КК Црвена звезда

  1. Čestitke na peharu, osvojili ste ga pre svega zbog naše igre ne mislim da su vam Đilas i Čović mnogo pomogli... možda uopšte nisu.

  2. Људи, колико год да су наши одморни, ваши играчи су млађи и свакако имају боље физичке предиспозиције. Тако да не серите, добили бисмо вас у сваком случају

    БИТНО ЈЕ ДА ЈЕ НАС ПАРТИЗАН ЈЕБО! УСТИМА ОКО КУРЦА!

  3. Evo da vam čestitam i na ovoj temi.Prelomili ste meč na početku 4 četvrtine i to je bilo to.Elem vidimo se u subotu.
    Samo mi nije jasno što onog savovića tolko dižete u nebesa čovek je suvi prosek.Rakoč vam je pola tima nelson odličan.Nas nije imao ko da pogura kad ne ide ne može ipak ovako mlad tim bez nekog iskusnijeg igrača to se videlo i u EL.

  4. Da li o i stvarno vjeruju u ovo što pišu, pitam se... Ovo oko prekida, da je izrežiran i sve. Na internetima sam se svega nagledao, ali da neko vjeruje u takve nonsense, ne mogu vjerovat'. To je ka' da vjeruješ u Djeda Božićnjaka...

  5. Поред свих комплексашких и примитивних коментара које сам прочитао на оној специјалној теми стварно немам снаге да пишем ишта било шта. Нећу да омаловажавам ништа али послењда 24 сата су била све само не тема неке анализе. Куп је освојен, то је најбитније треба се радовати вечерас а од сутра ујутру само нек је улм у глави!

  6. АЈТЕ ГРОБАРИ НА ТЕМУ ДА ВАС ОВДЕ ПРЦАМО ПОШТО СУ ОНУ ТЕМУ ЗАКЉУЧАЛИ! АЈТЕ, НЕМОЈТЕ СЕ ИЗУВАТИ!

  7. Osvojismo Radivoja! Ono sto se desavalo na terenu je, po mom misljenju, bilo sasvim korektno i pokazali smo da smo u ovom trenutku za nijansu jaci. Ono sto se desavalo van terena je za svaku osudu. I dalje sam misljenja da je bolje bilo prekinuti utakmicu u trenucima kada je bezbednost prisutnih dovedena u pitanje. Partizan se ne moze smatrati ostecenim jer je rezultat bio izjednacen, a nijedna ekipa nije bila u naletu.

  8. Ljudi, čestitam NAM na pobedi! Ajde! Igraj i bori se!

  9. a nijedna ekipa nije bila u naletu.

    Kako nije? Je l' smo ti i ja gledali istu utakmicu?
    Pa partizan je imao seriju 5:2, EJ! Jes da je napad bio za nas, al 5:2 je 5:2!!! :D

  10. Partizan se ne moze smatrati ostecenim

    Paća u globalu, ne znam baš, diskutabilno je, ali neki članovi svakako!
    Zvezda OoooOOOoooOOOooo!!!

  11. Jesam li jedini koji je čuo na snimku prasca kako on u stvari potencira da se igra sjutra, citiram " da, pred praznim tribinama, zašto danas prekidamo" , a potom odlazi zadovoljnose smijući?

    E i da, Bertranse mamu ti jebem onu pirgavu grbavu litvansku bezobraznu.

  12. Једва чекам да чујем Владана Тегелтију сад и његово мишљење о финалу :)

  13. Cestitam na trofeju. Ceracemo se mi jos ;)

  14. Što je onaj lik galamio na Bertransa i gurao se glavama sa njim? Sramota da se prema strancima tako ponaša. Pored toga, svaka čast igračima na fer pleju. Treba navijači da se ugledaju na igrače. A i neki ljudi iz stručnih štabova i uprava malo da se smire.

  15. Zreli su za 20 razlike u sledecem derbiju... Vidi se da smo kvalitetnija ekipa, ti njihovi izgovori "Covic, Djilas, parket, publika, FMP, limenke", samo govori o njima koliko ih boli i da ne mogu da se pomire sa time, da je trenutno, njihova dominacija zavrsena. Naravno da mi necemo dominirati 25 godina, ali ove sezone smo prvi favoriti, sto smo im i pokazali oba puta. Tako se u fudbalu nisu videli i culi, pa pustili muda kad je Zvezda spala na najnize grane, dobijali Ignjatijevice i ostale mandove u derbiju, busali se i ostalo,i onda kad je Zvezda samo malo stala na noge, ne secaju se kad su nas dobili poslednji put. Kolo srece se okrece, ali ocigledno da njima nije jasno to. Treba ih jebati do kraja sada, gde god mozemo, i kad god mozemo, a oni neka pricaju i traze izgovore, okrivljujuci nas i drzavu, neshvatajuci da rade isto ono sto smo i mi nekada radili...A mi sad lagano, prc za vikend, pa ih prcnes opet u derbiju u fudbalu, pa ih prcnes opet na F4 basketa, pa kad krenu pricu "Mi smo ovo, mi smo ono, 5 godina, 10 godina, mi mi mi", samo stanes i pitas ih, "gospodo, zasto se vracate na Bari i Fljamurtari, zasto zivite od secanja?". Pa ih onda opet prcnes, recimo u bocanju...cisto onako, da im bacis cac...Ali za to vreme mazes vazelin na bulju, jer ce oni jebati FMPEOA I ZVEZDAUU, mislim, kako da ne jebu kad su je jebali poslednju deceniju, kako, kako, kako, kako da ne jebu, kako sudije, kako Djilas, kako, kako!? Svaka cast na pobedi momcima, sad treba razbiti ove Nemce, kako bismo pokusali da se izborimo za taj prolaz dalje ....

  16. Vraćaju nam se Skot i Simonović u formu. Nelson ojebava iz meča u meč, Katić i Rakoč standardni. Sviđa mi se kako izgleda ekipa ponovo. Bio pad forme, sad se vratili, u nedelju će ih silujemo milion posto...

  17. Ладно постоји могућност да играмо још 9 пута до краја сезоне. Хе хе

  18. Au bre al smo vam nabili komplekse....

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.