КК Црвена звезда

1. Stevane rekao mi Džonovanna četu da te pitam:
    Gdje da vidim indekse za fantazi, debitant sam jbg...

2. @azza

Aj bre ćuti debilu više. Potpuno promenjena ekipa, prvo kolo. Koliko godina imaš? Imaš 2o i kusur sigurno. Kontam da si svedočio, u raznim sportovima i ligama, desetinama i desetinama sporih startova sezona. Šta misliš o izvlačenju nekih zaključaka iz ovog nemalog iskustva? na primer zaključka da začepiš gubicu.

AKo imaš 15 godina sori.

3. Baš zato što imam 20 i kusur i pratim dosta dugo košarku, gotovo fanatično, i mogu da vidim neke stvari.

Nisam ja kriv ako iskažem svoje mišljenje da je Simon umobolan i da je tragedija to što igra umesto Gudurića, Mekel verovatno promašaj i Dangubić večiti talenat, a ti to ne možeš da podneseš.

Neće odjednom Simon da nauči da vodi loptu u polusezoni, a nije 30 godina pre toga, ili Dangubić da radi išta osim skoka kao i Mekel da šutira i koristi levi ulaz. Nije problem u neuigranosti pa da ja serem iz čista mira, problem je što ne znaju da igraju određeni igrači, i što je tim loše selektiran. Njihov maksimum nije visok, zajebi pravdanja tipa prvo je kolo i loš dan. Ko zna zna, a na to se vade gubitnici.

4. Simon je odvratna kosovarčuga to se jedino slažem, ali je košarkaški pristojan da bude druga opcija na svojoj poziciji u klubu koji ima novca kao Zvezda. Da je tu neka iskusna dobra trojka, bilo bi kul da Gudurić već od ove sezone igra, ali nije tu nego je Dangubić tako da bi i ja bacio Guduru na pozajmicu u nekog abaligaša, neće dečko ispariti, ima 20 godina. Šta plačete odma za mladim talentima lolo, totalno je nekako kod nas ta plačna atmosfera oko mladih igrača, to verovatno jer smo sirotinja pa se tolko zanimamo tim razvojem mladih igrača jer vrhunske seniore uglavnom ne gledamo u našim klubovima, pa smo mi kao rasadnik mladih talenata, sa akcentom na rasadnik, pa onda mnogo vodimo računa i šatro znamo o "rasađivanju"

Dangubić možda ne ide tempom koji su mu neki predviđali ali nisu svi mladi ljudi isti, možda je on od onih koji se razviju malo kasnije, sa 23, 24. Ima 22 valjda. Deluje mi kao ok momak koji prosto nema tu neku šmekerica kurčinela debilsku ambicioznost poput Bogdanovića i takođe nema hrtovsku energiju poput Blažiča. Takvim momcima mislim da treba poseban tip trenera, neki kul gospodin čovek koji će u njemu probuditi svest da može da jebe snažno. To svakako nije Radonja, koji mi prosto deluje kao čovek koji nema tu dimenziju da to uvidi, nikako ni Vujošević a nikako ni ti sa svojim besnim rentovima po vukajliji kako Mekel ne zna ništa osim desnog ulaza i kako nema šut i kako ga je Jaramaz uhapsio.

Svi igrači ovog tima znaju da igraju. TIm je po meni selektiran sasvim dobro i mislim da može i nijansu više od prošlogodišnjeg. Takođe mislim da bi uz harizmatičnijeg čoveka na klupi mogao da prođe i top 16, a da je to mogao i prošlogodišnji tim.

5. Dobar igrač nikad se ne može postati ako imaš 20 godina i ne možeš Simona jednog da istisneš iz postave. Ne mrzim ja čoveka što mi je ukrao metar placa, možda je on i najbolji lik na svetu, ali jednostavno nije ništa više od igrača zadatka da odigra odbranu kad starteru ne ide i ostatak vremena stoji u ćošku. Nikako ne zaslužuje da igra najviše minuta na svojoj poziciji i da pokušava da iskoči iz šablona kako u napadu tako i u odbrani. Niti ima znanja niti inteligencije za to. Bogdan koga si pomenuo je postao igrač kada je krenuo da igra pleja posle povrede Vestermana. Bjelica je igrač jer je svojevremeno Kari imao muda ga ga gura na pleja iako je ovaj 207cm visok.

Taj Dangubić ako i ima neke šanse, neće je videti s klupe iza Simona, jer nema energiju i bezobrazluk koji krasi najbolje šeste igrače. Istisnuti MVP-a prvenstva za mlade u nebitnoj utakmici zarad ograničenog tridesetogodišnjaka je po meni kriminal, i ja da sam vlasnik kluba trener bi mi odgovarao to veče.

Moje viđenje igrača koji "zna da igra" je biti potkovan u svim aspektima igre po malo barem, a isticati se u određenima(Mitrović, Lazić). Ili ako si u nekima ispod proseka, da u drugima razbijaš(Sofo, Cirbes). Ako si limitiran, moraš znati da jesi i tako se i ponašati, idealan primer Jović, ekstremno koristan za ekipu. Limitiran stranac kojeg plaćaš 320k godišnje po meni "ne zna" da igra, jer ne ispunjava svoju ulogu igrača koji pravi razliku. Tim je, ako ostane ovakav, daleko lošiji od prošlogodišnjeg.

6. jedino što ću ti odgovoriti je da jeste stvarno užas da simon ima najviše minuta na toj poziciji ali neće to sigurno tako biti ubuduće, ko zna šta mi ne znamo zašto je to tako bilo danas.
    a što se tiče ostalog ne mogu stvarno, vidim da si vrlo upućen u kompleksne stvari, ti si čovek sa odgovorima, videću da naučim nešto od tebe, samo mi reci koji si nik na b92 komentarima, pozz.

7. Što si Milojko Pantić care, ne piša po klubu svako ko nekad i kaže koju lošu o njemu. Ja sam ti pisao svoje razloge što mislim da je lošiji tim, i da moraju da se znaju neke uloge. Možda ja u svemu i grešim, ali zato i ne vodim klub.

Voleo bih da vidim zašto ti misliš da je bolje od prošlogodišnjeg i šta je to toliko dobro selektirano ove godine. Ali ako te mrzi, jebiga, svakako je lakše probati da spustiš nekog drugog komentarom ti numeš a ja umem.

8. Што се селекције тиче, остаје да се види. Можда овај Aмер који се чека и који би могао да покрије позиције 3 и 4 направи овај тим бољим и од прошлогодишњег и још конкурентнијим у ЕЛ (мада мени је глупо то упоређивање са прошлим тимом али ајде). За сада је очигледно да смо на петици одлично попуњени (Софо, Цирбла и Настић), као и на кецу (Мекел, Јовара, Реба). Можда је требало уместо Томпсона (не због квалитета, не знам још какав је играч) довести играча који би покривао 3 и 4 уместо 2 и 3 које Томпсон покрива и дати шансу на двојци Данги (који је по мени више бек него крило) и Гудури. Овако или за Гудуру или за Ребу неће бити места у 12 играча.
    Мекел, Јовара, Реба, Данга, Лазић, Томпсон, Гудура, ПОЈАЧАЊЕ, Теја, Митар, Цирбла, Софо, Настић = 13

9. jedno kolo a već imamo poznavaoce. mrš

10. To je trenutna selekcija o kojoj sam i ja pričao + pojačanje. I ja se slažem da jedno dobro pojačanje može povezati tim, možda i dovoljno za top 16. Ali je svakako moglo bolje. Za sad su samo dovedeni solidni igrači za najmanje moguće novca. Posebno ako karte opet idu gore, jer to nam je glavni "izvor prihoda" zar ne. lol

11. Ja sam bio poznavalac i u pripremama heh. Naučite razliku između davanja konstruktivnog mišljenja i pljuvanja nabijem vas na kurac takve imbecilne.

12. Aca prvi put bio na tekmi pa se razume

Ponasa se kao prov na temi o filmovima

13. Ne kontam kako je uspio izgraditi konstruktivno mišljenje na osnovu jedne tekme, koju smo inače dobili. Jednostavno, nije logično.
    Ni ja nisam zadovoljan igrom, ali, ako uzmem u obzir da smo ostali bez nosioca igre, da smo imali mali broj zajedničkih treninga u toku priprema, pa i veliki broj povrijeđenih igrača, a takođe smo igrali protiv ekipe koja igra opušteno, bez nekih imperativa i pritiska rezultata, sa mladim i talentovanim igračima, ekipe koju nismo razvaljivali i kad smo uigraniji bili, ja sam zadovoljan pobjedom.
    Očigledno je da Radonja nije htio početi sezonu porazom, pa nije nešto eksperimentisao. Dobili smo na mišiće i ovo je solidan početak sezone. Biće ovo sve bolje i bolje, čim se povrijeđeni oporave potpuno, siguran sam.
    Simon će biti tu 3 mjeseca, prinudno je rješenje, odradiće on svoj maksimum. Limitiran jeste, pa ne treba od njega očekivati čuda. Mekel je tu prekratko da bi pokazao šta sve može. Statistika mu je sasvim solidna i od njega očekujem da se pokaže kao pravo pojačanje. Isto to i Tompson. Sofo je odličan igrač, nema dileme tu, samo je pitanje hoće li ući u formu.
    Jbg, i meni je žao što Gudurić nije bio u timu, ali treba imati u vidu da je izuzetno mlad i da nije igrao jaču ligu od KLS-a. Potpisao je višegodišnji ugovor i, što se mene tiče, može na pozajmicu negdje gdje će imati minutažu. U nekog ABA ligaša, naravno.
    TOP16 ćemo teško dostići i da imamo bolju ekipu od ove, jer grupa je prejaka. Možda ako dođe neka crna zvijer na poziciju 4. Vidjećemo.
    Sve u svemu, prerano je za bilo kakve ocjene i zaključke.

14. Mora guduric da igra nemojte jebati

15. Sta pljujete azzu jbt, covek izneo svoje misljenje prve tekme sa kojim se ja uglavnom slazem.
    Isuvise je rano pricati o dometu ove ekipe, ali evidentno je da nam fali igrac na poziciji 4.
    Sve je lakse bilo prosle godine jer si imao dominantnog centra, koji ce izmisliti poene ili vratiti pas na otvoren sut.
    Moje misljenje o Dangubicu se i dalje ne menja. Odavno sam pricao da mi nije jasno sto ga ljudi pumpaju toliko. Sasvim limitiran igrac. Popizdim kad vidim kako se bezidejno nabija u igraca, daje pas iz skoka i ostale gluposti.
    Videcemo, ekipa ima potencijala, valjda ce biti sve okej.

16. За Гудуру сви на форум Ред Стар Инфо, да се најебемо миле мајке управи, ако га пошаљу на позајмицу. Овај Томпсон ми је више Демијан Фишбек него Ђенка. Можда грешим, можда и он има касније паљење као Ђенка прошле сезоне, али стварно нисам одушевљен њим.

Mekela sam baš pomno pratio jer mi se nije svideo na pripremama, pa reko baš da vidim da li grešim, i mislim da smo prdnuli u čabar tu.Dva metra prostora su celu utakmicu ostavljali ulevo, ali čovek jednostavno ne zna da vodi loptu levom rukom.

Вујанић мод. Он је увек ишао на десни улаз или је леви полагао десном руком.

ЕДИТ: Ако неко познаје кошарку, то је Стеван. Ако он каже да му се ово не свиђа, мислим на селекцију играча, значи да не ваља и немаш ти ту шта.

17. Nejkede nisam pljuvao acu samo sam primetio da se covek uziveo ko proviron u kjubrika

18. Hahahaa fendere steca usro fantazi mislim da ga precenjujes opasno

19. Nije brate, fantazi je merilo koliko ko zna o košarci realno

Inače, bio sam sinoć na utakmici i smorio se opasno, sudije su svirale svaki jebeni kontakt, milion prekida, utakmica trajala 100 sati. Možda su stvarno i bili faulovi, ali ja sam bio na vrhu pa sam jedva i igrače video lolo

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.