мекел да има кошаркашке перформансе блажиџа био би сасвим пристојан играч, са својим прегледом игре и интелигенцијом (не баш фантастичном ал све је боље од амебе из словеније) и блажиџевим шутем и брзином разбијао би
Симона треба држати баш због оваквих ствари, кад водиш 20 разлике против неких циганштура типа Грка, Турака, неких шпанских клошара, уведеш га у задњих 20 секунди и пустиш га да их запиша. Мислим да ништа није понижавајуће као Симон који ти ували тројку у задњој секунди.
Odvratni ste svi muka vas je citati na celu sa ovim lordom kiselo averidznosti azzom. hteo sam da dodjm malo da se rasprdamo na temu kosovarcuge simonovica ali sam se oladio kad sam vas video. mrs mamu vam jebem
Јебем ја Тадији све по списку. Који ми је требало да га стављам на фантазију...
Biće sila Tompson.
Ја мислим да би Цирбес пикен рол пеглао одлично чак и са Човићем у тандему. Сила играч.
Cirbesara je veći brat od Đenke, ned'lje mi.
Ako sad krene kurčenje, pa na 3 minuta prije kraja ovi levati smanje na pešes razlike, počinjem za Partizan navijati.
мекел да има кошаркашке перформансе блажиџа био би сасвим пристојан играч, са својим прегледом игре и интелигенцијом (не баш фантастичном ал све је боље од амебе из словеније) и блажиџевим шутем и брзином разбијао би
свакако недовољан за ел
Mekel je kerov kurac, lepo vam ja rekoh kad ste svi počeli da plačete.
ALI ŠTO JE CIRBES POSTAO IGRAČ, JU JU.
https://www.youtube.com/watch?v=-7wj9V6RmZc
GU DU RA.
Jović da igra umesto židova što više, oterati Simona govnjivom motkom i ako legne neki crnac na tri, biće to solidno.
Simon je tu da potvrdi pobjedu, ili ublaži poraz. Kad krene na ulaz, osjetim ljubav.
ISPRAVKA, tu je da ublaži prednost ili potvrdi poraz.
Jok, vidiš da bode kad je kurcu ćeif. Prepravio sam prednost u " pobjedu ".
Kažem ti. :D
Kakav cigan, nerealno.
погодио је сад 3 од 4
следећих шест текми неће дати ниједну
PSETO, JEL GUDURA OJEBO
HAHAHAHHAH
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ ЈЕБЕНИ СИМОН
Pogodio sve 3 na kraju kad je bilo nebitno. I još ovu poslednju, hahah kakav majstorski potez, noge bi mu slomio da igram protiv njega.
Симона треба држати баш због оваквих ствари, кад водиш 20 разлике против неких циганштура типа Грка, Турака, неких шпанских клошара, уведеш га у задњих 20 секунди и пустиш га да их запиша. Мислим да ништа није понижавајуће као Симон који ти ували тројку у задњој секунди.
Odvratni ste svi muka vas je citati na celu sa ovim lordom kiselo averidznosti azzom. hteo sam da dodjm malo da se rasprdamo na temu kosovarcuge simonovica ali sam se oladio kad sam vas video. mrs mamu vam jebem
ovo bi lagano budućnost još neuigranija od nas