КК Црвена звезда

1. e ako igra jovic onda je micic samo polutele nije bas tele

2. odmarao kinzi bre nemoj se lozite mora da grize i za sebe i za brancila protiv dvoglavog arapina

3. Hahahah micić pola teleta, ide po terenu i pada xDDDDD

4. Igraće jović, bez brige, samo ne znam koji će nam kurac i on kad će veseli i judo da nam spakuju 30 poena zajedno pod košem.

A s druge strane, teško je jedan tim dobiti četiri puta u sezoni, ima nade!

5. Pre da je Rebron taj koji pada...

6. Екпе Јудо би био одличан избор за улогу кентаура.

7. Mislim da je rešenje za Veselog ono što je Partizan uradio u kupu. Fauliraj centra koliko god možeš, izbaci ga iz ritma, uvedi ga u nervozu...neće sudija baš sve da svira...Povedi sve visoke igrače i udri i onako kurcu ne služe, samo mašu peškirima.

8. Па реално, Тејић је бар у прављењу фауловао показао квалитет, ако су остални аспекти упитни.

9. Odlična taktika, ispuniš bonus na veselom u prva dva minuta svake četvrtine, i onda gotovo svaki put kad takneš bogdanovića, diksona, datomea, slukasa ili judoa pokloniš dva poena ili igraš daleko laganije i izgubiš 122:64, ali makar je veseli zaustavljen!
    Druga je stvar što će on da sabere bar osam poena direktno iz ofanzivnog skoka, jer ako je džouns onomad pokupio bar pet-šest ofanzivnih, veseli će da ima deset, s obzirom na to kako gradimo reket ponekad.

10. A i veseli će baš da se smori ako bude šutirao bacanja fazon 2/8 usled nervoze, kao da je inače bolji.

11. Ok, tvoje mišljenje. Ali, reci mi, da li si nekad igrao košarku, 5na5? Znaš li koliko jebe psihu kad te neko štipka, stiska, udara, nabija laktove? A ako ekipa izgubi sigurnost pod košem, može da izgubi utakmicu jer jebi ga, ne mora da ih krene šut koji je i ovako relativna stvar. Sam Fener je podložan tome. To je opet, samo teorija, ali legitiman način da pokušaš da usporiš ritam utakmice i odigraš na manji broj poena.

12. ti se baš razumeš u košarku

13. veseli uzme 2 miliona godisnje smeta mu kada ga neko stipka u reketu xDD

14. Ok, svako ima svoje mišljenje. Po tom principu ih je Strazbur dobio jer ih je isterao iz reketa. Ako Dangubić zatvori Dixona kao Ertela prošle nedelje, mislim da možemo da se nadamo.

15. Pre sam za to da nastic odigra prvu cetvrtinu pa da od druge kad budu vodili 20 razlike krenemo 5 na 3

16. Kad sam prvi put gledao Nastića pomislio sam da je pandan onoj izbjeglici iz Afrike koji je prevarama došao do Premijer lige.

17. SKANDALOZNO: Staniji prete ubistvom

PROLUPAO: Zasto lazes Pajticu

HAOS NA FARMI Kristina napala Nemanju, preti mu tužbom!

(FOTO) KAD JE CECA BILA CVETAK! Pevačica podsetila kako je izgledala pre 20 godina!

IBANJEZ: Voleo bih sa Zvezdom u Ligu šampiona

MIHAJLOVIĆ: Ja glasam za Vučića!

Kolumna: Filip David moze da ga blajvi (d)

18. хаха слепче, да ти вољени клуб не најебава због циганске власти никад не би приметио у коликим је говнима земља

19. Nije mogao ranije da primeti, opsluživao je strankinje po Novreškoj, Švedskoj i zemljama Beneluksa, treba sve to postići.

20. Opsluživao je i strance.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.