КК Црвена звезда

1. Не, можда на Фантазију не бриљира, али човек гледа уживо Звезду годинама, увек реалну слику директно са терена. Прошле сезоне смо имали формиран тим, нисмо доводили појачања током сезоне, тим је био какав ја био, уиграли су се и постигли резултате. Не свиђа ми се ово што још чекамо ту четворку. И наравно да немам ништа против Симона, симпатична је појава, уме да одигра на моменте одлично, али ипак је требало Кешеља да доведу. Он бар не маши отворене шутеве, а нама је неопходан играч који може да сипа тројке. Немамо Вилија, немамо Ђенку, немамо Калину, па прошле сезоне ако двојица закажу, ту је увек био трећи да рокне 20 и кусур поена. Не можемо увек да се вадимо на Бранчилове шутерске тренутке инспирације.

Неки потези управе су као они из 1998. године кад је освојена титула и онда су отерали Топаловића, Бенчића, Кузмановића, а довели Растка Цветковића (!!!!!), Драгољуба Видачића, који је сезону раније играо у новосадском НАП-у на позајмици из Партизана и Луку Павићевића, који је већ био матор. Једино је тада Јестратијевић био какво такво појачање. А пре тога су испушили да доведу Паспаља и Јарића јер није било довољно пара. И онда је Будућност била првак. Сад исто то раде. Ако Кешељ стварно оде у Будућност, ја сам уверен да ћемо ми, са овако лошим шутем, тешко изаћи на крај са њима и у Београду.

Опет, ајде да сачекамо још две-три утакмице, а и да пусте Гудуру да игра мало па да видимо да ли од ових има 'леба или је ово било бацање пара. А за Гудурића им већ унапред јебем све по списку зато што су само и помислили да га пошаљу на позајмицу.

2. Будућност је курац од екипе. 12 баскеташа који не знају једну крштену акцију да одиграју.

3. За Гудуру сви на форум Ред Стар Инфо, да се најебемо миле мајке управи, ако га пошаљу на позајмицу.

http://www.fatality-cs.info/forum/images/smilies/haha.gif

Kakvi ste vi carevi jebeni. Da, ajmo na Red star forum, spemujmo komentarima kako ne treba Gudurica poslati na pozajmicu, Covic ce to sigurno uvaziti i ostaviti ga u timu gde ce igrati 18 sekundi prosecno ove sezone.

4. da zanemarim sve ostalo, radonjić je takav imbecil da ne postoje reči koje to mogu da opišu. smorio sam se ko pas u jednom trenutku- negde na 7 minuta do kraja jović izlazi, seda pored tompsona i pretpostavljam da ga pita što ne ulazi nikako i ovaj pokazuje na radonju i sleže ramenima. pa pička li ti materina crnogorska, priđi bar dečku i reci mu- e sinko, loš si bio, ne znaš gde da se krećeš kad pozovu dva, odmori ovu tekmu i to je to. a on ćuti kao mulac. mekel mu prilazi da ga pita nešto, ovaj opet ćuti imbecil jer ne zna engleski. pa ja bih bolje radio izmene, mamu mu jebem kako mrzim lika

još veći imbecili su na tribinama, kako su psovali luku i koliko su mu zviždali, sramota

5. Bio na tekmi. Sve ovo izgleda dosta dosta lose, mada naravno da treba jos da se radi, neugiranost itd.

Ne znam zasto svi konstantno jebu mamu Simonu, covek je odigrao sasvim solidnu utakmicu, za razliku od nekih drugih ljudi. Kapiram da se pljuje samo zato sto je to Simon, i da postoji neke ostrascenost kao kod mene u vezi Jovare Vilijamsa wanna be.

Nemamo igraca koji moze da saspe 15poena po tekmi, osim ako se Tompson ne preporodi, ali svakako nije takav igrac. Pritom Rebic, koji je prosle sezone igrao 1,1 minut, u ovoj sezoni uzima 6-7 suteva. Traljavo deluje, ukoliko se nesto ne promeni, TOP 16 je daleko bas bas bas. Naravno da ne ocekujem sezonu kao proslu, ali vidi se dosta razlika, jbg otislo 5 glavnih igraca.

Bravo za Cirbesa.

6. Јебемо му мајку јер је падобранац лик. Не може он да игра 4, нит има физичке предиспозиције нит технику. Значи, лик је тројка и заузима мјесто које би могло да припдне Гудурићу. Као што смо писали, радије бих трпио Гудурића да маша нехо Симона.

7. Sta se nervirate pa pobedili smo juce.

8. Што се Митровића тиче, и треба да му јебу мајку. Ја сам први синоћ. Остане кретен сам на шуту и неће да дигне за 3, него спушта, креће у свој шљампави продор и онда губи лопту или даје неки скроз небитан пас. И тако неколико пута. Па мајку му јебем, нема лик 18 година па неће да шута, човјек капитен, први треба да скупи муда кад никог не иде и да покуша да преломи утакмицу. Очајно је играо синоћ.

Радоњи свака част за ону техничку, мало је разбудио екипу. У тренутку сам помислио на црнобијелог мага, да будем искрен.

9. pseto88

Mora guduric da igra nemojte jebati

Mora...zato će na pozajmicu u MZT, kekekeke. Popizdeo sam na Radonju zbog Gudurića! Ponavlja se priča da čovek nema muda da da šansu mladim igračima. Nadam se da je to za MZT patka, ali ŠKK juče mu u 12 Simanić za kojeg je bilo 0% šanse da zaigra, plus dečko nije četvorka, jednostavno trenutno nema telo za četvorku, a Gudura je šatro prekobrojan. Logičnije bi bilo da je Apić bio 12.
    Za Simona svi nešto seru jer što kaže Bvdlga to je Simon. Napravio je juče neke budalaštine, ali bilo je i dobrih stvari pre svega na skoku, što ofanzivnom što defanzivnom. U ovom trenutku legao je Simon kao budali šamar. Cirbesara i Laza ojebali, ne treba zaboraviti ni Jovića. Rebron je sam imao više minuta nego Sofo i Nastić zajedno, a četiri više nego Tompson, i to je pozitivno, uz činjenicu da je imao muda da šutne za 3 poena svaki put kada je bio sam, inače ta osobina krasi i Simanića, a čini mi se i Gudurića, i to mnogo više volim nego da su stegnuti, pa makar i promašivali...procenti će doći vremenom.
    Od Mekela ništa nisam ni očekivao, i to je to, neće on biti mnogo bolji nego juče, ni kada se "uigra", a za Tompsona grešite, biće odličan (osim ako ne ispadne neki nesporazum sa njim tipa Elton Braun, a nadam se da neće). Tompson nam je igrač sa najboljim šutem u ekipi, jes da nije neka konkurencija po tom pitanju. Mene najviše brine 16 promašenih bacanja od 31 izvedenog. To je katastrofalan podatak. Luka je najviše grešaka napravio jer nije imao muda da šutne za 3 kada je bio sam, nego je fintirao šut, pa išao na ulaz koji je skoro uvek završavao pasom iz skoka, u 90% slučajeva neuspešnim.
    Tejić će biti bitan igrač u rotaciji pod uslovom da stvarno Simon ostane kratkoročno, a da pojačanje koje će eventualno doći bude na pozicij 3. Ukoliko dovedemo četvorku što je možda konceptualno opravdano, jer smo tu objektivno najnekonkurentniji za EL, opet nećemo omogućiti napredak nijednog mladog igrača iz svog pogona, osim Rebića koji nažalost deluje kao limitiran igrač.
    Za Dangubu ne znam šta da mislim, ima fizikalije, šut mu je nepredvidiv (bolje reći loš, mada "ume i za 2, i za 3, i snažno do samog kraja"), uopšteno čini mi se da je bolje igrao u Megi nego sada posle odigrane sezone u EL, i odrađenih celih priprema sa reprezentacijom.
    Opet apropo kritika na Lukin, i Dangubin račun, oni maltene nisu imali odmor, pogotovo Luka koji je i prošlog leta bio sa reprezentacijom do samog kraja, pride je imao nehumanu minutažu većim delom sezone (stvarno je nemoguće održati konstantnu formu tokom 9-10 meseci), i bili su obojica bolesni prethodnih dana.
    Daj Bože da grešimo u vezi sa Mekelom, i da nas prijatno iznenadi, ali ne treba smetnuti sa uma da nam je on bio tek treći, četvrti pik za pleja, a nije slučajno tako bilo.
    Ne možemo ništa suditi na osnovu jedne traljavo odigrane takmičarske utakmice, i to protiv jednog od kandidata za fajnal 4 ABA lige. Podsetiću da smo prošle godine u prvoj utakmici, tokom prvog poluvremena gubili preko 10 razlike od Levskog, a znamo kako se završila sezona. Čini mi se da smo dosta slabiji nego lane, možda grešim. Sačekajmo.

10. . Podsetiću da smo prošle godine u prvoj utakmici, tokom prvog poluvremena gubili preko 10 razlike od Levskog

:O
    Zanimljiv podatak

Simon nema muda. Danguba nema muda. To se nikada nece promeniti zapamtite. Nikad od njih nece biti igraci.
    Mitrovic donekle ima muda ali nema fizikalije. Nikad od njega nece biti igrac.
    Tejic ima muda al nema mozak. Nema ni fizikalije. Isto ^
    Rebron ima muda, mozda i fizikajlije su u deficitu. Al zato moze za tri. Isto ^

Lazic mi je tu najkompletniji igrac i po meni je on trebao da bude kapiten, kakav Mitrovic, decko je nebitan totalno. Da znam da ume da postigne 20 pp i 10sk svako dobro njemu i njegovoj porodici nema sta, on je dabl dabl masina al koja malo malo pa trokira.

11. Sto nisi poneo naocare dusane? Ex e xexe

Da prozborim koju. Radonja juce rece da gudura nece u mzt i da je zbog deficita na 4 ispao iz 12.

Odigrali smo lose. Tacno se vidi da smo neuigrani jos uvek i da smo daleko od neke fine forme. Tompson jos uvek vuce povredu, a i fino ga je Radonja izribao kada je izasao. Nije se vracao vise. Mekel ne deluje kao kosarkas, ali ne bi dzabe isao u NBA. I to kratko sto je bio. Nije lud kao Vilijams, ali je bar neko ko ce biti konstantan i ko ne siluje.

Na centru cemo biti brutalni ove sezone. Nastic mi se nekako najvise dopada. Priblizava se mom omiljenom dvojcu Brancilo-Rebron.

Brancilo gospodin opet iz prikrajka resio. Mogao bi malo vise da dobija loptu u napadu. I da mu kazu da moze i on da prevodi loptu. Pa decko je igrao pleja u mladjim kategorijama. Rebic najzad malo pustio muda. Sutira kad je sam, siguran na lopti. Bice solidan plej. Glavni mi se jednom prilikom izvinio sto mi nije verovao za Lazica. Pseto bi mogao ove sezone za Rebica exexexe Jovic dosta napredovao i cini mi se da cemo i na kecu biti dosta dobri.

Mitar i danguba. Jebem li ga. Da li su muda nestala, ili sta im se desilo. Kanal teski. Jbm mu mater koliko je tesko sutnuti kad si sam. Usla, nije, teraj dalje. Sofo ce tek biti dobar. Nije jos 100%.

Simon. 4 driblina i promaseno kucanje. Tj dva, ali ovo drugo bilo pod faulom. Neka ga tu dok ne dodje Deson Tomas...

12. Kontam da delujem kao taksista koji je došao ovde nepozvan da priča, pa se svi tripuju šta sam se izložio hahah, nije problem i da pljujete ponekad. Ipak, pratim i ja pomalo (tačnije pratim kao nenormalan, ali nije to bitno), i obratite pažnju sledeći put na Mekela i levu ruku. Da je on neka sila u šutu ili odbrani, pa i da mu oprostim, ovako deluje kao promašaj. Doduše svakako mu treba dati šansu da se još utrenira, samo za sad ne obećava.

Za Simona vidim da se većina složila, tako da ću mu ubuduće samo nasumično kleti sve po redu, nema potrebe za objašnjavanjem.

Cirbesara je napredovao još na otvaranju i u skoku, ali i dalje ispada prilično glup u odbrani pika, bar mi se čini. Ako dođe taj Dešon Tomas i ako bude igrao išta slično kao u Barsi, to će biti bomba. Jović-Tompson-Lazić-Tomas-Cirbes. Sasvim solidna petorka.

13. Samo da napomenem da je Ljulj na nedavno održanom EP čuvao Parkera tako što mu je potpuno otvarao levu stranu...blam za nekoga ko slovi za jednog od najboljih plejeva na svetu, a možda i u istoriji. Možda je Mekel wannabe Parker.

14. Biće da je to u pitanju lol. Samo da i on ne sjebe zadnju ložu, da ga ne iskopira baš do kraja.

15. Neko je rekao "ovaj tim Zvezde je limitiran", blizu sam da se složim sa tim, nažalost. Prvo (na stranu pljuvanje i sve za Simona), apsolutno sam protiv kratkoročnih ugovora, još od Divca loooool. Nije to protiv Simona, po meni je i njemu bolje da je potpisao negde drugde god dana, nego da u decembru traži novi klub.

Ne znam šta je bilo sa Radonjom i mršavim Crnjom, gledao malo više od jedne četvrtine, jbg, al mislim da je crnjo sasvim solidan. Za Jovića sam baš pričao ortaku pred utakmicu da je u Kraljevu i sl. šurio, i da očekujem da šuri ove sezone. Mekel će biti konstantan, koliko daje, toliko daje, neće propadati ko u jarak, ni sipati po 40, bar mi se za sad ne čini tako.

O centrima sve najbolje, očekivano, kao i za Brančila.
    Podosta mi ide na kurac Danguba, igrač koga jedino ja ovde veličam, tj. jedino ja očekujem da će već jednom jebeno da prokine. Ne mora npr. ulaz da mu bude kreativan, ne mora prvi korak da mu bude brz ko recimo Jakin, ali jebeno možeš dva puta igrati 1na1 protiv igrača koji su mlađi od tebe. Ili imati poneku trojku, nešto. Nije košarka samo skok i zakucavanje jbg. Mislim da mu treba opaliti šamarčinu, da se prodrma.

Radonji sam jebao mamu na fantaziju već, što si jajara u pm. I zajebite to da je Simon igrač za 4, taman da je BOG na četvorci, neka. Bolje Apića bezezanja. Mada je on i zvanično valjda prebačen u FMP (nisam siguran).

Sve u svemu biće bolje siguran sam. Da li će biti dovoljno dobro za top16, to nisam siguran, ali sam siguran da će biti bolje. Plus, EL se igra u Pioniru, navijači šesti igrač, xe xe.

16. Evo i ja se slažem za Dangubu, ali baš doslovce

očekujem da će već jednom jebeno da prokine

Ako već ne zna ništa drugo, nek nauči par driblinga pa na ulaz, i kucaj svaku majstore (da parafraziram njegovog prethodnog trenera Miloja).

17. Glavni mi se jednom prilikom izvinio sto mi nije verovao za Lazica.

I opet se izvinjavam, kakva sam jajara bio nezvezdaška. Aco, ti možda sam sebe tumačiš kao poznavaoca, ali donostiti zaključke na osnovu jedne utakmice protiv "tradicionalno neugodnog rivala" u situciji u kojoj smo pobedili je pomalo bezze. Jasno se videlo koliko stvari štekaju sinoć ali sam uveren da će i uz prilično limitiranog Radonju sve ubrzo biti bolje. Nisam siguran koliko kako će funkcionisati evroligaška Zvezda, ali to nije ni bitno, pošto je prioritet "sledeća sezona".

18. Tomson je napravio 3 faula odmah i par akcija je zajebao. Pa je Radonja popizdeo. Koliko sam uspeo videti.

Mislim da je Apic u fmpu. Ne moze on na 4 nikako. Previse je spor. A vec imamo 3 centra. Simanic mozda visinom jeste 4, ali je cista trojka. Fali igrac tacno na 3/4 da pokrpi to.

Sve se nadam da ce doci Tomas ili tako neki ubica. Mozda do tad i Mitar proradi. Ili se jos vise ukanali. Jebem li ga.

Danguba nije los na lopti, ima skok sut koji niko ne moze da brani. Fali preciznost. Fizikalije da ne pominjem. Ali muda nema. Iako je dosta popravio na kraju prosle sezone. Ne koristi svoje prednosti. A ima ih. Mlad je, ima vremena za njega. Ali sada ocajno izgleda.

Koliko god nismo uigrani, juce je odbrana u drugom bila vrh. I preuzimanja i iskakanja, nigde nije skripalo. Sto je za pohvalu. A napadacke akcije ce doci kad Mekel odradi vise od 5 treninga.

A bice Mekel najboljo mozda od ovih pojacanja. A najbolji odnos cena-kvalitet ce biti Nastic.

Tanko delujemo, ali dobro ce nam doci ovih 5 meceva ovako nagurano.

19. Jbt što vi komplikujete.
    Ja ne znam šta je plej, trojke četvorke, šta je pik i ostala sranja, samo znam da će Ćoki napraviti dobar tim.
    Jbt onaj gledao levu ruku nekog igrača

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.