Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ЈЕБИ ЏОНИЈААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
ЈЕБИ КРАГУЈЕВЦААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
ЈЕБИ ЋАПИНААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
Pu!
Jebiga, navijao sam za Radnički svakako. Sigurno ga više gotivim od vas.
Čestitam na pobedi i vidimo se u finalu. Neću sad ovde da vam pišem kako ćemo vas jebati, jer će se otvoriti ona tema, pa ću tamo, pošto nije u redu ovde da serem.
koliko sere ovu zvezdu
џони, видимо се на вашој теми :3
Pa-pa Džoni, čujemo se večeras
ИМАЛИ СМО ВИШЕ СРЕЋЕ НЕГО ХРАБРОСТИ, АЛИ КО ГА ЈЕБЕ
ЗВЕ ЗДА ООООООООООООООООООООООООО!
TAKO SE OSVAJAJU TITULE!!!
Рутински до Евролиге. Сад мало одмора па да освојимо ово са пола снаге.
ЈЕБЕНО!!!
http://www.youtube.com/watch?v=XoylgeKO4jg
Јеботе, ја на минут до краја одем да серем, дуго сам трпео и више нисам мого. Живци ми у курцу, реко готово је ово. Седим тамо и чујем цимера како се дере ДАЛ СИ РЕАЛАН, реко опет је Ракоч решио текму. Вратим се у собу, таман овај коментатор каже крај, ја да уватим она врата да их завалим тако да шарке спадну, кад овај каже ЗВЕЗДА У ФИНАЛУ. И ту ја седнем на столицу, зинем и гледам минут у екран. Само сам питао "како?" Јебо те леб, и даље не схватам како су ови балвани преокренули. Што нас је усрало, усрало, зна се кога хоће срећа у финалу годинама уназад.
И да, најебем се миле мајке целој постави у пичку шугаву да им се најебем, да не кажете сад да ћу да их хвалим само зато што су победили некако. Посерем им се по главама шупљим, онако глупе одлуке нисам гледао ни на трећелигашким утакмицама. Ракочевића ако икад видим, пљунућу му у носину ону орловску. Радивојевићу исто.
JEBI DINKIĆE!!!
Jebaču kako možeš odma posle pobede da crniš tako? ko da ti nije drago što smo ih dobili
Ја сам 2 минута пре краја пустио неку игрицу на фејсу. Нисам имао више живаца, а онда сам прво ушао на форум да видим шта се десило, нисам смео прво тв да пустим, да се не шлогирам ако још није готово.
Иначе, риспект за Радоњића, на конференцији за штампу се захвалио Вукоичићу.
Pošto smatram da nismo favorit u finalu koja god od Igokea da nam padne, plaši me ovo
http://www.sportske.net/vest/kosarka/aba-samo-sampion-sa-b-licencom-siguran-za-el-125516.html
Габрило, ти им ниси јебо мајку све до тих последњих бацања? Ај пали.
Јебо вам бог матер неспособну, умало ми срце стаде
ЕВРО ЛИГА
Jesam , naravno, al slavi malo sad pobedu bice vremena za pljuvanje.
Аудиторе, то су ови из евролиге правили себи одступницу ако Игокеа или Раднички уђу у финале. Видиш да их неће ко Хитлер јевреја за зета.
koliko sere ovu zvezdu
Ajde pali sa teme, molim te. I ponesi svoju fotografiju diskutabilnih seksualnih sklonosti sa sobom. Ovde se priča o Zvezdi i basketu.