Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
kinzi je mackica malena ju ju ju
neko reko simon kapiten?
Brate ja bih Rasnom dao da bude vođa navijača a ovu bagru bi pohapsio.
Evo iskreno ne gleda mi se tekma sa ovakvim tribinama.
ne kapiras da je na tribinama grupa gradjana?
Pa o tome pricam jebem te tuko.
Ne znam da l' je do sad kinzi bolji u odbrani ili u napadu. Klasa je i dalje, nema šta.
Vodimo 4 razlike, a tek treba gudurić da uđe!
mislio sam da mislis da ima organizovanog navijanja ali da je lose(sto se na kosarci desava/lo)
evo brata gudure sad ce biti jebani kroati
edit: eto odma asistencije i faula gudure, bitno da je show lolo
hahahahaha coa slicno razmisljamo i za kinzija i za guduru
U areni je kerov kurac navijanje jer tu dodju fensi ljudi kojima je hladno na marakani a oće neku sliku sa Zvezdine utakmice da okače na instagram.
ali brate kad kinzi i kvinsi skoce na rampu auuuuuuuuu dje ces sve te nejebalo
rasni debilcino igra se u pioniru
Samo se za simona ne slažemo nikako, mada ovde jeste povukao kad smo gubili 6 razlike, nema šta. :)
Glupane ja pricam kad ima organizovano, a sad nema organizovano jer je bojkot, tj. klub ne placa za ABA ligu.
simon moj brat kosovar igra ove sezone kao da je kari
glupane hahahahahahhahaha
ŠTIMARA PIJE MULTIVITU SAMO SIGURAN SAM I NE KUPUJE U IDEI.
Petorka Micić, Dangubić, Kinzi, Miler i Štimara.
Jebači.
Kako da gledam jebenu arenu preko androida?
Evo za Mekela, ako trazi 150k za 5 meseci, to je 30k mesečno. Ali ako se odbiju bonusi za top16 i ova trening kompenzacija, znaci da mu je plata nekih 20k mesečno. Koliko je i rekao Legenda.