КК Црвена звезда

1. Sviđa mi se kako Pseto zrači optimizmom. Mada ovo jeste realna opcija.

2. Još ostaje žal za pobedom. Al dobra tekma.

3. http://mondo.rs/a862863/Sport/Kosarka/Gal-Mekel-tuzio-Crvenu-zvezdu.html

Izraelac od kluba sa Malog Kalemgdana traži da mu se u roku od 72 sata isplate sva dugovanja ili će, prema ugovoru, kako se navodi, igrač moći da napusti crveno-bele bez obeštećenja i potpiše za novi klub.

Hahaha, eto garant će mu isplatiti. Mada, ovo mi je nerealno da se nalazi u ugovoru.

4. Mamaru mu jebem treba mu ruku izlomiti pa taman da ide na paraolimpijadu.

5. ако стварно прима 50к месечно, добре ћете паре зарадити од раскида уговора.

6. Ove godine opako zarađujemo.

7. Jeste li vi ove godine doveli ijednog igrača a da mu Miško nije bio menažer?

Hm.

8. зар постоји такав играч?

9. Ja ne znam ni šta je problem tu.

10. E da, kojom mađijom je Miško menadžer Milerov, ako lik nije imao veze sa Evropom do prošle godine? Ja nisam sasvim dobro ni upućen u menadžerske poslove, nemojte se zakidati, samo pitam. :)

11. Brate, kad je Pekmenu menadžer z NBA, kontam da mu se Ameri sami nude.

12. Jbt cima se za 150 dolara. Koji jevrej..

13. Pa kad coki ne zna.

Evo Bezbradica oce da predje u Zrinjski al ne moze dok ne dobije papire iz KKP.
    On im oprostio pola duga a KKP trazi da im oprosti sve da bi mu dali papire.

#transparentno #poslovanje #pomirenje

Vidi se da izlazimo na zvezdin put, dogodine u ABA LIZI

14. Jesi ovo namerno propustio, da širiš laži i prosipaš demagogiju, a?

https://mobile.twitter.com/RoeyGladstone/status/683964565252653056

15. matori pa to je cuvena BAT klauzula po kojoj su igraci slobodni da promene sredinu ako ih ne platis vise od 3 meseca. To ne znaci da se dug zaboravlja. PA tom logikom KKP ne bi bio duzan ni evra lol

16. Ćoki legenda, po ugovoru ako ne plati tri plate, Jevrej je slobodan igrač, ne treba obeštećenje.

Ćoki dobrica ne tera igrače iz kluba nego ih poklanja.

17. Kakav je maher Čović jbt. Dajte neku jaču reč, Legendu je već prerastao!

18. Koliko smo bezidejni, bez neke motivacije. Dobija ovo Cedevita sa pola gasa ako se neko ne probudi.

A i treba da gubimo, muka mi je od govnjara koji dolaze na EL a bojkotuju ABA ligu. Nek puše kurac, ovo je sramota.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.