Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Zvezda život jeeee
https://twitter.com/zagorrrrrrr/status/742095933350006784
легенда заврши шта треба час посла, нема ту да се чеше до новембра, децембра да се чека плеј и бек шутер, не, не.
@zagorrrrrrr Come to Red Star bro
Dal je realan lik da piše na eng? Haha idiot.
Хахах, могао и да му напише да дође да види најбоље навијаче и да дода како имамо најлепше девојке на свету.
Haha to. I chezavpcizi
каква ретардчина јеботе
Ovaj što ga je Dijo okačio je pacijent, ali šta reći za ovu njušku.
@zagorrrrrrr @KKMegaLeks Rade...jebes Euroligu ionako ce ih kantati svi...Jaci je osecaj kad uvedes tim u Euroligu.Budi legenda institucije
Aleksandar Milanovic @Andrija10Nina 1h1 hour ago
@zagorrrrrrr @KKMegaLeks REALNO GANFERI U EUROLIGI OD 16 NEMAJU CEMU DA SE NADAJU...plus ne mogu da ukomponuju ovakvu ekipu
Aleksandar Milanovic @Andrija10Nina 1h1 hour ago
@zagorrrrrrr @KKMegaLeks oni su slucajno potrefili sa Cirbesom i Milerom...koji odlaze i tesko ce ukomponovati ...sa Radetom ih kidamo
Hahaha ja nisam ni izvalio da je to jedan te isti lik
To je lik za koga se pričalo da je doveo Kinsija u Partizan, tj. ostvario prvi kontakt s njim i povezao s upravom. Ide tako po tviteru i nagovara ljude da dodju u Partizan.
Ovom osobom treba da se pozabavi jeko stručno lice.
Hahahaha zajebavas?
Ozbiljno, sećam se da je neke crnce smarao kad smo tražili pleja
Ja sam mislio da je Dulo izvrsni skaut pronasao Kinzija. :'(
Ne ozb, nerealna priča je to. Šta kao Darelu Vilijamsu bio u poroti na suđenju, i sredio mu pomilovanje, ako dođe na probu.
hhaha koj vam kurac jbt, sprda se lik... Pre neki dan je pisao Skuniju Penu ''come back to Red Star, bro''. Zajebancija obična
гробари - прејадни
http://www.mozzartsport.com/vesti/vladimir-stimac-se-oprostio-od-zvezde/138098
А јест и овај моцарт постао спортска трач новина, гори су од хотспорта.
Jelić menadžer Milutinova dogovorio sve sa Ćokijem ali ovaj neće kod vas
Nece kurac, dolazi do kraja nedelje
па шта ће нам