КК Црвена звезда

1. DOBILA ZVEDAAAA TOOOOOOO!!!221

2. JEBAĆEMO EVROLIGE!!!

3. Bilježimo konstantan pad forme od finala kupa. Ovo danas je bila jebena sreća. Dobro, ne smeta mi što nas je pogledala, ali ovo nije dobro nikako...

4. јебаћемо гробаре лудаке у суботу... а следеће сезоне...
    http://fotkica.com/imgs3/1_677977020_Untitled_1.jpg

5. Ma ne znaju više ni oni sami. A pazi logiku da šampion Španije ima tu B licencu. Idemo da osvojimo pa da ne razmišljamo.

6. Ovakve vesti iz dana u dan dokazuju koliko je naše novinarstvo na niskim granama, neko ispkopa činjenice koje se znaju već i nisu od juče i onda svi siluju jedno te isto, samo c/p a pojma nemaju o čemu pišu.

Elem, cigani, čestitam na plasmanu u EL.

7. Који пласман, видиш да јајаре стално мењају правила.

8. фала комшо, јебаћемо вас сутра!

9. To je ono što sam okačio i ja juče, ali čisto sumnjam da će baš svi timovi sa A licencom da ga ispuše, mada opet, ne treba se radovati dok se ili ne osvoji Evroliga, ili dok se sva ta prvenstva ne završe.

Pokušao sam sinoć da navijam za Igokeu ali ne vredi, draže mi je da imamo 2 tima u Evroligi nego da Partizan izgubi. Ćeraćemo se sutra pa dogodine u finalu fajnal fora Evrolige lololololo. Samo da zamenimo ove crnce za neke bolje crnce i dovedemo Miličića i Radmanovića i kraj, Evroliga je naša.

10. Треба имати доста пара за то планинарење, у супротном ћемо у Евролиги (ако нам уопште буду дали да играмо) бити топовско месо.

11. SAMHAiiiN пре 12 минута
    Који је дебил овај Мута... лош тренер и и још гори човека... шта је било са Беочином, смраду? Он нашао неком да паметује...

Самхаин вероватно прати тему... САМХ, НАПУНИЋЕМО ИХ СУТРА КО СИНАН ТАШМАЈДАН!

12. Нек нам је са срећом ал мислим да ћемо изгубити 7 до 10 поена разлике.

13. Мислим да ће оба тима у евролигу, то су челници тог такмичења и намештли све време.

Партизан делује уиграније, компактније, са јасним циљем у сваком нападу. Ми немамо ништа од тога, али имамо доста искусних играча а Партизан не. Целе сезоне су губили одлучујуће утакмице тако ће и ову. Нису могли да сазру за овако кратко време.

Биће егал две четвртине па их разваљујемо у трећој и онда се мало погубимо у четвртој али добијамо са 6 разлике.

14. ЈЕБЕМ ТИ МУТО МАЈКУ У ПИЧКУ БАШ!
    ПИЧКА МУ МАТЕРИНА, ЗНА ДА ЋУТИ КАД МУ ДАЈУ ДВАЈЕС ИЉАДА ЕВРА МЕСЕЧНО ВАН УГОВОРА ДА МУ ПОКРИЈУ КОЦКАРСКЕ ДУГОВЕ И ДА ПЛАЋА ОВЕ ЊЕГОВЕ КУРВЕ.

15. http://www.dodaj.rs/f/3G/e6/Dhgxf9I/muta.jpg
    Ko jel on? Ma deeeee...

Inače, mislim da je dobro što je paćo onako dobro šutirao za tri, ne verujem da će da ih kenja dve utakmice za redom (daj Bože da sam u pravu), gledao sam utakmicu, kad god je mogla da se vrati Igokea grešila je, a paćo davao trojke za trojkom. Mislim da Igokea nije pružila onakvu igru kakvu je trebala, i kakvu zna da pruži. Dodika sam čak video na terenu sa igračima pred tekmu, što neam pojma. Valjda voli da se gubi po terenu. Ne bi me čudilo ni da su ih namerno pustili.

16. Ja ne mogu da verujem da još ima ljudi koji veruju da je Igokea juče pustila Partizan.

17. Šta te tu čudi mlato pa do f4 EL smo tako stigli :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.