КК Црвена звезда

1. vec je tvoj dolazak na ovu temu iskljucivo da podjebavas, sto opet kazem, treba da bude sankcionisano...

Slazem se... Pogotovu kad je otvorena ona tema za vecite derbije.

2. Ne smeta mi, zapravo boli me kurac al Skočimiše nemoj da te nema na temi večeras da čestitaš. :)

3. Игра се поправила значајно у односу на Фајнал фор у Лакташима, пре свега у одбрани. Ипак, сматрам да је Партизан благи фаворит, јер смо ипак доста танки на центру сад кад нема ни Брауна, ни Смараџинског. Да је само један ту, било би лакше, овако све пада на Катића. Наравно, не мора то да буде пресудно, није Партизан баш нека сила у рекету. Имају и искуснијег тренера и јединог правог шутера у обе екипе. Звездини адути су много боља одбрана него у претходним сусретима, мотив да се прекине Партизанов низ, искуснији играчи... Очекујем 4 или 5 утакмица и верујем да освајамо. Ето, то је неки мој покушај објективног сагледавања ситуације, а сад идемо СА СЕВЕРА НЕК ЗАПЕВА СВАКОООО НЕК ГРМИ ЈАКООООО ЗВЕЗДА ШАМПИОООООООН!

4. Феноменално, ето вам ваше титуле.

5. de ba jebače što si smor.

6. Да Бог да се угасили коначно да не губим живце због стоке.

7. Je l' moguce da vi mislite da vam dolaze Radmanovic, Milicic, PERO ANTIC (WTF?!?!?!?), I TEODOSIC? Zaboravili ste Lebrona, treba vam da zameni Bjelicu, i zaboravili ste Rej Alena, treba vam jedan dobar trojkas, a cujem da bi zadnju sezonu voleo da odigra u Zvezdinom dresu.

Batch je ovde jedini realan lolo

8. Džanki, idi kreči šljive

9. Много ви маштате. Не ваља вам то.

10. I ti idi kreči šljive Jebač.

Ovakvo razvaljivanje teško možeš da oprostiš. Ipak, finalna serija je i bilo kakvo bojkotovanje bilo bi besmisleno. Svejedno, žao mi je da od ekipe koja je početkom sezone davala po sto poena ko od šale došlo da raspada koji ne može da sastavi 60 poena. Ne znam da li možda ne primaju platu pa ih boli kurac. Ako je primaju onda im ne treba davati više.

11. Ја сам помињао Перу Антића јер му истиче уговор (ако се не варам), а реално га боли курац где ће играти.... А код ових може да дође - има Ћоки пара и игра Евролигу....

Појебао вас Партизан само тако....

Е да, Ракочевић је, видим, одиграо баш супротно Бачкелиним очекивањима....

12. Ма опуштено, СЛЕДЕЋЕ СЕЗОНЕ јебемо све редом. Долази и Брајант, чуо сам из поузданих извора.

13. http://www.redplanet.gr/podosfairo/travmatismoi/article1387730.ece/BINARY/w620/OLE.jpg

Ћоки средиЈо.... Дели вам и шаком и капом.... Греота је само са Рашком на Евролигу....

14. Oce li i Brajant i Spanulis ili samo Brajant? :(

15. Dipere oces da kazes da jednu od najjacih cetvorki u Evropi boli kurac de ce da igra? Si ti lud?

16. Sramotno. Ništa više nisam ni očekivao, samo se džabe nadam. Neka, jebi Zvezdo glupe Cigane.

17. Ne smeta mi, zapravo boli me kurac al Skočimiše nemoj da te nema na temi večeras da čestitaš. :)
    Boxer

Čestitam vam.
    Skočimiš

18. Bojim se da su ovim nasima cmarevi kao tepsija veceras. Zasluzeno. Gledao sam prvih 15 min, posle toga morao da idem da se kulturno uzdizem, sreca moja. Verovatno je tih 15 min bilo preslikano ostalih 25. Grobari agresivniji, isao ih sut lepo, mi bez ideje, ma koje ideje, u pojedinim situacijama kao da ne znaju loptu da vode. Oduceni smo od kosarke veceras. To naravno ne znaci da treba da se naguzimo, pa da nas jebu u sledecim tekmama. Jeste tezak poraz, neocekivano visoka razlika, opet kazem zasluzena na osnovu prikaznaog na terenu, ali ako uspemo da se uzdignemo i dobijemo sledecu tekmu, opet cemo biti na nuli. Nebitno da li ih dobili pola kosa, kos, 6, 16 ili 26 razlike, moramo da dobijemo sledecu, jer u suprotnom nema sta da trazimo. Treba da ih bude sramota kako su odigrali, ali sacekacu do kraja serije pre nego sto osujem paljbu po njima. Iskreno ne verujem da mozemo ovoliko lose da odigramo u sledecim tekmama, i opet kazem, ako dobijemo sledecu, ovaj poraz ce biti zaboravljen i sve je posle moguce.

19. Dzankee
    Dipere oces da kazes da jednu od najjacih cetvorki u Evropi boli kurac de ce da igra? Si ti lud?

da jednu od najjacih cetvorki u Evropi boli kurac

jednu od najjacih cetvorki u Evropi

najjacih cetvorki

Не мо'ш ово говорити.... Ал' не мо'ш.... Поготово не за играча коме је просек 6 поена и 3 кома нешто скокова по утакмици....

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.