Ono sta su meni ispricali pojedini ljudi jeste da se trazi mesto za Hrvate. To znaci da je samo pobednik (pod uslovom da ne bude Igokea) siguran ucesnik. Ja ocekujem da se Partizanu omoguci sigurno ucesce zbog rezultata i ostalog, ali ne bih imao nista protiv da FMP takodje igra, to je dva srpska predstavnika.
Ma ko da je bitno... meni ta Evroliga malo i dosadila, kad budu imali tim za napad na titulu, pa cu gledati ponovo... ej svaki cetvrtak rezervisan godinama. Dosadno.
Inace, salu na stranu, drago mi je da konacno, ajde da kazemo Zvezda ide u El. Mozda. Otac, stric, mnogo prijatelja su mi zvezdasi i malo mi nedostaje to peckanje. Valjda ce se plasirati.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
ЈЕБОООООООООООО ВАМ ПАС МАТЕР ЈЕБО ВАМ ПАС МАТЕЕЕЕЕЕЕЕЕР
Честитао бих вечитом ривалу пласман у Евролигу после деценију и више паузе. Под условом да оне лопурде из ЕЛ нису још нешто смислили, неки нови услов.
Хоћете ми објаснити, идемо ли ми сигурно у групну фазу Евролиге и са другим местом или морамо да играмо квалификације?
Nije sigurno, zavisi od drugih liga i šampiona sa A licencom (mi imamo B). Samo ako osvojimo idemo sigurno.
Ето, шта онда ови новинари једу говна да смо у Евролиги?
Imamo sigurne kvalifikacije. Ma da mi osvojimo to da ne razmišljamo.
Курац да освојимо ако буду овако играли.
Sve se nadam da su se kao opustili, da će da budu ozbiljniji u finalu.
Opustili se oni već 4,5 utakmica :)
Ko god prođe iz drugog polufinala biće favorit u finalu
Надам се и ја, од овога данас тешко да може горе. Имали смо среће једном фала курцу.
Ма курац, немају игру. Неће ни у финалу бити ишта бољи. Једино ако Ракоча просере, а вала је ред више.
Samo da se razigra Nelson i da prestanu lopte da ispadaju i biće bolje. (Šta ću kacam optimista)
Ono sta su meni ispricali pojedini ljudi jeste da se trazi mesto za Hrvate. To znaci da je samo pobednik (pod uslovom da ne bude Igokea) siguran ucesnik. Ja ocekujem da se Partizanu omoguci sigurno ucesce zbog rezultata i ostalog, ali ne bih imao nista protiv da FMP takodje igra, to je dva srpska predstavnika.
Не вреди, народе, и да будемо близу победе опет ће усташе дати са пола терена у последњој секунди. Мора њих да усере па да јебе рак рака.
Ma ko da je bitno... meni ta Evroliga malo i dosadila, kad budu imali tim za napad na titulu, pa cu gledati ponovo... ej svaki cetvrtak rezervisan godinama. Dosadno.
http://www.youtube.com/watch?v=MIcAh1b1On4
http://blog.radikal.com.tr/Blogs/2012/12/16/euroleague-230-2B24-1DF0-43BB.jpg
Људи, ваљало би да вечерас узвратимо посету гробошима на њиховој теми, види шта их је овде.
Jasta brate, malo podjebavanja nije na odmet.
Inace, salu na stranu, drago mi je da konacno, ajde da kazemo Zvezda ide u El. Mozda. Otac, stric, mnogo prijatelja su mi zvezdasi i malo mi nedostaje to peckanje. Valjda ce se plasirati.
Лудница би била да Игокеа уђе у финале и одобре јој да игра евролигу лолололо
Na osnovu regularnog dela prvenstva i zaslužili su. Pošteno su nas umlatili.