КК Црвена звезда

1. Setite se Vase sa svetskog za mlade 2013. kad je igrao protiv Pejtona, Smarta etc. Prerano otpisujete dečka. Jedini problem su ta kolena, kažu da ga je povreda ubila psihički. Voleo bih da prevaziđe to, pa da ga vidimo sledeće sezone. Setite se Jovića kad je došao. Micić je talentovaniji u svakom aspektu.

2. Upravi Zvezde, naviknutoj na uspehe

Ja bolji vic nisam čuo odavno

3. Nije opravdano pljuvanje po miciću, sve je jasno, em se tek vraća u formu, em je doveden kao bekap plej, em je od skora u ekipi, ne može on imati saradnju s cirbesom kao jović tako brzo, treba vremena, to je jasno.

Relativno je pouzdan na šutu za tri, ima sasvim solidnih 8/18 u EL, bacanja isto tako, kreativan je sasvim dovoljno, ima mnogo prostora za napredak, dobro čita igru i koristi prostor kad cirbes odradi posao, sarađuje dobro sa štimcem (što je i logično jbg).
    Istina da je nesigurniji na lopti pri jakom presingu i da je prečesto bušan u odbrani, al' ne možemo očekivati da na pleju imamo rodrigeza i satoranskog jbg, sasvim pristojno on odradi svoju ulogu kad je jović tu.
    Nije (još uvek) za prvog pleja, al' mislim da on ostaje i dogodine što je povoljno jako, verovatno ćemo ostati bez jovića, em naš, em će biti uigran s ekipom, em će do tad da se razigra dok zaboravi na povredu. Uostalom, ne može ni uvek da se igra onakav presing kao što je partizan igrao.
    A s druge strane, imaće on još dobrih partija kao protiv cedevite kad je odlično nadoknadio izostanak jovića, ni lokomotiva, ni darušafaka ni cedevita nemaju igrače koji će da ga "grizu" kao cvetković i vilson.

4. Pa stvarno ste govna od navijača, takvi kao vi će sutra da pljunu po laziću, ili ne daj bože po simonu, daleko bilo.

xD

5. Ali da, ako ne bude jović spreman za efes, možemo samo da prihvatimo da im popušimo kurac.

6. Jović je spreman. Osamdeseti put.

7. beni

Setite se Vase sa svetskog za mlade 2013. kad je igrao protiv Pejtona, Smarta etc. Prerano otpisujete dečka. Jedini problem su ta kolena, kažu da ga je povreda ubila psihički. Voleo bih da prevaziđe to, pa da ga vidimo sledeće sezone. Setite se Jovića kad je došao. Micić je talentovaniji u svakom aspektu.

Upravo u toj finalnoj utakmici ih je par puta napravio majumunima da nisu znali gde je lopta...slično kao Teo u finalu SP 2014.
    Vasa je bio ubedljivo najbolji naš igrač na tom prvenstvu, jedini koji je delimično mogao da mu prismrdi po kvalitetu je bio Nikola Janković (sada igrač Mege), meni se svideo i Pot pre svega zbog odgovornosti u igri i tzv. hladne glave (Vasa i on, kao Teo i Tepić nekada), kakav Jovan Novak i ostalo pomoćno osoblje...

8. Nema od njega nista, ja vam kazem. Ni od njega ni od rebrona(jedna od vecih gluposti koje sam ikad cuo je ovo rebron)

9. Meni kod njega najviše smeta ta odbrana. Nije da se ne trudi, ali mi se čini da baš odskače kvalitetom od ostalih igrača Zvezde na spoljnim pozicijama. Jović, Kinzi, Danguba, Ogavna Kosovarčina, Lazić - svi igraju odličnu odbranu, a on, jbg, nije na tom nivou. Ali opet kažem, vidi se da nije zbog nedostatka truda. Mada kad vidim koliko Milera nekad apsolutno boli kurac da igra odbranu, svi ostali postaju nebitni. A kad hoće, može da bude jedan od boljih odbrambenih igrača (Miler, naravno).

A Vasa u napadu ima nekad dosta duge periode kad ga ne vidiš uopšte. Nit organizuje akcije, nit prenosi loptu (naročito ako je Gudura tad sa njim na parketu), nit je neka prevelika opasnost na šutu da sad moraš sve vreme da budeš uz njega. Ali mislim da je to više do taktičkih zamisli mastermajnda Radonje nego do samog Micića. Kad mora, uključen je u akcije i ne bih se baš složio da je bolji u pick n roll-u od Jovića (odnosno ne bih se nikako složio), ali je skroz dobar. Za igrača rotacije koji igra 10-15 minuta, mislim da je na jako visokom nivou. I još je jako mlad, što bi trebalo da znači da će samo još više napredovati u budućnosti.

Ne zamerite na ovim kilometarskim postovima, ali propustim dosta rasprava i analiza, pa hoću sve odjednom da napišem.

S poštovanjem,
    lečki mrav

10. Lečki mrave, analiziraj malo bolje NBA igrače, neki i gubimo pare prateći te.

11. Haha a jbg, teško da će ovo moje baš redovno da dolazi, stavim po 5 igrača, ipak je to kvota preko 20. A rekoh već nekome, pogodio sam 9 od poslednjih 10 igrača pred all star, tako da ću verovatno sad da promašujem neko vreme. Ali sve to na stranu, potrudiću se više, naravno.

12. Ma ok, ja ionako igram dvojicu. Sinoć sam se zajebo što nisam opičio odreda.

13. mrave, od ovih spoljnih što si naveo, odličnu odbanu igraju lazić i simon zna da odigra, pogotovo protiv fizički jačih. ovi ostali, pogotovo danga, igraju agresivno, što ne znači automatski da su odlični. micić nije toliko loš, ne moraju da ga pokrivaju saigrači. e sad, to što on ne napda loptu ko besan pas, pa jbg, nije to neophodno. ispade sad da je bušan kurac

14. Ne ispade nego jeste busan kurac

15. MEKELE VRATI SE SVE TI JE OPROSTENO

16. Nisam video goreg pleja u zvezdi jos od jeretina(fmp included)

17. pseto, poješćeš svoj kurac kao blagoja što ga je poijo da tako kažemo

18. Zaboravljate da ne gresim u procenama mogucnoati i potencijala igraca

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.