КК Црвена звезда

1. Kace samo setim eh...

2. Pseto napadao Micića, evo čovek pokazao šta zna;

Brt mislio sam da ne igra jovic i da vasilije mali blagoteleci mora da odigra neki kurac ako kanimo pobijediti pa ga je neko morao pljuvati jako. Samo da napomenem da svakako mislim da je tele ali ne bas toliko koliko sam ga pljuvao ovde. Sad neko vrv moze reci ps jede govna popisao ga micic ali ja pred fener pljujem milera a vi kako hocete.

3. Samo da vam kažem da smo bez Luke slabiji 30 posto pod košem. Kad bi njega imali i fenerbahče bi bilo u dometu. Sa njim i Jovicem zdravim daj bilo kog osim cska

4. Губимо од цедевите не идете у плеј оф позз

5. zna li se šta u vezi Jovićeve nove povrede?

6. Kažu da je leva šaka u pitanju.

7. pa kako sad da pobijedimo fenerbahce u fenerbahceu?

8. Hekujemo Veselog i pustimo Dangubića na Dixona i odmah 25 poena manje :)

9. kako kako, pa micić je zdrav

10. micic je tele jedno najobicnije jebo ga i onaj sto ga poslao i onaj sto ga doveo

11. e bice komendija kad izgubimo od krke sada lol

12. ok

šalimo se malo, nije joviću ništa čim je prigrlio kvinisija onako

kinzi poslednje dve nije igrao drugo poluvreme

13. Aman bre, koji je njemu sa tim povredama? A šta je sa Kinsijem, što je onako malo igrao?

Nema veze, čekamo Fener na fajnal foru.

14. Jovićeva povreda nije strašna, a već je imao zavoj na toj ruci, delovalo je kao da je palac bandažiran. Bilo je kao ono blago uganuće prsta karakteristično za košarku. Uglavnom, malo leda i spreman je, možda ga sputa malo da šutira na treninzima, dakle minus poeni lagano.

S druge strane, ne znam šta bi s kinzijem danas, počeo utakmicu, igrao 4 minuta u prvoj četvrtini, 0-2 šut iz igre, u drugoj ušao još dva minuta možda, omašio još jednom, odigrao nešto lošiju odbranu u dva navrata i izbaci ga radonjić iz igre, ne vrati ga u drugom ni minut.

Sad, da li je video da je umoran, pa je hteo da ga sačuva, ili ga je toliko iznervirao, ne znam. Mada i gudurić je odigrao pristojno, pa nije bilo ni potrebe da se kinzi jebava.

Edit: Dok ja napišem, deset postova o kinziju iskoči.

15. Mislim da je sa Kinzijem problem u komunikaciji sa trenerom i da se još uvek traži. Na prošloj utkmici je ipak bio probelem onaj konflikt sa sudijom. Mene zanima zašto se Nastić uopšte ne uigrava i ne koristi?

16. Treba Kinzi biti odmoran da jebe u odbrani, potrošnja ogromna. Možda fale njegovi poeni, ali proradiće.

17. Mene zanima zašto se Nastić uopšte ne uigrava i ne koristi?

Прича се да је раскинуо сарадњу с Мишком, одабрао новог менаџера. А од Ражнатовића много тога зависи нажалост...

18. Alo bre, Radonja, nemoj da glumiš tu neko zavođenje discipline nego vraćaj Kinzija na standardnu minutažu da ti ne bih skinuo sliku sa profila momentalno. Ščuo?

19. Ako je to istina, a verovatno jeste, onda dečko može da se oprosti od ozbiljnije karijere u Evropi. Mislim da je solidan igrač i da bi značio u rotaciji, oko gradjenja skoka definitivno, a mogao bi i da onesposobi glavnog protivničkog ili sporetnog svog igrača :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.