу сезону, а Скота смо у пуном сјају видели на само неколико утакмица у почетку... Иначе за овај меч статистика говори све.

    Šut: 11/16 za jedan, 24/45 za dva, 0/12 za tri
    Skokovi (D/O): 24/10
    Izgubljene/ukradene lopte: 20/6
    Asistencije: 11

  14. Најјадније ми је то што губимо 2 или 3 напада за редом, а да притом не шутнемо на кош. Прво Нелсон направи по обичају грешку у корацима, па Радивојевић ношена лопта, да би се Суботић нашао да направи фаул у нападу.

  15. А чекајте, како то сад сви пљујете играче, а мени после прошлог кола серете нешто?

  16. Не знам за друге, али ја не пљујем никог, само кажем да се тројка мора појачати или мењати, јер ниједан од два играча на тој позицији не показује у овом тренутку прво оно што може а онда и оно што нама треба. И то што ја кажем се види и у току утакмица и у статистици последњих 5, 6 мечева.

  17. Не кажем за тебе, свака теби част. Ти треба да будеш седма Звездина звезда.

  18. Ima prenosa vaterpola negde?

  19. А чекајте, како то сад сви пљујете играче, а мени после прошлог кола серете нешто?

    Tačno, a ja sam kritikovao igru još dok smo dobijali mečeve. Opravdano, sad se vidi.

  20. А чекајте, како то сад сви пљујете играче, а мени после прошлог кола серете нешто?

    Чини ми се да нисам коментарисао кад смо побеђивали, сад сам само изнео реалне чињенице. Очајно смо одиграли и то је то.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.