Jedna vest i za crno-beli polusvet pošto znam da češće svraćaju na ovu temu nego na onu drugu - Nolan Smit okačio patike o klin i vratio se na Djuk gde će biti trener. Nolan je bio 21. pik na draftu, ima 27 godina i po igračkoj karijeri će ga pamtiti samo rodbina, GM Portlanda i crno beli treš romantičari.
Ma daj šta ste skočili po Vasi, igra manje lošu odbranu od Tea hehehe.
Jedino u njemu od svih srpskih plejeva, vidim delimičnog Teovog naslednika. Ima taj mangupski nastup, što bi se reklo pozitivnu sportsku drskost.
Pljujete ga i za pikenrol, a on je tu svakako bolji od Jovića...Obratite pažnju kada su zajedno na parketu Štimac i Vasa (priznajem jeziva kombinacija) koliko ga puta Vasa bukvalno spoji sa košem.
Da ne pričam da je pre MVilla, i Vasa i te kako umeo da iskoristi Bobija (u MeZi), doduše umeo je to i Stefan Marković (samo Nelson nije).
Ako bismo pogledali indeks korisnosti (koji naravno vrlo često nije pouzdano merilo) protiv Partizana, sada ne mogu da nađem, ali Kinzi, Cirbes i Vasa su imali najveće indekse (rekao bih preko 20).
Naravno da je u krizi, karijera mu je usporena što zbog povreda, što zbog jednoipogodišnjeg "pušenja klupe" kod Karija, jbg Vasa je sada lošiji nego dok je bio u Megi, ali ja i dalje verujem u njega, iako mi je 100 puta pokidao živce kada mu ispadne lopta pri vođenju i sl.
Stvarno šta je s čovekom, nema ga?
ребић је једном покушао да пренесе лопту преко центра игралишта
покушао
Danas gledao snimak. Da sam gledao uživo kad je Milutinović zakucao posle ofanzivnog skoka i ložio se baš dosta jako polupao bih tv tad sig
http://i.imgur.com/M8ayZAe.gifv
ESAM REKO
http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=1457#post_3442710
Trabzon raskida ugovor sa Tompsonom, a danas mu je i brat otpušten iz Golden Stejta. Tužan dan za familiju Perković.
Hahahahahaha
Jedna vest i za crno-beli polusvet pošto znam da češće svraćaju na ovu temu nego na onu drugu - Nolan Smit okačio patike o klin i vratio se na Djuk gde će biti trener. Nolan je bio 21. pik na draftu, ima 27 godina i po igračkoj karijeri će ga pamtiti samo rodbina, GM Portlanda i crno beli treš romantičari.
Šteta, nada sam se da će Ćoki da ga dovede kod nas makar polusezonu da odigra. Koje bi to pišanje po groblju bilo.
Klošari iz Blica rade o glavi i Radonji...
http://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/uprava-zvezde-ogorcena-posle-nisa-radonjic-gubi-poverenje/qxz4bm4
ТО
ахаахаххахахахаАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХХА
Baš su vickasti.
EDIT: Jović počeo da trenira, ohrabrujuća vest pred Vršac.
To nije ohrabrujuca vest nego ako jovic ne bude igrao mozemo samo da se slozimo da im popusimo kurac
Jebeno tele vasa micic ko sve nece biti kosarkas danas straaaaasno
Ma daj šta ste skočili po Vasi, igra manje lošu odbranu od Tea hehehe.
Jedino u njemu od svih srpskih plejeva, vidim delimičnog Teovog naslednika. Ima taj mangupski nastup, što bi se reklo pozitivnu sportsku drskost.
Pljujete ga i za pikenrol, a on je tu svakako bolji od Jovića...Obratite pažnju kada su zajedno na parketu Štimac i Vasa (priznajem jeziva kombinacija) koliko ga puta Vasa bukvalno spoji sa košem.
Da ne pričam da je pre MVilla, i Vasa i te kako umeo da iskoristi Bobija (u MeZi), doduše umeo je to i Stefan Marković (samo Nelson nije).
Ako bismo pogledali indeks korisnosti (koji naravno vrlo često nije pouzdano merilo) protiv Partizana, sada ne mogu da nađem, ali Kinzi, Cirbes i Vasa su imali najveće indekse (rekao bih preko 20).
Naravno da je u krizi, karijera mu je usporena što zbog povreda, što zbog jednoipogodišnjeg "pušenja klupe" kod Karija, jbg Vasa je sada lošiji nego dok je bio u Megi, ali ja i dalje verujem u njega, iako mi je 100 puta pokidao živce kada mu ispadne lopta pri vođenju i sl.
Ako vasa ikad bude bio pola tea ja prestajem da gledam kosarku eto
Previše voliš košarku da bi ispunio taj zavet...
И ја мислим да Мицић још увек има неку шансу да постане озбиљан играч, али не желим ни да замишљам какав би био остатак сезоне без Јовића.
Иначе, Пао после Хејнса, довео још двојицу Американаца.
Hanter u ekipu Aleksandra Đorđevića dolazi iz Razvojne NBA lige, gde je za Reno Bighornse prosečno beležio 21,8 poena i 11,3 skoka.
On je potpisao ugovor do kraja sezone i biće drugo pojačanje Panatinaikosa u Top16 fazi Evrolige, posle Eliota Vilijamsa.
Претпостављам да ће са овим Хантером добити чврстину у рекету и да би меч код нас могао бити зајебанији него што је био у Атини.
Užasno mi ide na kurac kad Miler uzme da solira, a prije toga 5 izgubljenih, i ništa nije uradio. Ali on ima kredit eeee