Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ako ima neko da hoce kosarke sutra nek se javi fali jedan
Klasican primer nalozenog balavca. Takav sam i ja bio svojevremeno lolo, dok nisam shvatio da mi nije mesto medju maloumnicima i dilerima sa severa.
Shomy brt ti si iz Niša, bio si 4 puta na Marakani, 2 puta na istoku, jednom na jugu i jednom na severu. O čemu pričaš brt?
Eh...
I nisam iz Niša brt.
Ok
Ko jebe dilere, ne prodaju tebi drogu.
Ideš zbog kluba a ne zbog vodja, protivnika ili rezultata. Fazon debili govore što bi išo igraju sa Surdulicom nikakav fudbal nema poteza. Ko jebe to, bitna je podrška Zvezdi i zajebancija.
https://www.youtube.com/watch?v=RcziHbUgfb8
Pegla mi se kad vidim Sofoklisa na terenu. Može da da i 100 poena po tekmi odvratan mi je.
Što brate, meni baš gotivna glava. Još kad postavi blok, kao traktor da si parkirao.
Debeo je brt, odvratno debeo, ne lici na sportistu.
Јовић-Цирбес машина!
I Majk se malo razjačao, Simonoviću bih dao rč da nije ćelav
Ja bih mu razvalio rč da nije ovakav ćelav. nelol. Maik jeste malo jači i dosta je napredovao još krajem prošle sezone. Tompson će biti krajnje zajeban rekao bih.
Au sunce ti tri trojke preko Mekela primismo do sad, i jednom napravio faul na šutu za tri. A taman je dobro krenuo u napadu bio. Brže priđi igraču, nisi visok kao Bobiša pa da se gegaš.
Јебени Симоновић, не могу да га гледам, мука ми је кад крене у продор.
Sofo komendija. Kakva gužčetina, suncetenejebalo!
Inače, očigledna je neuigranost. Tompson će jebati keve. Neće nas u EL nadimati.
Ja sam prošlu utakmicu toliko ispizdeo zbog Simona da sam sebi zabranio da se nerviram oko toga više.
Au Tadije Rej Alena.
овај томпсон курчина обична никад ништа неће урадити
запамтите овај пост пичке