КК Црвена звезда

1. SNS, Informer, Ceca, Babic, FMP, Karleusa, Pink, Zvezde Granda, Osmoljetka zakon, delije.

2. Sjajna slika, ali ovu sliku originalno i ne treba prepravljati, original je dovoljan da se pomera dupe debilima. Mislim kao okače grupu nekih nacrtanih padavičara i delikvenata sa insinuacijom da je to nekakva kulturna duhovna viša kasta šta već u odnosu na averidžne srbende i onda bez blama ređaju takva impozantna bića kao što su panker, huligan, pederčina neka atenšn hor sa čirokanama šta već, vanzemaljac hehe, valjač spida i skanka itd

3. Stecan opet jeo pokvarenu pastetu. Smislite nesto sami, jebote vrhunac kreativnosti fora iz south parka sa Kalinicevim mudima u kolicima.

Nemoj da skrnavis cuvenu ediciju jedno brdo dva univerzuma, sramota je.

http://s2.postimg.org/k69cuems9/mi_i_oni.jpg

http://www.dodaj.rs/f/3q/at/1M10iST5/brdo.jpg

4. Mislim kao okače grupu nekih nacrtanih padavičara i delikvenata sa insinuacijom da je to nekakva kulturna duhovna viša kasta

Sta bulaznis ti? Kakva kasta, to su dva razlicita stanja svesti, nebo i zemlja.

5. Ili kako to lepo objasni jedan covek jos 2012 ili 13, ne secam se

Zasto Tadic ne voli Partizan kao jeremic zvezdu? Retkozubi puh je javno rekao da ce navijati za skendiju protiv Partizana i to dok je bio ministar inostranih poslova drzave Srbije.

Zasto Nikolic ne voli partizan kao vucic zvezdu? Jedan Grobar abolira ciganina lopova, a ovaj drugi oprasta svome kk 15 miliona, a svome fk 50 miliona evra.

Zasto jedni ne zele da podrze i pomognu nesto sto vole, nesto lepo, nesto sto je uspesno, nesto sto je najlepsa besplatna reklama za nasu zemlju, a ovi drugi su spremni da podrze lopovluk, da forsiraju nesposobne barabe, da oduzimaju uspesnima da bi udelili dripcima.

Izgleda da smo mi dva razlicita sveta. Nisam rasista, niti iskljuciv covek, ali zaista verujem da su gurbeti poseban mentalni sklop.

6. FMP jebeni. Ajd, popisao sam vas za veceras.

7. Kje si, Vučičupederu? Kaj se dela? Kakšno je vreme v deželi? Pojdi na temo KK Partizan in nadaljuj razpravo z samim seboj tj. z originalnim profilom.
    http://vukajlija.com/forum/teme/33814-kk-partizan?strana=1398#post_3324898

8. Da, ja se baš osećam popišanim, ne znam za druge.

9. AHHAHHAHAHAHA
    sviđa mi se ovaj stav zapravo
    odeš na temu isprozivaš ih
    kažeš u fazonu JUUUUUJUUU ŠTA SAM VAM REKOOO
    i odeš da spavaš loolololo

10. Samo da dodam, pojavila se teorija u koju verujem, da gurbeta mozes prepoznati po fizickom izgledu. Nesto poput siptara.

Dolazi doslovno do fizickog krivljenja i mutacije uzrokovanog dugogodisnjim frustracijama koje pojacava psihicko opterecenje zbog neopozive cinjenice da se navija za tudji klub i podrzava izdaja Srbije zarad najnizih strasti. Kao kurva sa 20-godisnjim stazom i tragovima sifilisa koju jos pride ujak siluje.

11. Nemoj da kačimo slike Džonija Kurajbera, pls

12. Odnosno, vrlo moguće tebe.

13. jel došlo do nekog razrešenja dileme ko je vučić peder u mom odsustvu?

14. ujak siluje

Ne ujak, komšija te siluje, tako ide pesma...

On i gayi, mrtva trka, vidim ja. S tim što jedan lupeta random gluposti, drugi random teorije zavere protiv maga, ali zajedničko im je da se obojica totalno užive.

15. E da, Gayi i troluje po nekad, tipa 2 nedelje bez prestanka, i onda kad vidi da je baš totalno u kurcu, dođe napiše "shalio sam se xe xe, kako niste kapirali, obvijus troool".

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.